Dåligt samvete

Jag fick migrän å låg på soffan hela dagen tills Bettan kom över för en kopp kaffe. Nu är det mörkt ute och jag har jättedåligt samvete för att jag inte varit ute i det fantastiska vädret. Jaja, de e väl inget att deppa över, det kommer flera dagar.

Kvällen spenderar jag med min litteraturbok... Inte alls "plupp" beroende... Nej nej.


What to do?

Idag är jag ledig och vet inte vad jag ska göra! Borde plugga men det gör jag i eftermiddag. Kanske ska ta å ge mig ut på en långpromenad? Jag tänkte simma men jag e jättetrött i kroppen efter gårdagens gympass!

Nu blir det i alla fall frukost! Ha en bra dag nu!


The descendants

Tobbe visste att jag ville se the descendants å han hade varit så gullig å laddat ner den till mig idag när jag kom hem från jobbet. Så det är framför tv:n jag har spenderat min kväll. Jag tyckte filmen var riktigt bra men jag kan inte förklara varför. Den är sorglig och hemsk men fin på samma gång. Helt klart sevärd.

Nu ska jag ta å göra iordning mig för sängen för jag e jäääättetrött!
Sov gott!


Känslan kommer krypande

Jag står på jobbet och känner migränsignalerna. Det dunkar bakom vänster öga å jag ser lite dåligt. Fan fan fan. Låt mig inte få ett migränanfall när jag står ensam på jobbet. Snälla.

Lugn söndag

Imorse var vi på gymmet å jävlar va jag körde skiten ur mig själv. Jag håller på med ett löpprogram för nybörjare eftersom jag inte kunnat springa på många år och idag var det det tuffaste hittills. Jag var absolut helt slut när jag hade sprungit/gått i 22 min. Sen körde jag rodd å styrketräning. Jävlar va slut jag blev. Men de känns skönt när man gjort det!

Efter gymmet åkte vi och veckohandlade å sen kom syster över för å hänga lite. Efter det har jag inte gjort mycket. Kollat på smash å bara tagit det lugnt. Imorrn är det skola igen. Ny vecka nya tag. Träning, skola. Plugga och jobba. Nånstans där ska man väl även få in vänner och sambon. Det kommer gå bra!

Ha nu en bra söndagskväll!


Guldstjärna till mig

Vecka två på mitt nya liv -2,8 kg. Totalt sen vi började -7,4 kg. Fan va jag e bra. Nu blir det frukost å sen blir det gymmet!


Jag blir så arg

Jag sitter å surfar å lyssnar på det som sägs om den nya prinsessans namn. Alltså jag blir så jävla förbannad på folk. Min facebook e överfylld av folk som tycker att namnen är skitfula, för det första, tack, jag heter nämligen Ewa i andranamn men det är tydligen ett "white-trash" namn enligt någon på min facebook. För det andra, det är ju namnen som dom har valt till sin fina lilla dotter, det är väl klart att inte alla tycker om namnen men tanken bakom dem är ju jättefin. Men vad vinner man på att sitta å kasta ur sig att namnen är skitfula? Jag kan bara inte förstå det. Det är deras fina lilla nyfödda dotter det handlar om. Sluta kasta skit. Tänk om någon skulle komma och säga till dig att din förstfödda dotters namn är skitfult, hur skulle du känna dig då? Bara för att dom är offentliga personer så behöver man inte kasta skit era avundsjuka jävlar. Sånt här gör mig så jävla arg. Ush. Håll era elaka tankar för er själva. Det finns viktigare saker att uttrycka en åsikt om.
Snälla kommentera å säg vad du tycker, håller du med mig?
(Det går att kommentera på det här inlägget, fattar inte varför de inte går på de inläggen jag lagt upp från mobilen...)

Aktiv

Jag gillar mitt nya jag och jag hoppas att jag kommer kunna hålla det. Jag märker redan skillnad på kläder och jag känner mig piggare. Idag har jag burit en jävla massa skräp, en bokhylla å massa andra grejjer till soprummet, tagit en långpromenad med Axelina och snart ska jag åka till gymmet med Tobbe och carro. Jag älskar att känna den här känslan av att vilja träna istället för att ligga hemma i soffan. Det är underbart!
Häng på så sporrar vi varandra!




