Premiär

Idag sken solen över oss och det var verkligen vår i luften. Efter en lång jobbnatt för Tobbe så kunde han vara ledig idag och vi gav oss ut på en premiärtur med cykelvagnen. Tobbe hade barnen i vagnen och jag cyklade på min nya fina cykel. Jäklar vad kul det var att cykla. Barnen hade det mysigt där bak och Freja somnade som en stock. Hon den lilla tösen som skulle sova hon var såklart klarvaken och låg och babblade. Allt var frid och fröjd tills vi var på väg hemåt. Då flippade båda barnen ut och ville inte alls sitta längre. Men fram tills dess var det magiskt och jag längtar så efter mysiga cykelutflykter i sommar. 
Så stolt

Idag känner jag mig stolt över mig själv, väldigt stolt faktiskt. För några veckor sedan började jag med Viktväktarna och nu har jag gått ner 5,4 kg. Det känns så otroligt bra och det bästa är att jag inte ens saknar något. Jag äter allt bara kontrollerat. Inga förbud bara planering! 
Jag känner mig piggare, gladare och taggad på att fortsätta. Nu ska jag bara få in en rutin med träning också så kommer det gå ännu bättre. Jag längtar till ljusa ljumma kvällar så jag kan ge mig ut med min nya cykel!
Tacksam

Nu är vi ute ur sjukdimman och jag känner mig lättare! Två glada lite hostiga tjejer som orkar hitta på saker igen. Vi är ute och njuter av solen och hänger på öppna förskolan och njuter av vår sportlovsvecka tillsammans vi tjejer. 

Idag när Tobbe slutade jobba åkte vi till cykloteket och köpte en cykelvagn till tjejerna. Som Freja har pratat om denna cykelvagn! Hon blev helt lyrisk och hoppade direkt in och satte sig. Nu längtar vi allihop tills det blir lite varmare så vi kan ge oss ut på en tur. 
Inte nog med att vi kom hem med en cykelvagn, nej, min galna fästman gav mig en cykel. Den är svart och grön och hur fin som helst. Jag provcyklade liiite och den är sååå snabb. Jag vill ge mig ut nu nu nu!!!! Vi kommer göra grymma utflykter i sommar.

RSS 2.0