Verklighet

Nu är katterna ivägskickade, alla kartonger packade, lastbilen kommer snart. Det är dags att flytta. I ett år har vi väntat och nu blir det äntligen verklighet. Igår fick vi komma in och se lägenheten och den är verkligen allt jag trodde den skulle vara. Ikväll sover vi hos mamma och pappa för imorgon på morgonen får vi nycklarna och har ett tajt tidsschema på två timmar då vi ska hinna flytta in alla våra grejor, därför packar vi bilen ikväll.

Nu ska jag plocka ihop det sista, vi hörs snart!


Dålig dag

Idag har jag känt mig osynlig. Det verkar inte som att någon sett eller hört mig, märkt att jag ens finns. Min åsikt har inte spelat någon roll helt enkelt. Jag känner mig dessutom allmänt deppig och ledsen, som att jag kan börja gråta för vad som helst, när som helst. Det är för mycket saker som snurrar i mitt huvud just nu. Flytt, jobb eller skola? Trubbel med det mesta i praktisk väg och ja, vi vet ju alla att jag har lätt för att bli stressad, och när jag blir stressad då får jag ångest och blir ledsen.

De e nog bäst att jag går och lägger mig nu å vaknar till en bättre dag imorgon.




Jag har sagt det förut

Jag vet att jag har tagit upp det här i bloggen förut men jag kan inte hjälpa att bli förbannad när det kommer upp igen. Nu ska man ta bort Tintin böckerna från Kulturhuset i Stockholm för de är rasistiska och ger barn en skev bild av hur världen ser ut. Men herregud vad menar dem? Att alla barn som läser Tintin kommer växa upp och bli rasister? Det måste ju vara vetenskapligt bevisat, jag menar jag är ju helt dum i huvudet eftersom jag är uppväxt med både Tintin och Astrid Lindgrens rasistiska Pippi Långstrump. Det är väl viktigare för barn att få ta del av det som varit, man kan inte radera en stor del av vår litteraturhistoria bara för att det inte passar sig längre. Gör det till något bra, skapa en diskussion. Jag lovar att barn är så pass smarta att de kan förstå, man ska inte underskatta dem!


Slut som artist

Efter en låååååååång helg av jobb är jag helt totalt slut. Kom hem igår vid halv åtta och stupade i säng. Idag när jag kom hem från praktiken var jag totalt slut å sov i typ två timmar. Sen har vi packat hela kvällen,nu är det bara tre dagar kvar...

De här killarna är iallafall redo för flytt


Syskon

Matten till idag sov jag typ ingenting för jag fick urinvägsinfektion så imorse var det bara att åka till doktorn för att få penicillin. När jag ändå var där passade jag på att ta massa prover för att kolla mina värden på bland annat b12, så nästa vecka får jag svar!

Efter doktorn mötte jag upp båda mina småsyskon för att äta lunch på Djursholms golfklubb. Vi satt å pratade barndomsminnen i flera timmar. Jag är så glad att jag har så fina syskon som jag har så himla många minnen med!


Fina vänner

Jag har alltid varit lyckligt lottad och haft många fina vänner runt omkring mig men nu på "äldre dagar" när alla har så olika liv och så mycket för sig så hinner man inte ses lika ofta. Det är så härligt när man då väl ses och man bara plockar upp där man avslutade och ingenting har förändrats. Man har fortfarande varandra trots att man inte ses eller pratar i telefon på länge.

Ikväll var Emi här med hennes Andreas och vi åt middag å bara pratade en massa skit å hade det mysigt. God mat och trevligt sällskap, precis som det ska vara!


Gourdon

När vi var i Frankrike tog vi bilen upp till en miniliten by som heter Gourdon, för att komma dit var vi tvungna att köra på en slingrig väg längs bergsväggen. Väl där åt vi en god lunch på en rastaurang med en fantastisk utsikt över Provence. 
 











