Hej livet!

Nämen hej där. Det var inte igår! Jag har haft en jätteskön ledighet på Gotland över påsken men sen i tisdags slog verkligheten till som en bomb, det kostar att vara ledig. Så det var bara att sätta igång med plugget. Skulle ha redosvisning på onsdagen och tentainlämning idag. Galet. Men nu är i alla fall allt avklarat så nu kan jag äntligen slappna av lite igen!

Tänkte bjuda på en liten bildkavalkad från påsken, enjoy!

Glad påsk!


Niklas på racermoppen







Många påskägg blev de



Middag med släkten på påskafton



Å ännu mer påskgodis...



Tre muppar som köpt likadana tröjor




Jag o Tobbe bjöd på grillmiddag på påskdagen. Mumsigt med grillspett.



Å så avslutas påskledigheten med en mjukglass i solen!



Hoppas ni också hade en trevlig påsk! Nu ska jag kolla på teve å sova gott för i helgen blire jobb!




MongoMickis

Idag har jag en sån där dag när jag bara sitter hemma i soffan å gråter. Jag behöver ha sånna dagar ibland. Jag gråter för att datorn inte vill göra som jag vill att den ska göra, jag gråter till töntiga tv-serier men framförallt så gråter jag till det här...
En kille som är 15 år gammal som åkt ur American Idol... så himla söt



När våren kommer...

... då slutar jag hänga framför datorn. Som ni kanske har märkt har det inte blivit några inlägg här nu på några dagar. Men det blir ju så när det här fantastiska vårvädret kommer å hälsar på. Man vill bara vara ute i solen å mysa å få lite färg på nosen istället för att trycka framför en dataskärm... nu e jag så illa tvungen eftersom jag är på jobbet men sen e de PÅSKLOV! På torsdag drar jag till Gotland å där har jag varken mobiltäckning eller internet så då får ni klara er utan mig ett tag.
Idag har jag i varje fall varit å hälsat på lille Bettson som opererade sin rygg förra veckan. Hon verkar lite piggare än vad vi trodde hon skulle vara så de kommer bli så bra så bra!
Har absolut inget vettigt att skriva egentligen, kände bara att jag va tvungen att ge er ett litet hej.
Om vi inte hörs innan jag sticker iväg till ön så får ni alla ha en riktigt härlig påsk!
Tjipp!




Vårtecken

Ååå, jag å Tobbe har precis varit ute i den underbara vårsolen med vår lille katt. Klockan är nästan sju på kvällen å solen strålar å termometern i fönstret visar tolv grader, helt underbart!

Idag har jag annars suttit på universitetet å pluggat heeeeeeela långa dagen. Vi har kommit långt på vårt arbete men de e fortfarande lite kvar att göra. Det får göras på måndag för imorrn blir de jobb å sen e de helg.

Lite bilder från vår lilla utestund











Milo träffade en röd liten kompis.



Till Carroliten forts.

Carroliten, jag tänkte bara att du skulle få se vardagsrummet också :)





Så där, tv-bänken fastnade inte på foto så den fick inte vara med :p



E de en vanlig dag?

...e de en vanlig dag? Nej de e ingen vanlig dag för de e Annas födelsedag, hurra, hurra HURRAAA!
Japp, idag firar vi den här fina tjejens födelsedag, stort grattis till dig!!!





Fina flickor

I lördags var jag ju ute och åt med mina fina flickor Carro å Bettan. Tänkte bara visa de två bilderna jag lyckades ta under kvällen.





Visst e dom söta?

Imorgon får vi hålla alla tummar för Bettan när hon opereras för sin rygg. Det kommer gå så bra gumman!



Testing

Bara provar om det funkar att lägga upp filmer :)





Är det möjligt?

Jag tror att jag hamnat i en liten vårdeppsituation. Känner mig extremt trött å nere hela tiden. Idag låg jag i sängen till 11 å de e inte likt mig, jag brukar vara uppe senast 9 för jag har varit morgonpigg hela livet. Men de e väl ganska vanligt har jag hört.

Jaja, nog om det.
Vad har ni hittat på i helgen då?
I fredags var tobbes kompis här å käkade middag å dom spelade tv-spel medan jag låg i sängen å kollade på Allt flyter eller vad den nu hette. Den va väldigt mysig!
Sen i lördags var det däckbytardag ute hos Tobbes föräldrar i Åkersberga. Grabbarna bytte väl däck på 5 bilar tror jag å jag tvättade vår bil. Kände mig väldigt duktig! Sen var det bara att skynda hem för att fixa iordning sig. Jag å tjejerna var ute å åt supergod fonduemiddag på fondueboden som fina Axelina hade tipsat om. Mycket trevligt. Sen gick vi till Tranan å drack vin å snackade ännu mer skit, supertrevligt men man mådde ju som man förtjänade igår, jag och för mycket rödvin går inte ihop alltså. Men de e ju så gott!

Idag är det måndag igen å en ny vecka. Det blir nog en del pluggande för nästa vecka ska vår gruppuppgift vara inne. Men sen efter den då e de påsklov, tjohoo, för första gången på typ miljoner år har jag ett riktigt påsklov. Då åker jag å familjen -lillebror å +systers pojkvän å tobbe till GOTLAND! Det ska bli så mysigt att komma dit igen å eftersom påsken e så sen i år så kan det nog bli riktigt härligt väder!

Nej, nu måste jag göra iordning mig för jobb!
Ha en bra måndag!



