Orättvist

Livet är fan så jävla orättvist ibland. Varför måste dåliga saker hända så jävla bra människor? Jag är så evinnerligt trött på att få dåliga nyheter.


Dålig men bra dag

Jag har en dålig dag idag, eller snarare en dålig kväll. Känner mig sur och hängig. Tror de e all pollen som gör det och sen att jobba i konkursboet gör ju inte saken bättre. Det känns som att jag har dåligt samvete över något men jag vet inte vad. Som om de e nåt jag borde göra men inte gjort... Sjukt irriterande.

Men vi fick i alla fall lägenheten såld idag. Så himla skönt att vara färdig med den. Den 30/9 flyttar vi ut och den 1/10 flyttar den nya ägaren in. Det känns jättekul men ändå lite sorgligt. Jag älskar den här lägenheten å de finns så många minnen här. Jag å T hade vår första dejt här... Vi förlovade oss här! Ååååh, men nu börjar ett nytt kapitel i våra liv och det kommer bli superbra!

Nu ska jag nog sluta skriva innan jag blir alldeles sentimental!
God natt alla.


Sommarlov!

Idag hade jag sista tentan för den här terminen och uppsatsen som ska in imorgon har jag redan lämnat in så nu är det sommarlov från skolan. Som jag har längtat! Den här terminen har varit en av de tuffaste i mitt liv å då menar jag inte för att det varit extremt svårt eller mycket att göra utan det har nämligen varit så jävla tufft för mig att hitta motivationen att fullfölja den. Dåliga lärare, oinspirerade seminarier och uppgifter man inte sett någon mening med. Nu väntar jag bara på betyg för att få veta om jag klarat alla kurser eller inte, hoppas hoppas så jag slipper detta nu.
Den här sommaren ska jag använda för att hitta den där motivationen igen. Det är nog bra att få vara borta från skolan ett tag!

Efter tentan idag firade vi med en liten picknick med klassen


Oops

Inser nu att jag kanske borde redigerat bilderna innan jag la upp dem, ni får klara er ändå :)


Inspiration

Letade efter inspiration och hittade dessa vackra bilder på flipboard.
Så här kan jag tänka mig att gifta mig...


En fråga bara

Jag har en annan blogg som är lösenordsskyddad som jag har på samma konto som den här men nu när jag går in på denna blogg på min dator måste jag trycka in det lösenordet för att kunna se bloggen, men trycker jag på cancel kan jag se den ändå... kommer den rutan upp för er också eller e de bara på min? Vore snällt om ni bara kunde säga hur de blir så jag kan fixa om det är nåt fel... Puss på er.

Ingen motivation

Just nu har jag inte så mycket motivation till å skriva här. De e så mycket som pågår just nu som jag inte riktigt vill ta upp här därför blir det lite svårt att hitta något att skriva om. Men häng kvar, snart kommer motivationen säkert tillbaka!

Bjuder på en bild från schlagerkvällen igår


Din dag idag

Grattis lilla Noa som fyller två år idag! På eftermiddagen åkte jag och Tobbe på kalas för att fira den lille godbiten, jag fick massvis med kramar å till å med en puss, det får man minsann inte varje dag!
Efter kalaset åkte jag å älskling å åt thai i kvällssolen, helt underbart.


Dålig dag

Idag har varit en riktig skitdag för min del. Jag har mått skitdåligt hela dagen å så fick jag reda på att den lön jag trodde jag skulle få från jobbet i två månader inte kommer att betalas ut. Jag orkar inte. Hela min sommar e nu helt konstig ekonomiskt. Nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova för att förhoppningsvis vakna till en bättre dag imorgon!


Måndag

Jag älskar min kille men fy fan va skönt de var att han åkte till jobbet imorse efter en veckas semester! Jag fick äntligen sova längre än till 7. Han är nämligen världens mest morgonpigga människa å min taktik brukar vara att sova lite till när han åkt men de har jag inte kunnat när han är hemma. Idag fick jag sova till 8. Underbart! Jag känner mig som en ny människa vilket är bra för jag har en hel del att göra idag. Många viktiga samtal att ringa, en uppgift att skriva å så måste jag gå på en lååååång promenad/springtur efter helgens goda mat!

Nu sätter jag igång den här dagen!


Over and out

Efter jobbet idag tog jag bilen ut till landet för att hänga med mannen å bästisar, men det blev även svärföräldrar och tobbes syster med barn. Världens grillmiddag, spel med barnen å fantastisk efterrätt, å underbart sällskap! Nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter!
Jag ska kura ihop mig bredvid t å sova många timmar. Imorrn blir det jobb igen å lite plugg.
God natt på er mina skatter.


Crazy perfect

Jag älskar mitt liv just nu. Trots total kaos å förvirring i och med förlorat jobb å en del andra saker så känner jag mig löjligt lycklig. Harmoni är ett bra ord för att beskriva hur jag känner.
Jag är så otroligt lyckligt lottad med världens finaste fästman, bästa familjen, de bästa vännerna i världen och en massa annat fint. Jag vill bara att ni ska veta att ni är bäst i världen.
Livet bjuder på en del förändringar det här året och det är så otroligt spännande. Skräckinjagande men spännande.
I love it!