Räddare i nöden

Mörkret behöver komma ut i ljuset för vi människor är så mycket mer lika än vi tror. Kloka ord från Peter Jöback.
Jag kan inte annat göra än att hålla
med.
När jag mådde som sämst minns jag att jag önskade att jag inte var ensam med att känna så. Jag ville bara att någon skulle säga att dom förstod, att dom hade känt precis likadant. När någon berättade att dom faktiskt också hade mått så där riktigt jävla dåligt kommer jag ihåg att jag kände att jag kunde andas igen. Jag var inte ensam å de va de som gjorde att jag förstod å kände hopp om att det faktiskt skulle gå, att det skulle bli bättre. Vi människor fungerar så. Vi vill känna samhörighet, höra till en grupp. Det är så mycket bättre att berätta, att våga vara ärlig. Låta någon annan ta del av dina erfarenheter för att hjälpa någon att kunna bli starkare. Det blir även lättare för dig själv att bearbeta när du är öppen, stäng det inte inne. För eller senare kommer det komma ut, de måste det.


Dåligt

I och med att jag å T äter enligt viktväktarna nu så väger vi mycket av maten när vi lagar. Vi har nu upptäckt hur mycket det verkligen e i en förpackning. I Ica basics mozzarella 200g ska det vara 130g efter avrinning. Vet du hur mycket det är egentligen? 90g! I en skinkförpackning på 400g? Knappt 300g. Fatta hur mycket vi betalar för mat vi inte ens får. Sånt här gör mig jävligt arg!

Och för att prata om något helt annat... Idag har jag simmat i 45 minuter och sen skrev jag min uppgift som ska vara inne på fredag! Så imorgon får jag vara helt ledig, tjohej!


God morgon

Igår var vi på gymmet, jag, Carro och Tobbe. Jag körde joggning/gång på löpband, 10 min rodd enligt rekommendation av kiropraktorn och sen 30 min styrketräning. Det känns idag kan jag säga, jag har träningsvärk överallt! Tänkte att jag ska gå upp ur sängen, äta frukost å sen bege mig till simhallen för lite simning, det är skönt för träningsvärken :)

Det känns så himla bra nu, jag är peppad och träningen känns kul. Jag hoppas verkligen att jag lyckas hålla den här motivationen igång nu så träningen blir en del av min rutin!

Nä hörrni, nu frukost å sen komma igång!


Tips!

Jag å Tobbe åt så himla god middag nyss, måste tipsa om den. Blanda romansallad med haricoverts, rödlök, mozzarella (eller feta), Parmaskinka och vattenmelon! Häll på en vinägrett och ät! Hur enkelt som helst att göra och suuupergott. Det kanske inte låter så speciellt men det var riktigt gott och supernyttigt! Nu ska jag göra iordning mig för gymmet! Kram på er


Inlåst

Jag fick stanna hemma från skolan idag för Tobbe har åkt iväg med mina och hans nycklar så jag e typ inlåst hemma. Jag tar hand om disk och tvätt istället och kollar på arbetslöshets tv.


Färgklick

Det ska vara roligt att träna å då e de roligt med fina träningskläder! Igår köpte jag dessa färgklickar. Nu kommer alla se mig på gymmet :)


Jag älskar er men...

Jag älskar mina katter till döds men det finns nog inga som jag kan irritera mig på så mycket heller. Som nu på morgonen. Jag ligger å sover i godan ro eftersom jag börjar sent idag och helt plötsligt vaknar jag av att två katter flyger upp i mitt ansikte och börjar busa. Sen flyger dom vidare till sovrumsfönstret och river allt i sin väg. Efter de fortsätter tornadon till vardagsrummet där jag hör duns efter duns. Då är det bara att gå upp och se efter hur stor skada som är skedd. I fem skada idag tack och lov, bara en irriterad och trött matte.

Men ack så söta dom är när dom sover...


Motivation

För en vecka sen bestämde jag å Tobbe oss för att göra en förändring i våra liv. Vi tänkte lägga om kosten, gå ner lite i vikt och verkligen komma igång med träningen. Vi gick med i viktväktarna för att få lite hjälp.
Nu har det gått en vecka å idag var det dags att väga för att kolla hur det har gått. Jag har gått ner 4,6 kg på en vecka. Det är ju helt galet. Jag förstår ju att det har blivit en chock start för kroppen å att mycket kan hända då. Antagligen kommer jag inte alla gå ner lika mycket vecka två men fan vilken sporre det blir när man märker att det funkar!
Så nu kör vi! Beach 2012, game on!


