Best friend

Just nu sover jag skitdåligt för jag inte hittar någon bra ställning att ligga i. Jag längtar så efter att kunna sova på mage igen, det är det enda rätta!!! Men nu har jag i alla fall köpt en gravid/amningskudde och det är min nya bästa vän, äntligen kan jag ligga hyfsat skönt både i sängen och soffan, sen tycker jag den e himla söt också med bin på, likadan som spjälskyddet till Lillis säng! När jag var å handlade hittade jag även två söta pyjamaser till henne, det var det enda vi saknade nu. En med ugglor (surprise!) och en med Lilla My 💕Längtar efter dig

Om bara några veckor kommer våra liv att förändras för alltid, vi ska bli mamma och pappa. Jag kan fortfarande inte förstå det, det känns så overkligt trots att jag känner sparkandet i magen varje dag. Jag längtar efter att få äga min kropp igen, men ännu mer längtar jag efter att få träffa dig och se vem du är! Kommer du vara en liten vilding som din pappa? Skrika oavbrutet som din mamma? I vilket fall så är vi redo för dig att komma ut till verkligheten nu. Väskan är packad med dina små kläder och lite saker så mamma och pappa klarar sig, bilstolen väntar och jag biter som vanligt sönder mina kinder för att jag är nervös, hoppas du inte ärver den fula vanan! 
Nu ska mamma lyda dig och gå upp ur sängen och äta lite frukost, det år din order just nu:)
Världens bästa

Idag har jag blivit totalt jäkla toköverraskad! Jag tror aldrig jag blivit så blåst någonsin! 
Jag har vetat länge att vi idag skulle ut till tobbes föräldrar och hjälpa dem med lite saker inför vintern. Jag gick upp som vanligt imorse å jag å Tobbe byggde ihop byrån vi köpt till Lillis rum och myste lite, klockan 14 skulle vi vara ute hos svärföräldrarna och Tobbe var ovanligt långsam och skulle dra ut på saker. Jag tänkte inte så mycket på det men tyckte det var konstigt eftersom Tobbe alltid är snabb som blixten. När han ville åka på sightseeing i Täby 20 minuter innan vi skulle vara där blev jag lite irriterad. När han sedan svängde in helt fel i Åkersberga blev jag ännu mer irriterad, vi svängde sedan in där Carro och John bor å då såg jag tobbes systers bil, då blev jag misstänksam. Tobbe sa att jag kanske inte alls ska ut till svärföräldrarna å då fattade jag att något var på G, snacka om seg tjej. Jag brukar alltid ana när något e på G men absolut inte den här gången!!!
Misan å mina fina tjejer hade fått ihop alla jag tycker bäst om för en fantastisk storkfest! Massvis med godsaker, cupcakes, bullar och snittar, roliga lekar och massa helt fantastiska presenter. Jag är så enormt rörd över hur fint de gjort och jag är så enormt tacksam för alla fantastiska människor jag har omkring mig! Orden räcket inte till för att beskriva hur oerhört tacksam jag är!
Massvis med kärlek till er alla ❤️❤️❤️Nöjd med livet

Idag är det söndag och imorgon går folk till jobb och skola igen, men inte jag! Det känns jättekonstigt men nu är jag sjukskriven fram till beräknad förlossning den 25/11 och har hur mycket tid som helst att ta hand om mig själv vilket är precis vad jag tänker göra! Jag tänker ge mig själv möjligheten att ta en tupplur mitt på dagen för att jag är trött, ta promenader, gå och simma, umgås med vänner, gå på bio... Verkligen ta vara på den sista tiden utan barn helt enkelt och det känns så himla skönt. I vanliga fall skulle jag blivit panikslagen av att inte ha något att göra men nu känns det bara så himla skönt. Jag har börjat lära mig att slappna av lite tror jag, det behöver jag!

Nu ska jag läsa en bok och imorgon ska jag dra mig i sängen länge innan frukost och bara mysa med mina katter!

Godnatt!RSS 2.0