The end.

Imorse låg jag hemma i soffan å tittade på TV när jag fick ett samtal från min chef i butiken. Vi har gått i konkurs. Cheferna hade inte ett brytt sig om att höra av sig till henne utan hon fick reda på det när konkursförvaltarna var på väg dit. Cheferna har gått under jorden å går inte att få tag på. Snyggt skött? Nej, inte direkt. Jag har haft det på känn länge å trodde inte jag skulle ta de så hårt men jag blev faktiskt ledsen. Det kändes så skönt att ha sommaren säkrad med jobb men nu blir det inte riktigt så. Jag får lön i två månader, de e ju alltid något.

Nu är det alltså stora förändringar på fång i livet, kanske till och med större än man kan tro...


Sagt och gjort

Efter en låååång dag med skrivande på universitetet så kände jag att jag behövde röra på mig lite. Jag drog på mig löparskorna och mitt nya träningslinne å gav mig ut. Första gången i naturen, de e stor skillnad från löpbandet :)
Det gick bra men jag skulle skippat att springa på de delar av min runda som är på asfalt, fick ont i knäet. Men läkarn säger ju att jag ska pressa mig själv å sluta om det gör ont, så då fick jag gå istället. Men jag e nöjd å det känns jävligt bra nu efteråt!

Imorrn blir det uppsatsskrivning å skola för första gången på 7 veckor.


Dags igen

Dags igen då för en liten uppdatering om hur bra jag är! Efter vecka 13 har jag gått ner 14,5 kg. Nu börjar det kännas ordentligt, jag kommer i mina "skinnyjeans" å jag kan knäppa dom, lite tajt fortfarande men snart så!

Jag måste verkligen komma igång med träningen ordentligt igen, de senaste två veckorna har jag varken haft ork eller lust. Förhoppningsvis får jag min cykel i veckan så jag kan cykla till skolan å få lite gratismotion på köpet!

Nu ska jag äta frukost å sen spendera denna soliga dag instängd på biblioteket med Anna. Det är uppsatsinlämning imorgon å jag har inte ens börjat. Bra va?


Som utlovat

Här kommer bilder på vår lägenhet som utlovat

Bilderna har jag tagit från vår annons på Hemnet

Jag kan inte hjälpa det

Förra helgen förlovade vi oss och jag kan inte hjälpa att börja fundera över hur vi ska gifta oss. Var ska det vara? Vad ska vi äta? Vilka ska komma? Färger, blommor, ringar. Herregud jag känner mig jätteförvirrad. Vi har absolut inge bråttom, men det är så konstigt, jag som aldrig funderat på hur jag ska gifta mig, inte ens på att jag någon gång kommer göra det har börjat tycka att det är så oerhört kul att få inspireras, känna efter, börja tänka på hur min klänning kommer se ut... Jag kan helt enkelt inte hjälpa det.
Har suttit i soffan större delen av eftermiddagen och surfat runt och inspirerats av alla dessa vackra platser vårt härliga land har att erbjuda. Men jag har verkligen börjat fundera över en sak, ska man gifta sig nära hemma för att alla ska kunna komma eller ska man välja den plats man älskar fast det kommer bli mer komplicerat för alla att ta sig dit? Jag kan inte hjälpa att tänka att det här är väl en dag att vara självisk om... fast man vill ju såklart ha alla där... jättesvårt, hjälp mig!
(Bilderna lånade från furillens hotel och djupviks hotel)

Besserwisser

Någon måste lära ungdomarna skillnaden på i och på, jag blir tokig. Man kan inte säga "jag e i toaletten" eller "jag e i Gotland". Jag stör mig även på att många säger i huvudtaget när det heter överhuvudtaget, egenklien istället för egentligen och schäf istället för chef. Nu kanske ni tycker jag e gammalmodig eller nåt men jag tycker faktiskt att man måste få påpeka när folk säger fel! Jag har inga problem med att språket förändras och utvecklas men vissa saker måste man faktiskt kunna!

Är det bara jag som överreagerar?


Best teacher ever

Idag var sista dagen på min praktik å dr va lite sorgligt att lämna mina fina elever, dom andra kommer jag inte sakna men eleverna är underbara. Jag bad dom skriva en liten utvärdering om mig å vad de tyckt jag gjort bra å vad jag gjort mindre bra. Åh jag blev helt tårögd när jag löste det de skrivit. Nån skrev att jag var den bästa läraren de haft, att jag var så bra på engelska å de kände att de lärde sig mer av mig för att jag var detaljerad å utförlig när jag gick igenom övningar. Men det finaste av allt var nån som hade skrivit att jag var den lärare lärare som engagerade flest elever i klassrummet och att jag involverade alla. Herregud bara att de uttryckte sig så oerhört fint för ju att man börjar gråta. De är ett gäng fina människor mina åttor!

