Måndag fast söndag

Även idag var pappan i huset ledig efter sitt monsterpass förra fredagen så idag fick han följa med och kolla på mig och Freja när vi simmade och dök. Tyvärr är det fotoförbud så jag kan inte visa några bilder. Det var väldigt skönt att vara två kam jag säga, vilken skillnad när man skulle byta om!

Efter simmet stack vi iväg till Ikea för att köpa lite saker som vi behöver ta med över till Gotland nu i påsk. Spjälsäng, spjälskydd, madrass, badbalja, ja sådant som är bra att ha där helt enkelt. Det kommer antagligen fler barn i släkten någon gång också så då e de bra om det finns så man slipper släpa varje gång!

Sen när vi kom hem satt jag och Freja i soffan och busade å då helt plötsligt hittade hon sina fötter! 




Hur tänkte vi?

Jessie uppmärksammade mig på att jag skrivit något jättefel i förra inlägget, det ska vara i mosters KNÄ för bövelen inget annat!!!

Idag var det ytterligare en magisk dag och vi bestämde oss för att ta en tur in till stan, gå i butiker, käka lunch och mysa. Jag behöver ett par nya löparskor så de tänkte vi kika på. Glada i hågen kom vi in till stan hela familjen för att snabbt inse hur jävla puckade vi var som åkt in just den här helgen vi som aldrig är i stan. Stockholm, löningshelg och första riktiga vårvädret a tjena, det var värre än under julhandeln. Fy faaan va mycket folk det var och där försökte vi ta oss fram med barnvagnen. Vi höll på att få panik på Drottninggatan. Men vi hann med lunch på ett superschysst mexikanskt ställe, Tobbe köpte T-shirtar, Freja fick massa fina kläder som vanligt
:) och en sängkappa till sängen i frejas rum fick följa med hem från H&M home. Några skor blev det inte för mig för det fanns inte en sko kvar så jag får ge mig ut på jakt i veckan.

Imorgon blir det storstädning och en tur hem till mamma och pappa medan Tobbe spelar squash.




Frejas första äventyr

Eftersom Tobbe jobbade hur många timmar som helst förra fredagen har han fått ledigt idag och på måndag så vi har långhelg! Den började på allra bästa sätt med en utflykt till hagaparken och fjärilshuset. Det var strålande solsken här i Stockholm idag så vi åt lunch på uteserveringen i värmen medan F sov i vagnen och sen gick vi in och kollade på fjärilarna och hajarna. Freja var helt fascinerad och tittade med stora ögon på allt. Med oss hade vi moster Mis, frejas farmor och farfar och faster Mia. Efter turen inne i regnskogen åkte Rune, Kerstin och Mia hem men vi andra stannade och tog en fika i solen. Freja var på så jäkla gott humör och satt i mosters kön och bubblade. Helt enkelt en fantastisk dag och frejas allra första äventyr var en succé! 

Från hagaparken åkte vi sedan ut till Värmdö för att åka och kolla på en grej till Freja som Tobbe hittat på blocket. Freja sov i bilen tills vi kom fram å Tobbe gick in för att köpa och vi stannade i bilen, Freja la av en dunderskit så det var bara att ställa sig där på parkeringen och byta bajsblöja, nu känner jag mig verkligen som en småbarnsmorsa :). Tobbe kom med sitt fynd och vi tog Färjevägen tillbaka hemåt, Freja åt en flarra mat på färjan och somnade gott i sin stol, underbara unge, det är så lätt att göra saker med henne för hon är så otroligt snäll. 

Väl hemma var det dags att testköra tobbes present till Freja, en jumparoo rainforest som är helt galen och hon fullkomligt älskade den och tjöt av skratt, jag ska försöka få upp en film imorgon. Behöver jag säga att det var en trött bebis som somnade i soffan vid 19.30? Nu ligger hon i sin säng å drömmer om dagens eskapader och jag ska göra detsamma!














