Dålig känsla

Jag har en dålig känsla i magen men vet inte varför, det känns som nåt kommer hända. Jag hatar den här känslan, hoppas den inte har rätt.

Det händer inte så mycket värt att skriva om just nu. Jag jobbar med vovvarna å e så trött på kvällarna att jag stupar. Just nu längtar jag efter helg och sovmorgon, god frukost å mys!
Helgen från helvetet

Fy fan i mig vilken jävla helg jag har haft. I lördags hade jag ont i huvudet och sov bort heeeela dagen. Mådde bättre på kvällen å vi hade kalas för Tobbe här hemma. Jag drack inte en droppe men hade kul ändå fram till typ ett när hela min kropp började skrika efter sömn men det var ingen annan som hade planer på att gå hem å Tobbe var i sitt esse. När jag vid 4-tiden började blöda näsblod kastade jag ut alla. Fick sova i ungefär en timme innan jag började må illa å sen spenderade jag resten av natten och förmiddagen med huvudet toaletten. Skitdag än så länge men sedan fick jag frossa å insåg att jag hade feber, 38 grader, sov några timmar, vaknade å mådde ännu sämre. Termometern visade 40 grader. Två Alvedon å en natts sömn senare har jag svettats bort det mesta av febern å är nu nere på 38 igen. Jag har ätit några gurkskivor och en halv macka på över ett dygn:(
Kanske inte så kul läsning men det var min helg de...


Glädjen till musiken

Ikväll har jag varit på jobbmöte med chefen å pratat om en massa. Kändes rätt bra men det är många bitar som ska på plats innan allt känns bra...

Nu sitter jag i soffan å lyssnar på musik, bara skriver och lyssnar på musik. Det är jättekonstigt för de senaste åren har jag helt tappat glädjen till musik men nu känner jag att det börjar komma tillbaka. Jag brukade älska att hitta nya artister och låtar och att gå på konserter men jag har känt mig lite förvirrad med vad ja gillar de senaste åren. Men nu sitter jag här å bara lyssnar å gillar det igen. Det kanske låter töntigt men så är det :)

Imorgon fyller Tobbe år så då kommer hela tjocka släkten hit och firar, ska bli mys. Sen i helgen blir det kalas med alla vänner,

Nu måste jag gå å lägga mig, börjar 7 imorgon så det blir till att gå upp tidigt.


Ledig måndag

Efter en helgs jobb å dålig sömn är jag nu ledig och trött. Har ont i kroppen så jag ska till kiropraktorn snart å knäckas lite, det ska bli så skönt! Sedan blir det lunch med Tobbe och Christian som är hemma från Afghanistan i en vecka. Efter det möte å middag med jobbet, fullspäckad ledig dag med andra ord.
Nu ska jag ta mig upp ur sängen och laga någon god frukost för jag är vrålhungrig!


När blev dagarna så korta?

Jag har varit ledig/sjuk den senaste veckan å varit hemma mycket. Jag tänkte att jag kunde få lite gjort men dagarna bara försvinner, jag vet inte vad som händer. Det säger bara svisch så är klockan 22 och jag har inte uträttat något.

Idag är jag ledig igen för jag jobbar hela helgen å jag har massa att göra men framförallt ska jag åka in till staden å träffa fina Anna som jag inte träffat sen jag vet inte när :)


What's wrong with me?

Jag blir så jävla frustrerad på mig själv. Jag har så sjukt svårt att hålla ordning hemma och jag förstår verkligen inte varför för jag trivs så mycket bättre när det är det är städat och fint. Varje gång vi har städat hemma så livar vi oss själva att hålla ordning, men lik förbannat ser de ut som ett bombnedslag efter några dagar. Så mitt nyårslöfte får bli att hålla ordning hemma.
Vad är ditt?


RSS 2.0