Bra dag idag!

Idag är det fredag och jag är ledig i helgen, yihaaaa! Idag har jag klippt mig å e suuuupernöjd å nu står jag på jobbet. Jobbar till 19 å sen e de hem och bara mysa!
Älsklingen ringde förresten förut och sa att han åkt förbi vår nya lägenhet å kollat om dom har kommit nånstans med bygget. Nu finns vårt hus och vår balkong, tjohooo, det börjar kännas verkligt nu. I helgen blir det till att köpa flyttkartonger och börja packa ner saker som vi inte ska ha hemma för visning. My god, vi ska verkligen flytta!
Nyklippt å fin :)

Äntligen

Snart ska jag gå upp och bege mig till skolan för föreläsning och litteraturseminarium. Sen efter de kommer Emi hit å hälsar på, sist vi sågs var typ i somras så det ska bli supermysigt!!!

Igår var min kompis mäklaren här å vi pratade om försäljningen av vår lägenhet. Det gick jättebra å vi ska snart sätta igång med småfixande för att så snart som möjligt få ut den på marknaden. Det känns lite sorgligt att sälja vår fina älskade lägenhet men jag är säker på att vi kommer trivas hur bra som helst i vår nya fina!


Vill bara dö

Jag fattar ingenting. Har läst, Gått igenom föreläsningar å verkligen försökt göra grammatikövningarna som ska vara inne idag men de går inte för jag fattar absolut ingenting. Kom nu inte å säg "de klarar du för du e så duktig" för nej de gör jag inte. Jag kommer lämna in blankt, så är det bara. Underkänt kommer bli mitt betyg punkt slut.

Bitter? Nej nej inte alls.


Fri

Idag är jag ledig, eller ja, jag har tagit ledigt. Med andra ord, jag skippade föreläsningen för att kunna vara ledig.

Har spenderat förmiddagen med lillebror på gymmet och med pappa å lillebror i Täby c för att hitta ett par jeans till bror. Nu ska jag åka hem å äta lunch, färga håret och sen plugga!


Bra start på dagen

Jag vaknade av mig själv klockan 8 imorse pigg och utvilad, gick upp och åt frukost å sen drog jag iväg till gymmet! Nu får det vara nog med deppande och ingen ork, träningen gör nog att jag får lite mer lust att göra bra ifrån mig i skolan också... Kanske lite mer glöd.

Nu ska jag städa lägenheten och sen åka å handla lite mat. Efter de måste jag skriva lessonplans och jag har i gen aning om vad jag ska skriva om, aj aj aj. Hoppas det släpper när jag väl börjar skriva!




Det blir inte alltid som man tänkt sig

Igår kom ju Tobbe hem efter en vecka i Lund men jag har fortfarande inte fått krama eller pussa på honom å dessutom fick jag sova på soffan. Det känns jättekonstigt, men jag vill verkligen INTE bli magsjuk, det har jag inte tid med!
Nu är jag tillbaka på jobbet igen men imorrn får jag vara ledig, då vill jag att T ska vara frisk för vi har värsta mysdagen inplanerad. Mys och lite städning, tyvärr men det är ett måste för på tisdag kommer mäklaren (aka min gamla klassis från gymnasiet som jobbar på svensk fastighetsförmedling) å ska kolla lite på vår lägenhet å berätta hur hon jobbar och n'r det är bäst att sälja å lite sånt. Det ska bli spännande att se vad hon säger!
Nu börjar man längta efter att få flytta in i vår fina nya lägenhet, det ska bli så himla kul att få inreda tillsammans. I vår lägenhet nu är det ju Tobbe som har möblerat när han var ungkarl, okej, vi har bytt ut en massa å lagt till men det var ju fortfarande hans hem först å nu kommer det verkligen bli vårt! Det ska bli så spännande att hitta allt vi behöver!
Å sen när vi har ett fint gästrum förväntar jag mig verkligen att få besök från Skåne... hrm hrm!!!
Nu ska jag väl återgå till jobbandet!

Underbart!