Stormen viner

Jag har precis lagt mig i sängen och ligger och lyssnar på stormen som viner utanför fönstret, jävlar i mig vad det blåser. Jag är fascinerad att lillfisen kan sova igenom detta. Våra utemöbler står inpackade i en presenning på uteplatsen och det slår som attan i den. Varje gång det kommer en stark vind ligger jag och spänner mig och hoppas att hon inte vaknar men hon verkar sova så gott. 

Idag har vi varit i Täby centrum med Valla och Malin, shoppat lite kläder till småtjejerna och jag fick en ny concealer och en handkräm, lite lunch på det så var vi nöjda! Det blev inga våfflor för oss idag, vi tar det på torsdag med Misan och Niklas istället.

Imorgon ska jag och F försöka ta oss iväg tidigt för vi ska vara i Åkersberga klockan 10 och byta däck på bilen, alltid spännande när man ska iväg "tidigt", brukar försöka boka in saker efter 11 men det ska nog gå ändå. Efter det kommer Valla över så ska vi göra gipsavgjutningar av småtjejorna.

Nu ska jag försöka sova trots stormen, god natt!





Mammagrisen

Jag har fått en liten mammagris på halsen. Freja har alltid varit så okej med att sitta i sittern eller ligga i gymet en stund så mamma har fått duscha eller plocka lite disk eller vad det nu varit men nu är det bara vara hos mamma som duger. Igår skulle jag få lite egentid och måla naglarna och lite sånt som man vill göra ibland så Freja var med sin pappa, i vardagsrummet där jag förövrigt också satt och målade naglarna och var helt jäkla förkrossad, jag har aldrig hört henne skrika på det sättet förut. Tobbe kämpade på och gjorde allt han kunde, vaggade, skumpade, sjöng, hade henne i selen, i sittern, i gymmet, inget funkade hon var helt förkrossad och efter 45 min gav Tobbe upp och lade henne i mitt knä, då blev hon lugn och somnade. T berättade att det är så här det är när jag är och simmar varje onsdag. Jag har inte riktigt trott att det varit så illa eftersom jag aldrig sett henne så arg förut men nu tycker jag synd om honom som får en sån arg bebis men jag e väldigt glad att han orkar kämpa och inte bara säger att jag inte får åka.Jag  hoppas att den här fasen går över snabbt!

Idag var det simning på schemat igen och hennes första dyk! Första dyket blev hon lite arg men andra kom hon upp smaskade lite och skrattade, jäkla Sötnöt! Hon tog tag i lärarens näsa och drog riktigt hårt när han hade varit dum och hällt vatten på henne, bra där Frejski!

Efter simningen åt vi lunch med Josefin och Irma och sedan åkte vi och fixade stenskottet i framrutan på bilen. 




Så här trött blir man av simning, man somnar mitt i leken...

Tant Mikaela

I onsdags kväll gick jag och la mig på kvällen som 28-åring och igår vaknade jag upp som en 90-åring och hade ont överallt i hela kroppen, fattar inte vad som hände. Mina fötter ska vi inte ens tala om, dom har värkt i månader och det blir bara värre och värre. Jag har försökt med nya bra skor och om jag går i dåliga skor har jag inlägg, jag har fått en boll att träna fötterna på och gör det varje morgon, jag gör fothävningar men det blir bara värre och värre. Igår hade jag så sjukt jävla ont. När jag var hos kiropraktorn idag knäckte hon och tyckte inte mina fötter verkade bra alls så hon tejpade dem med sådan där magisk tejp som atleter använder och den ska sitta där tills den ramlar av. Vet ni vad det sjuka är? Det känns redan betydligt bättre och det är första gången på flera månader! Det var samma sak förra året när jag stukade foten, då tejpade hon oxå och det gick över på en dag, fantastiskt!

Annars idag då? Jo vi har fått en massa oväntade besök, tobbes pappa plingade på dörren imorse å ville bara komma förbi å krama Freja, sedan kom snickaren förbi för hans dotter ville hälsa på Elmo, klart hon fick det, och sen ringde pappa och sa att han och mamma var på torget så fick jag kaffesällskap också, trevlans. Sedan kom Johanna och Elliot över på middag och skulle hjälpa oss att spåna på hur vi ska möblera i frejskis rum nu när golvet är lagt. Men Tobbe hann inte hem till middagen för det blev totalkaos på jobbet, ja han är faktiskt inte hemma än och nu är klockan 22.40, stackars älskling har varit på jobbet sedan 07.30. Sen vid 21.30-tiden droppade Hampus förbi å ville snacka skit, helt galet vad många vi hunnit träffa idag och ändå hunnit med kiropraktorn oxå!