Soulmates

Jag älskar att jag och Tobbe har samma värderingar i livet. Vi tycker likadant om mycket och det underlättar ju helt klart. Men mest av allt älskar jag att han älskar djur lika mycket som jag gör. Jag vet inte vad jag skulle gjort om han inte hade velat ha djur.
Imorse var han så himla söt, han hade gått hemifrån men var tvungen att komma tillbaka för han glömt något å då var han helt förtvivlad. Tydligen satt det en liten vit katt utanför vår port å skrek alldeles desperat å Tobbe fick ju såklart ont i magen å ville ta hand om den lilla kissen. Fina Tobbe <3


Stora beslut

Det ser ut som att livet tar mig i en annan riktning än den jag planerat. Stora beslut och stor ångest, men va fasen innerst inne vet jag att det här känns rätt. Jag har alltid stora problem att bestämma mig och det är inget undantag den här gången.
Jag har aldrig haft några stora karriärsdrömmar, jag vill göra något jag trivs med och tjäna så jag klarar mig... Jag har upptäckt att jag blir lugn när jag arbetar med djur och för mig betyder det mycket.

Nu ska jag dricka vin och kolla på film med min älskling, bara smälta veckan och inte tänka för en stund!


Do I dare?

Jag tycker dom här byxorna är riktigt coola men jag vet inte riktigt om jag vågar... Finns en risk att jag köper dom å sen kommer de bara ligga i garderoben...


Here we go again

Jaha, då var det dags igen då. Det där ständiga dåliga samvetet som infinner sig så fort terminen börjar. Känslan att jag aldrig kan vara helt ledig för det finns ALLTID något att läsa. Fördelen för mig den här kursen är att jag typ redan läst alla böcker som ska läsas eftersom jag läst den här kursen i Malmö. Nackdelen är ju att jag måste läsa den igen eftersom jag inte fick tillgodoräkna mig. Suck.

Nu är det bara att masa sug upp ur sängen för att ta tag i lite dåligt samvete innan jag börjar jobba på hunderiet klockan 14.


Tröttjej.nu

Lååååååååång dag med jobb och lite myshäng med Frida å Estis festis. Nu har jag ont i ögonen för jag är så trött men jag vill verkligen se klart room service så jag kämpar för att hålla mig vaken. Men sen kommer jag somna son ett litet barn. Vi får höras en annan dag!


Coldplay


Glowing audience Coldplay 30/8-2012


I can feel it

Jag tror de e ett jävla oväder på ingång, jag känner det i huvudet. Det dundrar och jag vill bara gå och lägga mig. Snälla låt det inte regna imorgon när jag ska jobba med hundarna! Förra gången jag jobbade öste det ner och jag var alldeles dyngsur när jag kom hem, inte kul!

Nu ska jag laga lite middag å sen blir det fan sängen om inte huvudvärken vill ge med sig.



<3

Gillar verkligen den här bilden på mig å min fästman (fortfarande lika sjukt, hihi) <3


Vilken jävla helg!

Jag skulle behöva helg efter helgen för att vila upp mig. Det har verkligen varit fullt ös medvetslös ända sedan i torsdags. På torsdagen var jag, Carro, John och carros mamma på Coldplay som var så jävla grymma. På fredagen var jag, Tobbe, Carro och Bettan ute och åt och sen var vi på Lady Gaga, Shit vilken jäkla show. På lördagen sen var det dags för kräftskiva/25 årsfest som min syster och hennes kompis ordnade på en gård ute på landet. Trots ösregn var det en sjukt rolig kväll och igår mådde man ju som man förtjänade.
Idag har jag fått spendera dagen med att göra sådant vi vanligtvis hinner med under helgen. Handla mat och städa. Förutom det har jag även hunnit med att börja skolan. Jag säger bara suck!
Phew! Nu måste jag laga middag för jag är aphungrig!

Tjing tjong.


RSS 2.0