It's just one of those days

Jag har ingen bra dag idag, eller rättare sagt jag har ingen bra eftermiddag idag. Har varit på pissigt humör å tyvärr så går det ut över min kära som hamnar i skottlinjen. Förlåt hanni, jag e så dålig på att kunna kontrollera mig själv, men jag jobbar på det jag lovar. Så jag sitter med datorn i knät å slökollar på tv å surar. Försöker hitta en klänning till bröllop vi ska på i agusti men jag hittar inget, å den enda jag hittade som jag skulle vilja ha finns inte i min storlek. Attans alltså, ingenting blir bra när man redan e en liten surpuppa. Jag kanske borde gå å laga lite middag så kanske jag blir lita gladare.

Men först tänkte jag att jag kanske skulle skriva lite granna här. Idag har jag, Tobbe å Misan varit på gymmet på morgonen å kört ett bröst/bicepspass å jag känner redan nu att jag kommer ha sjuk träningsvärk imorgon, så det känns bra, träningsvärk ska man ha. Sen har jag å hannisen städat ur våra två källarförråd som var helt överfulla med skit som vi bara slängt in där, slängde all skit som jag släåat med mig genom alla flyttar, till å med en hel del saker från Lund. Jag å Tobbe har ju lite annorlunda smak på saker till hemmet nu än vad jag hade nnär jag bodde i ett rum i Lund... så det rök en jädrans massa. Men gud så skönt det känns att vara av med det. Nu är det ordning och reda där nere i källaren å man kan till å med gå in i förråden för att ta ut något, bra va?

Nä, nu ska jag laga mat å försöka be om ursäkt för min tjurighet. Hoppas ni får en fin kväll.Helg igen...

Herregud, de e redan helg igen, jag hänger inte med. Å jag som absolut inte har gjort något vettigt i veckan, de känns bra. Jag fick i alla fall reda på mitt tentaresultat från sin sista tentan å jag klarade den! Fick E, vilket kanske inte e så där fantastiskt bra men med tanke på hur lite enrgi jag la ned på den så var jag fasen inte värd mer, de kan jag säga. Så jag e glad för nu slipper jag tänka på nåt som har med skola att göra tills den börjar igen i slutet av augusti!
Jahapp, vad ska ni göra i helgen då? Jag ska hänga med carro imorrn, de e de enda jag har planerat än så länge. Mannen å jag skulle åkt ut till hans land hela helgen men han ska ut på äventyr som jag inte kan berätta mer om här ifall ifall en viss herre skulle gå in å läsa. Inte för att jag tror det men de e bäst att vara på den säkra sidan!
Nu måste jag återgå till jobbet å hoppas på att Axelina kommer snart för jag håller på att hungra ihjäl, åt frukost supertidigt för jag skulle skjutsa mannen in till stan med hejdåtårtor till praktiken!
Tjipp!
Hittade en väldigt gammal midsommarbild på mig å Carro :)
God söndag

God kväll på er alla söndagströtta.
Har ni haft en bra helg? Min har varit alldeles utmärkt med sol, bad, grillning å vin på balkongen med fina vänner, lite alfapetspel med carro å mys med pojken. En riktigt bra helg alltså.
I fredags var jag även och grattade min fina kusin Isa som äntligen fick springa ut å skrika FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN! Fasen, jag kommer ihåg glädjen man kände när man äntligen fick sspringa ut från skolan för att aldrig mer komma tillbaka, helt jäkla underbart. Å finaste Isa hon bara grät å grät en massa lyckliga tårar. Stort grattis till dig fina kusin, hoppas du fick en helt fantastisk studentdag!
Torsdag 9 juni 2011

Kunde inte komma på någon mer fyndig rubrik än det där, hehe.
Jag står just nu på jobbet å ska snart få stänga igen. Då ska jag äta mat med finaste Malin som jobbade hos oss förut men jag har inte träffat henne på 1,5 år nu så det ska bli mysigt att catcha upp litegrann!
Annars har jag varit hos tandläkaren idag å jag hade inga hål eller några andra problem, första gången på flera år som jag har helt kry mun, tjohooooo!
Sen mötte jag upp min man inne i stan för å äta lunch å ta en glass i solen, MYS!
Har absoluty inget vettigt att skriva men tänkte ni var värda ett litet hej.

Jag blir så glad

Eftersom jag jobbar inom ett yrke där man ibland får ta mycket skit från arga kunder och där man hela tiden ställs inför bittertanter och andra arga människor som tar ut sin ilska på mig trots att den inte har någonting alls att göra med lilla mig så blir jag så otroligt tacksam när jag får ett trevligt bemötande från andra inom samma yrke.
Jag fick som sagt en nespressomaskin av min fina pappa för ett tag sen å beställde då deras kapslar på internet. Jag fick hem dem å upptäckte att det var många som var skadade och i och med att det tydligt stod i instruktionsboken att man INTE ska använda skadade puckar så skickade jag ett mail om detta. Idag fick jag ett så oerhört trevligt svar från en väldigt trevlig tjej på Nespresso club som heter Lisa. Hon hade skrivit ett väldigt utförligt mail till mig personligen, detta vet jag för att hon använde mitt namn flera gånger. Hon bad om ursäkt och sa att dom såklart skulle ge mig ersättning för dessa bara jag skickade hur många kapslar det var som var skadade. Hon önskade mig också en härlig dag i solen och sa att jag fick höra av mig direkt till henne om jag hade några frågor. Tänk vad användningen av mitt namn och att hon önskade mig en trevlig dag i solen kan göra för att jag som kund ska bli toknöjd. Jag struntar fullständigt i de skadade kapslarna nu tack vare Lisa. Bra bemötande goes a long way helt enkelt.
Ville bara berätta de... så ni som funderar på en kaffemaskin. Jag rekommenderar Nespresso.
För vi har tagit studenten

Idag tar min kusin Henrik studenten så jag å familjen har laddat upp med en massa "hängarunthalsengrejjer" å ska ner till skolgården på Danderyds gymnasium för att ta emot honom när han springer ut! Sen blir det mottagningx2 för Fridas syster Fanny tar också studenten. Det kommer bli mycket god mat idag å ett å annat glas skumpa kanske... mums!

Men innan det blir dags för alla dessa roligheter så är det pluggtajm för mig, nu har jag bestämt att  tentan ska bli klar så jag kan ta SOMMARLOV klockan 13.00. Varför sitter jag då här å skriver egentligen? Näe nu blire kaffe från vår nya kaffemaskin å plugg plugg plugg! Hoppas att ni får en grym dag, för de ska jag ha!

   RSS 2.0