3 down 1 to go

Idag blev den tredje familjemedlemmen sjuk, 39 graders feber, hosta och en väldans massa snor. Stackars lilla Selma, det är inte lätt att vara sjuk när man är liten. Speciellt inte när man har en sjuk storasyster som tar mammas uppmärksamhet hela tiden och slåss när hon inte får den. Nu har alltså pappan och barnen i den här familjen åkt dit och jag är kvar. Snälla snälla låt mig klara mig. 
Tobbe är i alla fall frisk och tillbaka på jobbet vilket är skönt för honom. Mindre skönt för mig som försöker bolla två gnälliga sjuklingar och få något gjort. Typ lunch eller toabesök eller något för den delen. 

Förlåt för detta eviga tjat om sjukdom men tyvärr är det vad mitt liv handlar om just nu. Jag sitter instängd och kollar på barn-tv dagarna i ända. 

Nu ska jag sova!

Febrig älskling som inte kan hålla sig vaken ❤️Bröllopsfix

Idag var jag hos Caroline som ska sy mim bröllopsklänning och lämnade spetsen jag valt och måttade. Medan vi höll på snackade våra bebisar med varandra på golvet. Perfekt! Om en månad får jag prova första etappen. Det är såååååå spännande att se hur den blir. Vi lämnade Caroline och åkte till Mall of Scandivia för att koll in det centrumet. Jag har inte varit där förut så det var kul att se. Det är inte helt olikt Täby centrum som kag har bara runt hörnet men några roliga butiker finns det och framför allt en massa schysta matställen så jag kommer definitivt åka dit igen. Jag och Selma käkade lunch på Zacalo (tror jag det heter, haha) ett mexikanskt snabbmatsställe med såååå god mat. Äkta mexikanskt inget tacobar inte. Jag och Selma åt tortillas med kyckling, guacamole och mangosalsa. Selma dansade i sin stol för det var så gott. Den tjejen alltså, hon äter allt utom burkmat!
Vi köpte två spetsponchos på Kappahl som jag tänkt barnen ska ha på bröllopet. Här är min inspobild till barnen


Det kommer bli såååå gulligt om de bara vill ha på sig det :)Helgen

Helgen kom och gick och sjukstugan fortsätter. Freja var feberfri nästan hela dagen igår och idag men på eftermiddagen fick hon 39 grader igen och var helt slut. Jag tycker så synd om henne. Vår vanligtvis så energiska tjej har inte orkat göra ett dugg på hela helgen. Hon har bara legat i soffan eller någons famn och kollat på film. Min lilla skrutt. 

Nu hoppas jag att Selma klarar sig, jag tycker hon verkar lite skruttig men ingen feber än så länge...

När det här är över då ska vi hitta på något kul hela familjen det är vi värda!!!

Imorgon ska jag smita från sjukstugan en stund för att åka till fina Caroline som syr min brudklänning. Jag har hittat spetsen jag vill ha så nu ska vi börja! Så spännande :)

Min lilla gladfis som alltid har tungan ute :)Vabruari

Jag lovade att bli bättre på att skriva här, det gick ju bra...

Jag skyller på vabruari. Innan jag fick uppleva denna hemska månad med förskolebarn trodde jag som säkert många andra att "hur illa kan det vara?" Ja hörrni, illa kan det vara, riktigt illa. Pratade med min kompis igår ich hon har VABat 11 av 14 förskolesdagar i februari. Vi är inne på rond, ja ni, 4 tror jag. Selma började med öroninflammation, sen kom Freja med halsfluss, sedan Freja igen med något virus på luftvägarna, sedan Tobbe i veckan med hög feber och allmänt kass och igår ringde förskolan. Freja har feber igen. Stackars stackars Freja <3 och Tobbe också för den delen. 
Nu hoppas vi att jag och Selmis håller oss friska!!!
RSS 2.0