Älskling morgontränar

Myser med Milen

Myspölen är inte bara bra för lek man kan även ta en liten nap i den!

Godnatt, nu ska jag ta och sova och hoppas på att min man kommit hem när jag vaknar imorgon!



Vår dag

Trots en mamma med sprängande huvudvärk och ont i hela kroppen tog vi oss ut i snuskvädret, (idag regnade det så att all snö som kom igår var en äcklig slasksörja istället), mötte upp Valla och hennes lilla Malin för lunch på fiket här i Enebyberg och sedan en promenad bort till Öppna förskolan i Skarpäng där vi även mötte upp Karin från mammagruppen. Där hängde vi med några andra mammor och barn, pratade strunt, bebisarna kollade in varandra och sedan hade vi sångstund och vi mammor fick en kopp kaffe och en kaka. När det var dags att gå hem somnade Freja innan jag ens hunnit lägga ned henne i vagnen.
När vi kom hem hade jag så ont i huvudet så jag knapt visste var jag skulle ta vägen så jag bokade en akuttid hos min kiropraktor imorgon och tvingade Tobbe att knäcka min bröstrygg lite när han kom hem och nu känns det mycket bättre, det är sjukt att det alltid beror på ryggen när jag får ont i huvudet. Imorgon får kiropraktor-Katarina lösa situationen :)

Imorgon kväll kommer Johanna och barnen över på middag och hon ska hjälpa oss att klura ut hur vi ska inreda Frejskis rum, vi har fått nytt golv nu efter vattenläckan och i och med det tagit ut alla möbler och ska nu göra oss av med extrasängen och göra plats för hennes grejjer, men det är så svårmöblerat med två stora fönster, en garderobsvägg och såklart dörren så vi behöver lite hjälp och Johanna är så himla duktig på sådant. Ska bli kul att få göra iordning där inne så att hon sedan kan leka och ha alla sina saker där inne, just nu har hennes rum mest använts för avdumpning av saker vi inte veta var vi ska göra av.

Nej, nu ska jag nog också ta och lägga mig i sängen och vila min extremt trötta kropp. Godnatt!


Blä

Idag är ingen bra dag för fröken Montelius, jag vaknade med sprängande huvudvärk och hela kroppen värker. Jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk...
Dessutom är det hur mycket snö som helst ute och jag blir deprimerad! För exakt en vecka sedan promenerade jag till öppna förskolan i converse och vårjacka, idag blir det en vinterpromenad istället, men innan det blir det lunch med Valla och Malin.

Nu ska jag sniffa på min bebis som ligger och sover tätt tätt intill mig, jag älskar verkligen våra morgnar!




Tårar

Jag gick in här för att skriva om min mysiga kväll med Frida och Carro men innan jag började skriva gick jag in och läste en blogg som jag läser varje dag och nu ligger jag här och gråter. En liten bebis som gått bort, en bild på en blå liten hand i sin mammas, fruktansvärt, obeskrivligt. Jag kan inte ens försöka föreställa mig den smärtan och jag mår illa när jag tänker på hur det skulle kännas om något skulle hända Freja. Jag har ingen aning om vem denna familj är, jag har aldrig träffat dem men ändå berörs jag så extremt mycket och gråter när jag läser det.

Det är så orättvist, det är inte meningen att barn ska gå bort innan dina föräldrar...

