Badkruka

Alla som känner mig vet att jag egentligen är en fisk. Jag trivs bättre i vatten en på land och kan bada i timmar. Nu är problemet bara att jag blivit en badkruka! Det måste vara varmt i vattnet för att jag ska kunna bada annars står jag bara å skriker och så tar det 25 minuter för mig att komma i. När jag väl är i kan jag simma länge men jag kommer ju aldrig i :p
Trots att det varit så varmt i sommar blir det inte varmt i vattnet och jag har vara badat två (!) gånger, pinsamt! Hoppas det ändras när vi åker till Gotland, där brukar det alltid bli varmt i vattnet!
Typiskt I-landsproblem, jag vet!


Barnvagn, check!

Barnvagnen jag skrev om i tidigare inlägg var hur fin som helst och nu är den vår. Den ser helt ny ut och vi betalade halva priset mot vad den kostar i butik. Ett riktigt kap alltså! Nu har vi säng och vagn avklarade, så skönt!


Vad hände?

Hmm... Jag undrar var mitt förra inlägg tog vägen?!? Dumma blogg!

Det var väl inget viktigt ändå :p

Jag tror de bor en karatemästare i magen. Idag har hon varit galen och varje gång hon sparkar rycker jag till för de känns så sjukt. De e så konstigt att man inte känner något utanpå ännu när jag känner det så himla tydligt! Tobbe är något avis kan jag säga!

Idag är min första riktiga semesterdag och nu har jag fyra underbara veckor av ledighet framför mig, det känns underbart! På torsdag kommer Jessie hit och på söndag åker jag, Tobbe, Frida, Calle, Niklas och Misan till Gotland. Så himla mysigt!


Skit också!


Fit for fight!

Det känns så himla bra just nu, känns som jag har lite kontroll på situationen :)
Förut har jag känt mig lite överväldigad av alla saker som behöver inhandlas och denna djungel av barnvagnar och babyskydd å allt vad det är man behöver! Men nu känner jag mig påläst och redo för att ta beslut!
Vi har hittat en vagn som vi har provkört och som har fått väldigt bra recensioner både av barnvagnsfolk och användare, dessutom hittade jag den nu på blocket för halva priset så den ska vi åka å kolla på, dessutom hittade jag ett babyskydd på blocket som passar till vagnen och det är exakt det vi har tittat på! Hoppas hoppas att båda är fina så vi kan ta med dem hem å vara klara med de två absolut mest jobbiga grejorna :)

Sen när det är inhandlat får man börja kolla på allt man inte behöver riktigt lika mycket :)


Jag blir galen!!!

Jag håller på att bli tokig på den här jävla tröttheten! Vissa dagar klarar jag typ inte av att göra någonting alls, gör något på förmiddagen å sedan efter lunch måste jag sova. Usch, jag hatar det!

Idag har vi varit hos barnmorskan och lyssnat på hjärtat, hennes lilla hjärta slog så fint och snabbt. Så skönt att allt verkar så bra. Då blir jag lugn :)

Nu ska jag väl ge efter för tröttheten och sova en stund!


Nya tider

Nu är det nya tider för denna tjej. Just nu är vi ute och hälsar på lillasyster och hennes kille på hans land. De andra är på krogen men lilla trötta jag valde att stanna hemma å läsa min bok. Så himla trött efter en härlig dag i solen, årets första dopp och massa kattungebus. Lillfis i magen tycker jag borde sova och då är det bara att lyda :)

Imorgon blir det gofrukost här ute och sedan ska vi åka å hälsa på min kusin och hennes nya lilla dotter som jag inte träffat än. Det ska bli mysigt. Men nu sömn!

Kram på er i sommarvärmen!

Bilden e på Bosse, lillasysters kattunge som de får gem om en vecka <3


När drömmarna tar slut

Ligger i sängen den här mörka regninga morgonen och läser Kristian Gidlunds blogg om kampen mot cancer. Fruktansvärda, hemska sjukdom som tar så mycket från människor.
När jag läser detta inlägg kan jag inte hjälpa att gråta. När sjukdomen tar drömmarna ifrån en...

http://ikroppenmin.blogspot.se/2013/05/mina-drommar-tar-slu.html?m=1


Inte stressa morsan

Fy vilken tuff helg jag har haft. Jobb fredag-söndag på pensionatet i Täby med ca 100 hundar incheckade och 12-timmars dagar, dessutom i 30 graders värme. Jag är inte den som klagar på värme men shiiiit vad varmt det varit idag. 29 grader i skuggan!

Idag var det en hund som grävde sig ut ut rastgården och smet iväg på en tur i skogen, jag och Frida satte efter för att hitta honom. Frida till fots och jag i bil. Stressad och genomsvettig satt jag i bilen och svor, då var det minsann någon som blev arg på morsan. Jävlar vad hon sparkade där inne just då. Bra tjej som blir arg på mamma när hon stressar :)

Nu går jag på två veckors ledighet och det ska jag fira med en lång sovmorgon och sedan en simtur. De tror jag blir bra för min trötta kropp, hoppas bara jag kommer i bikinin!


Påminn mig

Jag ska bli mamma. Det är så sjukt. När en kompis häromdagen sa "hon e redan lik sin mamma" så liksom fattade jag det. Det känns helt sjukt men alldeles underbart.

Det känns skönt att jag är bland de första i min vänkrets som blir mamma för jag har inte så många runt omkring mig som kan ge mig galna råd. Jag har en kompis som har en kompis som säger att om man sover på vänster sida så dör barnet, eller dricker man mer än en kaffe i veckan så kommer barnet skadas. Man får inte pussas med sin hund och man får knappt leva. Herregud människa, vakna upp och var lite källkritisk. De e klart som fan inte barnet dör om man sover på vänster sida, jag tror människor sovit så sedan urminnes tider och hur mycket kaffe du får dricka står på Livsmedelsverkets hemsida som väl ändå har den mest aktuella listan över do's and don'ts.

Sedan när barnet är förtär det ju såklart också massa mammor som vill komma med massa goda råd som kanske fungerade jättebra för dem men som inte stämmer alla för oss. Påminn mig om jag någon gång blir så att jag ska hålla på å vara någon expert. Jag tror det handlar så extremt mycket om individen och hur man känner just sitt barn och det går inte att jämföra med andra!

Nej nu ska jag sluta babbla och sova istället!


RSS 2.0