Söndag igen

Söndag igen och helgen har bara susat förbi. Igår var jag i Täby C med Carro, vi åt lunch, satt å pratade länge å köpte lite kläder till mig, å Carro köpte ursöta kläder till Lillis, med ugglor på, kan det bli bättre? Stackars barn kommer bli helt ugglifierad precis som hennes föräldrar :)
När jag kom hem sov jag bra många timmar å trodde jag skulle bli sjuk men idag har jag mått mycket bättre! Dock väldigt trött, var hos mamma å pappa å åt frukost imorse, sedan sålde jag min fina bil till världens gulligaste kvinna å sen har jag och Alexia hängt i våra soffor hela eftermiddagen. Bra helg alltså! 

Nu ska vi äta middag å sen ska jag kolla på någon bra film tänkte jag.

Hoppas ni har en mysig söndagskväll! Breakdown

Vecka 30, 75% av graviditeten har gått och nu börjar det kännas. De senaste två veckorna har hormonerna tagit över och jag kan inte kontrollera det! Förra helgen bråkade jag med Tobbe om något som var absolut helt förkrossande, idag kommer jag inte ens ihåg vad det var. Idag började jag storgråta påväg hem från Ica Maxi å jag har ingen aning om varför. Jag e glad, nästa sekund sur å nästa så gråter jag. Jag är till och med irriterad på mig själv för att jag inte vet vad som händer med mig. Inte nog med det, jag har även svullnat om fingrarna och min förlovningsring går inte på längre. Jag kan inte böja mig ned å ta upp saker som jag vill och jag är trött hela tiden. Nu börjar jag verkligen längta tills hon kommer ut och jag får träffa henne, då kommer allt vara värt det! Bara så mycket som ska ordnas, så mycket vi behöver, phew!!!RSS 2.0