Babysim

Idag var det dags för babysim igen för mig och Freja. Vi hade inte alls lika bra uppladdning den här gången som vi haft de första två måndagarna. Lilltjejen vaknade tidigt och ville inte alls somna om vilket betydde att hon var ganska trött när vi skulle bada men det gick jättebra ändå, dock var hon hysteriskt arg när vi gick upp! Idag var det dags att förbereda för dyk som blir nästa vecka så läraren hällde vatten över huvudet på bebisarna för att kolla att de stänger munnen och håller andan, klart att Freja gjorde det, har man två fiskar till föräldrar är det klart man inte är rädd för vatten. Dessutom har Tobbe alltid hällt vatten över ansiktet på henne när de badat så vi har övat!

Efter simmet åkte jag och Josefin med småflickorna och åt lunch, köttgryta med potatis och hallonpaj till efterrätt mums! Sen trodde jag att Freja skulle sova länge för hon var så enormt trött, men nej nej, sova på dagen de e för töntar, 20 minuter kanske hon sov och sen vaken resten av dagen. Tror ni det var en trött lillfis jag nattade strax innan 21? Klonk sa det så sov hon som en stock i sin säng. 

Nu har jag kollat på ett avsnitt av pretty little liars och ska strax sova. Imorgon blir det en ärendedag, måste köpa blöjor, ersättning, kattfoder och lite sådant och sedan måste jag åka och fixa vår framruta i bilen som vi fått ett stenskott i, tur att Freja gillar att åka bil :)

Frejski satt så snällt i sin bilstol när vi åt lunch 

När vi kom hem hittade jag den här skyldiga katten på husses laptop, han vet mycket väl att han inte får ligga där!



Stackars mig

Helgen har bara svischat förbi och det känns som vi inte gjort något annat än fikat och ätit!
Igår var vi hos Johanna och fikade kardemummabullar och efter det var vi en sväng till mina föräldrar som bjöd på semlor och munkar och sen på kvällen gjorde Tobbe världens godaste laxpaj, jag är så glad för det verkar som jag klarar av att äta lax nu.

Idag åkte vi till Nykvarn för att hälsa på Fredrik och Sussi och som vanligt bjöds det på matfest. Fredrik var i sitt esse och hade gjort en helt fantastisk brunch. Eggs Benedict, english muffins, hollandaisesås, alspånsrökt bacon, potatispytt, caesarsallad, fikonbröd och färskpressad apelsinjuice. Just det jag kanske ska säga att ALLT var hemgjort också, han är galen den där mannen och jag behöver väl knappast säga att vi var mätta när vi åkte därifrån?

Påväg hem började jag må lite dåligt och fick ont i mitt ena bröst, jätteont dessutom. För några dagar sedan upptäckte jag att monsterbebisen rivit upp ett stort sår på mitt ena bröst när hon trycker in sina naglar när hon äter och nu har det blivit ett redigt köttsår som börjat vara och det gör verkligen skitont! Tobbe ställde upp och gjorde rent och la en kompress på för att frejas små klor inte ska komma åt det så får vi hoppas att det läker snabbt. 

Nu är jag trött och ska sova, imorgon är det simning igen så vi måste vara utvilade! Godnatt!

I bilen påväg till Fredrik och Sussi 

Kom på att jag skulle fota liiite för sent :)





Slut som artist i bilen påväg hem...



Öppna förskolan

Imorse somnade jag och Freja om efter att Tobbe gått till jobbet och vaknade igen vid tio! Sen vet jag inte var tiden tog vägen för helt plötsligt var klockan tolv och vi skulle möta Valla från mammagruppen och gå bort till öppna förskolan i Skarpäng. Det var bara vi och Josefin med hennes Irma också från gruppen som var där men vi hade det supermysigt, gjorde hand och fotavtryck med färg, sjöng sånger och vi mammor fikade och pratade en massa, pedagogerna som jobbar där var hur trevliga som helst så dit ska vi absolut gå igen. 
Jag är så extremt dålig på att fota jag glömmer bort det helt när jag är med Freja vilket i och för sig kanske är bra för då är jag ju med i ögonblicket men någon bild kan ju vara rolig att ha... Påminn mig om att fota avtrycken sen när jag ramat in dem! 

Nu på kvällen har Kicki, Natalie och min mamma varit här och myst lite, alltid lika trevligt att ses. Freja var på sitt allra bästa humör och gurglade hela kvällen.

