Lördag

Inatt var ingen bra natt. Freja vaknade vid 03 och gallskrek. Hämtade in henne till oss, då var hon nöjd med somnade inte om!!! Hon låg och lallade i vår säng i närmre en timme innan hon somnade om för att vakna igen vid 05.30, gav henne mat och då somnade hon om igen till 06.30. Men jag har inte sovit mycket alls så idag är det en trött mamma. Skönt att Tobbe är hemma idag. 
Igår hade vi en supertrevlig kväll med tobbes storebrorsa med familj och tobbes lillebror. Vi grillade flankstek och till efterrätt grillade persikahalvor och åt med vaniljkesella, lät godare än vad det var dock. Det blev något glas rosé också, precis som det ska vara på sommaren, Gud vad jag saknade det förra sommaren. 

I eftermiddag ska vi in till stan för att hänga i en park och spela brännboll för att ta avsked av Emi och Andreas som bestämt sig för att flytta ifrån oss och göra London osäkert. Ska bli kul att träffas med tråkigt att säga hejdå. Dock en utmärkt anledning att åka till London och hälsa på, jag älskar den staden!

Nu ska jag försöka vila en stund, 

Egentid

Det här kommer kanske för vissa låta helt galet men jag tror att Freja också behöver egentid, precis som sin mamma. Speciellt nu när öppna förskolan är stängd, de flesta kompisarna i mammagruppen är borta och det blir mycket häng med enbart morsan. Idag när vi kom hem från mysig dag med Josefin och Irma blev Freja absolut hysterisk, hon bara gallskrek å jag försökte allt. Blöja, mat, mys, lek på golvet ja you name it i tried it. Till sist satte jag henne i gåstolen och gick in i ett annat rum en sekund, ja det var det bästa som hänt. Vara själv är härligt! 
Slapparmorgon

Idag vaknade Freja i sin säng i sitt rum vid 06.15 efter att ha sovit hela natten. Jag blev helt ställd när jag vaknade av tobbes larm innan henne. Så himla skönt att få sova lite längre än till 05.30 som fröken vaknat den senaste veckan. Hon verkar verkligen gilla sitt rum! Nu har hon somnat om insin säng efter lite flaska och morgonmys med mamma så jag ligger i sängen och drar mig, slösurfar och skriver lite här. Det är inte varje dag man får göra det! 
RSS 2.0