WTF

Jag har inte kunnat komma in här på över en vecka. Nu kom jag äntligen in men appen funkar fortfarande inte å som ni kanske märkt bloggar jag nästan enbart från mobilen så därför blir det inte så mycket aktivitet här förrän det är ordnat!!!

Tjipp

Hej verkligheten

Efter att jag somnat om imorse vaknade jag utvilad och gav mig på att städa lägenheten. Jag kände mig fortfarande pigg och kry så jag bestämde mig för att göra iordning mig och gå ner till centrum för att göra lite ärenden. Köpte ett linne till mig själv och fina snittblommor till vardagsrummet, det kan man väl få skämma bort sig med när man inte mår så bra! Nu e jag hemma igen å känner mig lite trött men jag har inte ont längre, phew! Nu känns det som att det går åt rätt håll det här!!!


Doften av sommar

Min kropp är totalt slut efter allt som hänt den här veckan. Jag är så trött och orkar inte vara vaken många timmar i rad. Jag ligger här i sängen och känner doften av sommar sippra in genom mitt öppna fönster. Nyklippt gräs och fågelkvitter. Jag vill också vara där ute! Men jag måste nog låta kroppen återhämta sig i sin egen takt.

Ikväll kommer två skåningar hit och ska bo här över helgen. Jag har inte träffat en av dem på 4 år, det är helt galet! Hoppas verkligen att jag mår bättre så jag kan få vara lite social.


Something to think about

Take a beat in ur moments of peace to reflect back upon ur moments of chaos. Realize that the chaos does end & the peace does come...


Verkligheten

Utanför mitt fönster fortsätter verkligheten som vanligt men här inne ligger jag med tårar som strömmar från kinderna. Det senaste dygnet har varit ett av de jobbigaste och läskigaste i mitt liv men livet går vidare, det var helt enkelt inte menat denna gång. Det var för det bästa hur svårt det än är att acceptera. Tack och lov att jag har Tobbe, min klippa och min underbara familj och mina fina vänner.


Nu då?

Jessie säger att rutan kom upp, gör den det nu med?

Fixat?

Nu har jag trixat och fixat, kommer inloggningsrutan fortfarande upp nu? Det gör den inte för mig men jag vet inte hur det ser ut för er? Kommentera å säg hur det blir så jag vet om jag måste göra något mer!
Puss på er

Date night

Idag är det lördag å både jag och Tobbe är för en gångs skull lediga. Därför tänkte vi fira det med att gå på dejt. Middag och bio blir det, ska bli himlans mysigt om jag bara kan hålla mig vaken under filmen, haha tröttheten vill inte försvinna. Vi ska se snowwhite and the huntsmen, hoppas den är bra!

Vad hittar ni på denna lördag?


Mys

Åkte in till stan å träffade lillasyster, hon var tydligen också ledig! Vi strosade på stan å åt lunch på en jättemysig uteservering i solen. Väldans trevlig dag. Nu är jag helt slut och måste nog vila en stund, haha!


Tröttast i stan

Alltså jag vet inte vad som händer med mig, jag är så jäkla slut hela tiden. Igår sov jag middag i drygt två timmar å sen somnade jag vid 23 å vaknade nu klockan 10. Jag som alltid varit morgonpigg!

Jaha, vad ska man göra idag då? Ingen är ledig så jag är helt ensam. Kanske ska ta en tur in till stan å köpa bebispresenter. En för att skicka till USA å lilla Aiden som föddes för två månader sen å en för att ta med ner till Skåne över midsommar till Alexia å Marcus som får sin lilla flicka i augusti. Så får det nog bli, ska bara dra mig i sängen en liten stund till, hehe...

Bjuder på en bild jag tog igår kväll från köksfönstret på en vacker sommarhimmel!


Nationaldagen

Idag är det Sveriges nationaldag, den firade jag med en tripp till Ikea med mina fina tjejor och sen middag å mys med tobbes stora familj. Väldigt mysigt men det ligger en skugga över allt just nu. Tråkiga besked och jobbig väntan. Förhoppningsvis får vi snart goda besked och tar oss igenom det här. Vi gör det, jag känner det på mig.

Nu ska jag ta och sova för att jag är totalt slut. Vi håller tummarna för bra besked imorgon. Sov gott!


Bäst!

Jag fick A på min uppsats i lingvistik. Det är tamejfan helt sjukt. Jag skrev uppsatsen på fyra timmar och har inte gjort mycket annat i kursen, jag är så sjukt jävla nöjd! Score!


Vill ha sommar

Vart tog sommaren vägen? Regn, kyla och blåst har varit vädret i Stockholm sen i torsdags. Man ska inte behöva vantar i juni, det ska vara bara ben å sandaler!

Jag skulle vara ledig nu i knappt två veckor men idag blev jag inringd till butiken å imorrn ska jag jobba på mitt nya extrajobb cafeet. Men de e ganska trevligt att ha något att göra, det är ju ändå ingen som är ledig och jag har inga pengar att göra något för eftersom jag inte fått någon lön av konkursboet.
Dessutom tjänar jag ju pengar vilket betyder mer stålar att shoppa för i Frankrike :)

Nu ska jag lägga mig på soffan å ta de lugnt, är totalt slut!


RSS 2.0