Imorgon ska jag och Freja hänga med min syster, det ska bli trevligt!






Härlig dag igen

Gud vilken härlig dag det har varit igen, sol och ljummen luft. Jag insåg att det är dags för mig att inhandla ett par schyssta sneakers för vårens barnvagnspromenader, så det måste jag ordna snarast och en vårjacka eller väst! 
Vi möttes i varje fall upp några av mammorna, köpte med oss lunch och gick hem till Josefin och åt, kidsen låg på golvet och gurglade ikapp, dom är så himla söta! Sen gick vi ut på en härlig promenad och småttingarna somnade gott i vagnen. När vi kom hem lagade jag och Freja kyckling och lekte lite, hon har fått en typ fjärilslarv som piper av sin farmor som hon blir helt hypnotiserad av. 
Tobbe åkte iväg för att spela squash med min bror och jag nattade Freja vid 21 och hon sover så gott i sin säng, så får vi se hur den här natten blir. Jag är helt slut och tänkte alldeles strax sova själv, imorgon ska vi till öppna förskolan på sångstund!

Godnatt!





Bra natt

Natten gick jättebra, pratade lite och låg och snurrade mellan tre och fyra , åt vid 5 och sen somnade hon om och sov till 9.30, trött liten ängel. Jag tror hon är lite skruttig, hon var väldigt dålig i magen igår och nu har hon somnat på mig igen. Om en stund ska jag packa ner henne i vagnen och gå ut på promenad med mammorna i solen, då får hon sova mera!

Vad roligt det är att så många verkar ha hittat hit den senaste tiden, välkomna :) 




Testing testing

Den senaste tiden har vi märkt att det är dags att lägga Freja tidigare än vi gjort förut, hon blir trött och grinig vid 20.30-21.00 men jag har varit så rädd att ändra rutinerna eftersom hon sover så bra på natten. Men nu gör vi det bara, nattning vid 21 och jag gick inte och la mig samtidigt som henne som jag gjort ända sedan hon föddes och än så länge har det gått bra, det var inga konstigheter att somna men vi får se vilken tid hon vaknar inatt/imorgon bitti...

Idag var vi ätit lunch med Josefin från mammagruppen och sedan var vi på träff med resten av gruppen. F var så nöjd låg på mage och blev biten i fötterna av Adam :) 
Sedan blev det en liten promenad i det ljumma vårvädret! Skön dag helt enkelt. 
Imorgon blir det mer mammapromenerande och lunch, hoppas på lika fint väder som idag!

Freja i fina jackan som hennes pappa köpt till henne!

Träna träna, det är sjukt jobbigt att ligga på mage!

Pimpad Hemnes

I vårt sovrum har vi en vit Hemnes-byrå från Ikea och i helgen köpte vi även sängbord i samma serie men för att de skulle se lite roligare ut bytte vi ut knopparna till porslinsknoppar från indiska i samma färger som tapeten, tycker det blev himlans bra!




Söndag

Söndag igen, jag förstår inte var dagarna tar vägen? Idag skiner solen över oss igen och det har varit helt otroligt väder. Vi bestämde oss för att promenera till kalaset och få njuta lite av det ljumma vädret. En promenad på 35 minuter och så 35 minuter hem, hur skönt som helst!
Freja var gladast av alla på kalaset och charmade alla med sina skratt. Dick kräktes hos hur mycket som helst så hennes fina klänning fick bli utbytt mot de mindre fina extrakläderna men de gör inget!

Nu på eftermiddagen har Freja fortsatt att sova i sin vagn och jag har fått bädda med nya lakan och kolla på greys anatomy, Tobbe ligger också och sover. Nu hör jag att damen ligger och snackar så hon har säkert vaknat och vill ha mat snart!




