Trött, tröttare, Mickis

Tröttast i stan, de e jag! Jag försöker titta på tv, somnar. Försöker läsa en bok , somnar... Herregud vad är det med denna trötthet?!? Jag liksom bara slocknar å sover som en stock, sjukt jobbigt! Jag tror jag behöver lite semester.

Sista veckan dagiset har öppet den här veckan, sen blir det några dagars jobb nästa vecka, sen ledig två, jobb en helg å sen fyra veckors semester. Så himla välbehövligt. Har nog aldrig behövt vara ledig så mycket som jag behöver just nu!

Nu ska jag sova, oväntat va? :p


Midsommar

Midsommar var underbar! Sol, kransar, midsommarstång, god mat, härliga vänner, femkamp och brännboll. Vad mer kan man begära?


Changes

De e mycket som förändras från och med nu. Det känns läskigt och spännande på samma gång, igår tror jag att jag kände bebisen för första gången. Det var precis så som flera beskrivit det, ett litet fladder... Jag vet inte varför men helt plötsligt fick jag en stark känsla av att de e en liten kille där inne. Jag som inte haft någon känsla alls innan.
I helgen har vi börjat kolla på barnvagnar å herregud vilken huvudvärk säger jag bara, det är en djungel men jag tror vi fått ned det till två kandidater i alla fall!

Nej nu ska jag ta och sova, imorgon kommer det bli en lång dag på jobbet.RSS 2.0