Tråååååk

I morse var jag på en föreläsning från helvetet. En gammal gubbe som pratade i tre timmar med exakt samma tonläge HELA tiden. Inga upp och ner gångar här inte, fruktansvärt tråkigt att lyssna på och det värsta var att han själv inte ens verkade intresserad av det han pratade om. Mycket motiverande det där.
Nu e jag på jobbet å torterar den bakfulla praktikanten, mohahaha. Hon springer varv efter varv med sopor efter det att jag städat lagret. Är det inte de man har praktikanter till ;)?
Näe, jag skojja, de e klart att jag e jättesnäll! Hehehehe...
Jaja, nu ska jag sluta babbla å återgå till jobbandet! Tjipp!

Ett gott skratt förlänger livet

Idag har varit en låååång dag. Gick upp tidigt för att köra mamma å pappa till Arlanda, för dom skulle åka till Spanien. Dom jäklarna, nu är det nämligen 25 grader varmt där. Annat var det när jag var där, dumma regn!
Sen var det bara raka vägen hem för att plugga in de jag skulle kunna till seminariet idag. Så kom lillebror å hängde lite, han e hemma från Karlskrona nu ett tag, så de e roligt att se honom!
Sen på eftermiddagen var det seminarie. Oh my god jag älskar min nya grupp. Idag spårade det ur totalt å vi skrattade så vi grät. Du vet ett sånt där skrattanfall som bara fortsätter å fortsätter tills tårarna sprutar, så sjukt härligt att skratta så! Jag ska inte ens försöka återberätta vad vi skrattade åt, för de blir aldrig lika kul som det var i stunden!
Sen efter världens längsta seminarium så träffade jag miss Bettson för en fika, väldans trefligt! Sen blev de hem å äta kinamat med pojken min. Fullspäckad onsdag alltså, å nu e jag så trött att jag håller på å stupa. Får man gå å lägga sig klockan 21? Det får man, speciellt om man ska upp tidigt till föreläsning. Så jag tror jag säger god natt för idag.

Ibland ska man ha tur

För en månad sen tappade jag bort mitt favvohalsband som jag kan sätta på massa olika berlocker på å jag blev så himlans himlans ledsen. Men så kom jag till jobbet idag å hittade det i en av lådorna. Min dåliga dag blev genast lite bättre!!! Ibland ska man minsann ha tur
Berlocken jag återfunnit :)

Nu ska jag försöka få lite läsning gjord. Har insett att jag har planerat min vecka jättefel för vi har seminarie på onsdag å inte tors som jag trodde så, nu e de paniiiikläsning imorrn på förmiddagen innan jag ska träffa gruppen.
Nu ska jag försöka jobba lite den sista timmen. Tjipp.

Måndag morgon

God morgon, eller god förmiddag kanske man ska säga. Jag vaknade på heeeelt fel sida idag å e arg som ett bi. Det är alltid bra att börja veckan så, eller vad säger ni? Idag ska jag åka en snabbis till universitetet för att lämna in min rapport i pappersform (sjukt löjligt att det inte räcker att lämna den digitalt som det gör i alla andra inlämningar, men men!) å sen är det tillbaka till jobbet som gäller. Nu är jag officiellt tillbaka, har inte varit där på ett bra tag eftersom jag haft praktik å varit i Spanien å ni vet allt de där andra som hänt. Men nu är jag tillbaka på riktigt. Det blir kanske två dagar i veckan eller nåt sånt!

Har egentligen absolut ingetnting att säga, så jag lämnar det så här.
Hoppas ni får en bra måndag!





Till Carroliten

Idag har jag haft megastädning här hemma å så kom jag på att Carroliten ville att jag skulle visa lite bilder från vår lägenhet, då passar det ju alldeles utmärkt att göra det nu när det är alldeles rent å fint :)

Så de här e till dig Carroliten

Här kommer köket



... Å så hallen...


...Å sen kommer vårt lilla men funktionella badrum...


... Å så vårt mysiga sovrum med min egenmålade byra, det finns ett skrivbord också men det var så stökigt så de vill jag inte fota :)


Vardagsrummet får jag visa någon annan gång för min sjuka lilla älskling ligger i soffan å jag tror inte att han e så jättesugen på att jag kommer in å fotar honom idag lilla plutten. Han har blivit så dålig att vi måste åka till akuten ikväll, vi har fått tid klockan 17.45.

Så vad tycks?
(Förrsten, funkar det att kommentera? Jag ser att jag fått kommentarer men jag kan inte se dom...hmm...)





Vård av sjuk sambo

God lördag på er! Hur står det till? Men mig är det bara fint men med min pojke e de lite sämre. Igår fick han 40 graders feber å mådde skitdåligt, blev orolig där ett tag men nu har han i alla fall ingen hög feber längre. Jag håller bara tummarna för att jag slipper åka på det han hade för jag har inte tid att vara sjuk!
Så ikväll stannar jag hem å vårdar sjuk sambo. Vad hittar ni på?

Idag har jag i varje fall varit å ätit lunch med Bettan å sen åkte vi hem till födelsedagsbarnet Carro å fikade å snackade lite skit. Firad ordentligt ska hon bli nästa helg när vi ska ut och äta!
Grattis grattis min finaste Carro!


Min absoluta favvobild på mig å min smarre!

Imorrn får de bli STORstädning av lägenheten, har inte städat på evigheter å de blir så jäääävla skitigt när man har ett litet monsterdjur som gräver till Kina varje gång han ska gå på lådan å sprider ut torrfoder över hela lägenheten, för äta ur sin skål det kan man ju minsann inte göra! Tur för honom att han e så förbannat söt, annars hade han hamnat i trubbel flera gånger om!


Gulligaste monstret i världen!

Näe, nu blir de nån film å lite chips på min unnardag. Hoppas ni har en trevlig lördagskväll! Puss på er.





RSS 2.0