Underbart

Idag har det verkligen varit helt otroligt väder här i stan, 10 grader och strålande sol, lite blåsigt bara men det gör inget! Efter att ha ordnat några ärenden på förmiddagen gick vi ut på en härlig promenad och avslutade på Lidl där vi köpte med oss lite goda korvar och parmaskinka och Tobbe köpte ostar som vi sedan åt framför melodifestivalen med ett glas helt fantastiskt vin, amarone, fint ska det vara! 
Imorgon ska vi på födelsedagskalas för hela fyra stycken födelsedagsbarn. Det är Tobbes storasyster Mia, hennes man Lars och deras söner Axel och Arvid som lyckats pricka in födelsedagar med bara ett par veckor emellan så imorgon är det stora kalasdagen och Freja ska klä upp sig i sin fina klänning från Thailand som fina Anna köpte till henne när hon var där för ett tag sen.

Nu sover Freja och jag ska göra detsamma, god natt!



Freja var inte så road av Mellon, inte jag heller om jag ska vara helt ärlig, tyckte den var kass i år!



Den där sucken!

Jag och Freja har precis gått och lagt oss, vi är supertrötta båda två efter en dag i Täby centrum med min mamma. Det blev lite shopping och lunch, Freja sov först i vagnen men vaknade efter en stund och ville inte ligga i vagnen, det var jättetråkigt. Man ska bara upp i famnen och se världen. Det har inte hänt förut kan jag säga, hon har alltid sovit i vagnen när jag varit på äventyr men nu minsann ändras det!

Nu drog Freja precis den där djupa sucken som hon alltid gör innan hon verkligen somnar och jag tror jag ska ta och sova också jag är jättetrött. Hoppas ni har en mysig fredagkväll vad ni än gör! 




Äntligebn

Förra sommaren pajade jag min tand och idag fick jag äntligen efter mycket om och men en ny och den är jättefin, thank god! Det är en himla tur att detta gick på försäkringen för annars hade jag fått pynta 20 000 kr, phew! 

Freja var hos sin farmor och farfar medans jag var hos tandis och var så nöjd. De tyckte att sköterskan på BVC hade uttryckt sig klantigt och att jag ska lita på min instinkt. Freja är lång och visst har hon mage men det är ju så bebisar ska se ut! Jag tänker fortsätta som jag gjort men inte ha panik om hon äter mindre vissa dagar, hon har ju att ta av och tänk om hon blir dålig, då finns det reserver!

Annars har vi idag varit ute i skogen och promenerat i 1,5 timme i det ljumma vårvädret, det var verkligen superhärligt!!!
Imorgon ska vi in till stan för första gången med Frejas mormor!





Jag blir galen!

Nu har jag varit med Freja på BVC och hon har fått sina första sprutor. Usch vad hemskt det var, det gjorde jätteont och hon var jätteledsen efteråt. Hon somnade i vagnen när vi gick hem och ligger och sover nu, lilla gumman. Vi skulle åkt till BUP idag för återbesök för mig eftersom jag mådde dåligt när hon kom men jag ringde och avbokade det för jag vill inte behöva väcka Freja för att åka iväg. Hon ska få sova så länge hon vill.

Utöver sprutorna var det även vägning och mätning som gällde. 64 cm lång och 6900 g tung. Sköterskan sa att hon har stuckit iväg i vikten och att jag ska se upp med hur mycket hon äter. Jag blir galen på det här! Först gick hon ner i vikt och vi var tvungna att hjälpa till med ersättning och nu har hon gått upp för mycket? Jag trodde inte ens att bebisar kunde gå upp för mycket? Hon slutar ju äta när hon inte vill ha mer och det är inte så att jag tvingar i henne mat? Just nu känner jag mig galet förvirrad. Freja äter bara 6-7 gånger på ett dygn vilket är ganska lite i jämförelse med andra, men jag antar att hon får i sig mycket på de gångerna hon äter. Men vad ska jag göra? Ska jag ta ifrån henne maten fast hon inte e klar så att hon blir helt hysterisk? Ush jag tycker det är så svårt, ska jag lyssna blint på sköterskan eller ska jag lita på min egen instinkt? Jag kanske ska försöka stå ut längre innan hon får mat för att se om det verkligen är mat hon vill ha och inte något annat...

Nej, nu blir det en kopp kaffe för mig och kanske ett avsnitt av Pretty little liars medan lilltjejen sover.


