Leva livet, kom så ska vi leva!

Imorgon åker vi hem efter två veckor på Gotland. Vi har gjort så mycket och jag har helt enkelt ingen tid för mig själv just nu. Selma är på mig dygnet runt så tiden att titta in här finns helt enkelt inte men jag försöker skriva lite när jag hittar tiden, hoppas ni kikar in ibland ändå! 

Vi har haft det underbart trots att det varit väldigt kallt, det var först nu sista dagarna som värmen kom och vår lilla fisk Freja fick bada bada bada! Hon är tokig i vatten den där lilla tjejen. 

Vi var på kneippbyn och hälsade på Pippi i förra veckan och jag kan garantera att det var den lyckligaste dagen i frejas liv. Hon skrek glädjetjut när hon fick gå in i villa villekulla och hälsa på Pippi och lilla gubben. Hon dansade under sångstunden med Pippi, prussiluskan och Kling och klang och applåderade under Pippi-showen. När jag tänker efter var det nog en av de bästa dagarna i mitt liv också, att få se henne så där jäkla lycklig! 


Haha Freja ser så sammanbiten it för Tobbe håller hårt i henne men hon var så lycklig! Om ni undrar vem den glada gubben dör bakom är så är det min lillebror :p

Hennes fina pappa köpte en pippidräkt Och hon var tvungen att dansa på bordet av lycka! 

Vi har varit vid raukarna, haft farmor på besök och mormor och morfar var här över midsommar, alltså frejas mormor, morfar och farmor. När de åkte hem kom frejas morbror så det har varit fullt ös.  Det har varit så mysigt och vi åker hem med en massa härliga minnen i ryggsäcken. Min lilla familj <3
Underbar start på sommaren. Nu åker vi hem och laddar för bästis bröllop på lördag!Tiden

Jag förstår inte var tiden tar vägen. VAR TAR DEN VÄGEN? Dagarna går i ett och jag hänger inte med. Snart är barnen vuxna och flyttar hemifrån innan jag hinner blinka.
 I tisdags blev Selma två månader, helt galet. Det känns som hon precis kom men ändå som hon funnits i vår familj för alltid. Freja växer så det knakar och har hunnit bli 1,5 år! Vi var på kontroll i måndags och hon är en lång tjej. Två kurvor över det "normala". 

Freja är så oerhört lycklig just nu. Det fullkomligt bubblar i henne av lycka och hon skrattar mest hela dagarna och jag tror det beror mycket på att hennes pappa nu äntligen är hemma med oss. Som hon och jag har längtat. Man märkte verkligen att jag inte räckte till på slutet, hon var så ledsen för att jag inte riktigt hann med när Selma bara skrek. Men nu har Selma lugnat ned sig betydligt och det är lugnare över lag hemma. 

På måndag åker vi till Gotland hela familjen och är borta i drygt två veckor men innan det ska vi hinna till rönninge by nu imorgon med några kompisar och i helgen ska jag få se Bettans nya hus.
Att städa lägenheten och packa för mig och barnen måste också hinnas med. Tobbe får packa åt sig själv, det borde han klara, haha.

Ska försöka ta mig tid att skriva om MÖHIPPAN vi ordnade förra helgen för världens bästa Carro också men det får bli en annan gång för nu ska det sovas. Selma och Freja sover i sina sängar så sött och Milo och Tobbe här i sängen bredvid mig. Bara Elmo som saknas men han är ute och gör Enebyberg osäkert. 

Godnatt


RSS 2.0