Jag står på jobbet och surfar runt på massa sidor för att få lite inspiration, hamnade på en sida med barngrejjer, fråga mig inte hur jag hamnade där, höhö. Men guuuuud det finns så himla mycket fina grejjer å kläder att köpa till småttingar, jag döööör! Å om inte allt för lång tid kommer jag få anledning till att köpa massa söta små saker till en liten plutt. OH MY GOD tänker kanske några nu, ska hon ha barn å har inte sagt något till mig?!?!? Bettan jag kan tänka mig att du höll på å dö när du läste det eftersom du vet att jag har en hemlighet men inte vill säga vad det är :p Men ni kan vara lugna, de e inte jag utan en av mina absolut närmsta vänner som kommer få förökning under 2012. Det känns helt overkligt att vi har blivit så gamla att våra lilla kompisskara börjar få förökning. Men gud va roligt det ska bli. Jag vet någon som kommer bli bortskämd!
Nu är det bara 31 minuter kvar tills jag får gå hem å inte pussa på min man som blivit magsjuk, typiskt, jaghar ju inte träffat honom på en vecka :( men de e skönt att bara ha honom hemma igen, jag har saknat honom!
Ha en mysig fredagkväll så hörs vi säkert imorgon! Kram på er

Ledsen idag

Hej där ute. Jag har glömt bort bloggen den här veckan för den har varit galen. Jag har både jobbat och gått i skolan å när jag har kommit hem har jag pluggat. Det börjar bli lite för mycket för mig och jag inser att jag måste lugna ner mig. Jag kan inte hålla på så här, jag har fått stressutslag på hela halsen...Å så igår fick jag reda på att jag måste jobba hela dagen idag själv utan rast... 10-19. Då brast det å jag blev jätteledsen. De e de som händer när jag blir stressad, jag slutar fungera, blir jättelsedsen å bara gråter. Å de värsta är att jag jobbar imorgon också... ensam 10-16 utan rast. Dessutom har Tobbe varit borta hela veckan, han kommer hem ikväll å då skulle vi ut å äta å mysa, men han har blivit matförgiftad å mår jättedåligt. PISSVECKA, jag är så trött på den. Nu vill jag bara få vara ledig från allt, inget jobb, ingen skola, inget.

Plugga på jobbet

Står på jobbet men här händer det minsann ingenting så jag passar på att plugga till seminariet imorrn, ska läsa massa om språkinlärning. Det är faktiskt intressant men de e bra tråkigt att plöja igenom böcker till den här kursen. Jag måste hitta motivation någonstans, men var? Jag har känt mig så extremt omotiverad i flera veckor nu, å lite nere... Tror det är för att kursen känns så förbannat svår. Jag får liksom inget grepp om den, det är inget jag tycker verkar intressant och lärarna den här terminen känns så oinspirerande. Men men de e bara att gilla läget och kämpa på! Nu ska jag återgå till mitt läsande.

Skaldjursfest

Ni som vet att jag är allergisk mot skaldjur kanske tycker att rubriken är konstig. Ja vi har haft skaldjursfest här hos oss ikväll men jag har såklart inte ätit några. Jag fick melon och parmaskinka till förrätt och entrecote med klyftpotatis till varmrätt. Till efterrätt hade Tobbe gjort crème brule, mums! Lillasyster och Niklas var här å festade loss med oss. En riktigt trevlig kväll blev det med massa god mat och ingen schlager, jag får titta på den imorrn, jag tycker ju de e Skojj att kolla på alla dåliga bidrag som man undrar hur fasiken tog dom sig dit?!?

Nä nu ska jag sova för jag ska jobba imorrn. Hoppas ni haft en trevlig lördagskväll!


Hanniiiii!

Sitter i bilen utanför Bromma flygplats å väntar på älskling! De e snöstorm ute å på radion säger dom att man ska hålla sig hemma om man kan. Såklart är ju planet försenat bara för de! Hoppas han kommer snart min skatt, jag vill kramas!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2400071/images/2012/pic_187584242.jpg" class="image">


Ensam

Nu vill jag att Tobbe ska komma hem, det känns så ensamt i vår stora säng. Jag tycker inte om att sova själv.

I påsarna låg det i alla fall nya underkläder och ett härligt kit från bodyshop med bodyscrub, bodybutter å annat härligt!

Nu ska jag sova, Gonatt på er.


Shoppa!!!

Jag har varit å stillat mitt shoppingbegär, undrar vad som döljer sig i påsarna:)


RSS 2.0