Lycka

Skrutten har somnat i sin säng och mamman borde göra detsamma. Bara en liten stund till med slösurfning på mobilen...

Jag har glömt att berätta att vi i söndags fick reda på att våra fina vänner Fredrik och Sussi ska gifta sig! När de berättade höll jag på att börja storgråta, de där två är så fantastiskt fina tillsammans och jag är så glad för deras skull. 
Vi ska även på bröllop i maj när finaste Kicki och Johan gifter sig, det är så härligt att få vara med och dela lyckan! Jag undrar när jag och min fästman ska komma till skott... Det blev bebis först så får vi se om det kanske blir nästa år... 

Fredrik och Sussi i klädstafett på midsommar förra året <3

Sophie

När Freja bara var ett par dagar gammal fick hon leksaken Sophie the giraffe av Kicki och hon älskar den som så många andra barn verkar göra. Nu när hon börjat "bita" eller suga på allt så kände jag att hon behövde en bitring och såg att det fanns en med giraffen så den klickade jag hem och idag fick vi hämta ut paketet, perfekt lagom till frejas tre månaders dag idag! Hon älskar den, stoppade den direkt i munnen. Finns på babyland.se för 149 pix. Man kan även lägga den i frysen så den är kall sen när det börjar komma tänder. För övrigt älskar jag babyland.se alltid gratis frakt och extremt snabb leverans, det jag fick hem idag beställde jag i söndags kväll!






Tre månader

Idag blir stora tjejen tre månader gammal, det firar vi med ett besök till kiropraktorn och kanske en semla till fikat, för mig alltså, Freja får nöja sig med mjölk :)






Babysim

Idag var det så dags för premiären på babysimmet. Jag var lite nervös över hur det skulle gå men det gick så himla himla bra. Freja fullkomligt älskade det och plaskade på i poolen och flirtade med de andra bebisarna. Josefine och hennes lilla Irma från mammagruppen var också med och det är så roligt att se att de börjar känna igen varandra och tycker det är kul att träffas. 

Nu ligger Freja och sover i vår säng och jag dricker en kopp kaffe och läser en tidning. Det är inte bara bebisar som bor lite mosiga efter bad. Sitter i soffan och tittar på de fina blommorna jag fått i helgen, tulpaner från Jessie och de där jag inte kommer ihåg vad de heter blommorna från mamma, pärlhyacinter kan det vara de?







Lite för optimistiska

Oj vilken dag! Ibland är Tobbe och jag lite väl optimistiska över hur mycket som kan tryckas in under en dag. Idag blev det lite mycket, speciellt för Freja. Först kom tobbes brorsa med familj på fika och sedan var vi hos min mormor och hälsade på och efter det var Fredrik och Sussi här på middag. Älsklingen har inte sovit något på hela dagen och har nu deckat i min famn. Stackarn. Jag hoppas att hon kan sova inatt så hon är glad imorgon för då ska vi på babysim för första gången!

Nu ska jag kolla på tv och inte göra någonting alls! 



Fina vän

Idag hade vi finbesök av Jessie, det är inte varje dag man får besök från Skåne! Freja var på strålande humör och jag tror hon charmade Jessie med sitt leende :)
Lite lunch, semlor och en långpromenad i skogen och sen var det dags för Jessie att åka in till staden och möta upp sina killar. Jag är så glad att vi fortfarande har så bra kontakt och det är alltid så himla roligt att ses. Synd att vi bor så långt ifrån varandra!

När Jessie gått kom min mamma över för att äta middag och mysa med Frejski. Tobbe lagade clubsandwich som var fantastisk och Freja gurglade i sin sitter. 
Nu har F badat med pappa och somnat i min famn, jag börjar inse att vi nog måste börja försöka lägga henne tidigare på kvällarna för hon är jättetrött vid 21-tiden och sover i min famn tills jag går och lägger mig vid 22-22.30. Det är så läskigt att ändra rutinerna bara eftersom hon sovit så bra på nätterna men jag måste ju erkänna att det vore lite skönt att få den där egentiden på kvällarna utan bebis i famnen. 

RSS 2.0