Snyggdag

God morgon god morgon, eller kanske man ska säga god förmiddag! Jag står på jobbet med en stor latte å försöker komma igång, hade hellre legat kvar hemma i sängen å kollat på skidorna!

Gårdagskvällen var jättemysig! God pizza, rödvin å trevligt sällskap! Det kan inte bli bättre. Lilla Stella var jätterädd å gömde sig under soffan hela kvällen å Milon var väldig konfunderad över att hon inte vile leka med honom, förra gången vi var där busade dom som två små tokar, men de blir säkert bättre när lillpluttStella blir större. Det vore ju skönt att kunna vara kattvakter åt varandra.

Apropå något helt annat. Idag har jag en snyggdag. Ni vet en dag när man känner sig väldigt nöjd. Ny fin tröja, håret har lockat sig fint idag (alltså, jag ser inte ut som en galen trasselsudd), naglarna e nymålade, ja allting klaffar liksom idag, väldans trevligt faktiskt ;p

Jaja, nog babblat från mig. Nu blir det pluggande på jobbet!
Hoppas ni har en trevlig söndag!Lördagsjobb

Hej och god lördag på er alla.
Solen skiner å de e en jättefin lördag med PLUSGRADER tjohooo, kan du förstå? Efter två veckor med temperaturer ner mot -23 känns det helt fantastiskt. Men, det stora MEN:et. Jag står på jobbet så jag får inte njuta av det. Men vad gör de? Jag har ju inte direkt jobbat ihjäl mig de senaste månaderna så jag ska inte klaga. Jag står på jobbet och kombinerar det med plugg, måste säga att jag känner mig väldigt effektiv. Läser om hur barn lär sig att skriva. Det är faktiskt väldigt intressant och boken är relativt lättläst!

Jaha, men vad ska ni hitta på ikväll då? Själv ska jag o Tobbe bjuda hans syster med familj på hembakad pizza och så ska våra små kattifnattar få busa järnet. Det kan bli en underhållande kväll. Får väl se om jag kanske kan tvinga någon att kolla på melodifestivalen med mig också men jag tippar på att det blir landet för länge sedan för 712:e gången.
Hoppas ni får en mysig lördagskväll i alla fall!
Stor puss


Blommor

Sitter hemma i soffan å borde verkligen plugga men man är ju så bra på att hitta på annat att göra när man borde plugga. Jag har till exempel tvättat sminkborstar, lekt fotograf med stackars Milisen å lunchat med caroliiiine. Men nu måste jag verkligen sätta igång igen. Efter de här inlägget, jag lovar. Ånej, nu började O.C på teve, jag kommer fastna, jag känner mig själv.

Här kommer i alla fall lite av det jag underhållit mig med :p


Mina fina blommor jag fick förra veckan. Rosorna från Tobbe å tulpanerna från mamma. De e så fint att ha färska blommor hemma. Vardagslyx!


Jag å Milison har haft en liten fotosession, hehe.

 

 

 

 

 

 


Helgen som gått

Jag sitter å kollar på Big Brother å det känns som jag har åkt typ 8 år bakåt i tiden. Jag å lillasyster satt alltid å kollade på de hemma hos mammsen å pappsen! Va bara tvungen å kolla på premiären! Jaha, så hur har er helg varit? Jag började min med zumba på sats i fredags. Galet svårt men fan va kul det var! Jag har hittat en ny favoritttäningsform! Sen blev det vin med flickorna, igår blev fixardag å idag har jag o bejbi varit på äntligen hemma mässan. Myshelg helt enkelt! Nu har mannen min gått å blivit sjuk å ligger apatisk i sängen så nu får jag nog gå å ta hand om honom! Hoppas ni får en trevlig söndagskväll!

Ett litet hej

Hej. Idag är jag tillbaka på jobbet efter 1,5 månad. Det känns skönt att vara tillbaka men samtidigt lite jobbigt att gå tillbaka till verkligheten. Jag försökte en gång i januari å de blev mindre lyckat men nu känner jag mer stabil, som om jag är på rätt väg igen. Det var nervöst att gå hit igen, nästan som man skulle börja på ett nytt jobb. Förvirrad å konfunderad men nu börjar jag komma ihåg hur det funkar här igen.

Annars går jag ju i skolan nu så jag kommer bara jobba nån dag i veckan för att få in lite extrapengar i kassan, det är alltid välkommet när man är student. Jag har inte alls kommit in i plugglivet igen, det är så jobbigt att inte vara klar när man kommer hem, jag hade helt glömt bort de där ständiga dåliga samvetet. Men men, jag vet ju att det är det här jag vill nu så de e bara att kämpa på. Jag saknar mina fina klassisar i Malmö som jag hade så roligt med. Har inte riktigt fått kontakt med någon i den nya klassen, jag känner mig väldigt väldigt gammal trots att jag bara är 25 år. Majoriteten av min klass är 19 år och har precis gått ut gymnasiet, jag kan säga att jag har något mer livserfarenhet än dom. Men det kanske ger sig de med.

Ja, nu kanske jag kan ta tag i att skriva något litet här igen ibland, som sagt jag e på rätt väg men man kan aldrig så noga veta åt vilket håll det går imorgon. Jag har lärt mig att jag måste ta en dag i taget å inte planera in så jäkla mycket. Lätt för en människa som ALDRIG har varit ensam eller haft en helt tom helg. Men jag försöker de bästa jag kan, det är allt jag kan göra!

Vi ses alldeles snart igen!


RSS 2.0