Otålig

Den här veckan går ut på att vänta. Vänta på besked om saker som är utom min kontroll. Jag blir tokig, jag klarar inte av att bara sitta och vänta, gaaaah!
Mors dag!

Idag är det mors dag, min tredje som mamma. Tredje! Wow! Imorse blev jag väckt på ett fantastiskt sätt. En glad liten lintott kom inskuttandes i sovrummet och sa "mamma, keeet" vilket självklart betyder, mamma paket! Ett väldigt fint paket från body shop hade den där gulliga ungen valt ut med sin pappa. Så nu kommer den här mamman dofta "mingu-mingu" (mango, om du inte förstod det!) hela sommaren.  Selma tog sovmorgon och var inte med under paketöppningen men behagade att närvara vid lyxfrukosten det bjöds på efteråt. Världens bästa familj har jag <3

Min egen mamma är på Gotland så henne får jag fira en annan dag!

Älskade ungar!Stolt!

Idag har jag fått ett roligt samtal och jag är trots sjukdom på ett strålande humör. Jag är stolt över mig själv och att jag inte låtit saker som hänt i det förflutna påverka mig och mitt självförtroende! Go me! 

En bild från i lördags när jag var lite mer piffig än vad jag är just nu nedbäddad i sängen med svullet ansikte :) 

Tycka synd om sig själv

Just nu tycker jag extremt synd om mig själv. Jag ligger hemma i sängen och känner mig oerhört ynklig. Jag har gått och känt mig krasslig men trott att det var allergier. Igår gick jag till läkaren för att be om nya mediciner men hon tyckte hon skulle kolla hur det stod till med mig egentligen. Hon kollade halsen och sa ojoj här var det svullet och när hon skulle kolla i örat gjorde det så ont att tårarna började rinna. Jaha efter några prover konstaterade hon dubbelsidig öroninflammation, bihåleinflammation och streptococker. Det kanske inte var så konstigt att jag mådde lite dåligt...
Nu är det vila och antibiotika som gäller. Buhu.
Behov av egentid?

Idag har jag haft Freja hemma från förskolan. Hon skulle till läkaren vid 10.30 och då kände jag bara att dagen blev väldigt upphackad om jag skulle lämna henne på förskolan vid 9, hämta henne strax efter 10, lämna igen vid 11 och sen hämta vid 15. Nej hon fick vara hemma och mysa med oss istället. Hon var så otroligt duktig hos läkaren så jag frågade vad hon ville göra efter vi varit där. 
- Åka äta hamburgare Täby centrum
Haha okej sagt och gjort. Den här hemska mamman bjöd sina ungar på McDonalds idag, fy på mig :) 

Sen somnade ungarna gott i vagnen och jag tog en kaffe på starbucks i lugn och ro, gjorde lite ärenden och hade det gött. Nu när vi kom hem gick Freja direkt och stängde in sig i sitt rum och Selma leker i sitt kök. Jag ligger på soffan och försöker bli av med denna hemska huvudvärk jag dragits med i över en vecka. Jag antar att vi alla tre hade behov av lite egentid :)
Hon går?

Igår kom min syster hem från Spanien och kom direkt hit med en massa fina presenter till barnen. Man kan säga att hon gått bananas i barnklädesbutikerna. Två små tjejer som kommer vara snyggast i stan i sommar! Selma fick en klänning med jordgubbar på och hon blev så till sig att hon helt plötsligt började gå. Hon tappade allt fokus och siktade rätt på klänningen. Hennes allra första steg! Jag blev så exalterad att jag nästan hoppade upp och ned. När jag hämtade upp henne ur sängen var jag så spänd på om hon skulle sätta fart idag men nej så blev det inte alls. Hon har inte tagit ett endaste litet steg idag utan bara krupit. Hon ville bara visa att hon kan men är inte riktigt redo än :)
RSS 2.0