Idag är det fredag å jag å fästmannen (oh My god!) ska ha fredagsmys!


En dag kvar

Idag var näst sista dagen på praktiken för min del. Imorrn är det nämligen operation dagsverke på skolan vilket betyder att ungarna ska samla in pengar till välgörenhet genom att jobba. Tur för mig att det betyder att lärarna har ledigt hehe.

Idag var det temadag om alkohol å de skapade heta diskussioner i klassrummet. Jag fick ta hand om min första riktigt stora konflikt med tre elever, det blev samtal till föräldrar å möte med arbetslaget. Men jag hanterade det bra å känner själv att jag lyckades få ut något bra av det för alla parter! Man måste ju lära sig sådant också!

Nu sitter jag å kissarna i soffan under en filt, dricker kaffe å lyssnar på vinden å regnet. Inte riktigt lika fint väder som häromdagen när jag gick på promenad...


Kärlek

Livet är fullt av kärlek just nu <3
Idag är det 2,5 år sedan jag å mister Tobias blev ett par. Det känns helt sjukt att tiden gått så fort, vi har ju bott ihop i princip lika länge. Se på oss nu, två och ett halvt år senare, förlovade å ska flytta till en stor fin lägenhet. Jag kan inte förstå det. Jag e så oerhört tacksam för allt vi har tillsammans å jag älskar honom bara mer för varje dag som går.

Lite cheezy får man allt vara ibland :)

 


Trött tjej

Nu har fotografen precis varit här å fotat vår lägenhet. Det känns så skönt att vi e klara med allt å nu bara kan fixa lite inför visningen. Nu kan vi faktiskt hinna med annat på dagarna som att träna å hänga med vänner igen :)

Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe å håller på å somna. Jag är helt slut, det känns som om jag skulle behöva sova ett dygn! Ska faktiskt lägga mig å titta på tv ett tag.

Tänkte att jag visar lite bilder från vår fixade lägenhet när vi får dom från fotografen så ni kan få se vad fint de e :)


En helg av firande

5/5 - 2012
Ett datum jag aldrig kommer glömma. Det var nämligen datumet igår när jag å Tobbe förlovade oss. Jag har inte riktigt fattat att det är sant. Klockan 7 igår morse kom älsklingen in till mig när jag låg å sov med champagne å frågade om jag kanske ville förlova mig med honom. De e klart att jag sa ja :)
Jag visste att det skulle hända för vi har pratat om det länge å för nån månad sen köpte vi ringar men jag visste inte vilken dag det skulle bli. Vi åt en härligt lyxig frukost och drack skumpa, kan man börja dagen på ett bättre sätt? Gissa om jag gick runt med ett leende på läpparna hela dagen...
På kvällen gick vi ut och åt (självklart struntade jag i inflyttningsfesten!) på en mysig restaurang i Djursholm, tre rätters å drinkar å vin, sen tig vi en liten prommis ner vattnet å kollade på supermånen. En underbar kväll med min fina fästman!

Förutom vårt eget firande var det ju femårskalas, trettonårskalas och middag hos mamma och pappa. En härlig helg som jag inte vill ska ta slut, men imorrn börjar sista veckan på praktiken så det är bara att ladda igen.

Tack alla underbara som lyckönskat oss på vår förlovningsdag!

 


Fullspäckad helg

Herregud, den här helgen kommer bara svischa förbi. Nu ska vi åka å köpa födelsedagspresenter, efter det blir det middag hos tobbes brorsa med familj. Imorrn kommer städarna hit så innan de ska vi ha fått undan de sista i lägenheten efter allt målande, sen ska vi på födelsedagskalas för Elliot fyller 5. Efter de blir det inflyttningfest hos en gammal vän. På söndag är det kalas nummer två, Lovisa fyller tonåring å det måste ju också firas. Någonstans däremellan ska jag också hinna planera lektioner å fixa med det sista piffet hemma inför fotografen som kommer hit på måndag... Vaddå ledigt? Herregud va mycket de e som ska göras denna helg!

Här kommer i alla fall lite bilder från kungsan å alla Körsbärsträden igår. Vi tog med oss eleverna in å tittade å efter de träffade jag Anna. Mys!


Pain

Vaknade imorse med en
Fruktansvärd smärta i rygg å nacke. Jag börjar bli redigt trött på de här kan jag säga. Smärtan leder till migrän å migränen tvingar mig att ta tabletter jag blir helt vimsig av. Det känns lite olustigt att gå till skolan å praktisera när man känner sig som en knarkare. Fördelen med medicinen är att smärtan släpper överallt å jag kan ha en normal dag men jag vet att imorrn när jag vaknar kommer det vara samma sak igen. Jag går till kiropraktor å får hjälp men det håller inte så länge som det gjort förut, jag blir tokig. Jag tror jag skulle behöva köpa en ny säng, typ igår.
Behövde bara få klaga lite på mina krämpor... Sorry för det ;)

I eftermiddag ska jag in till stan å träffa Anna panna å dricka kaffe under Körsbärsträden i Kungsträdgården. Mys!

Bild från förra året i kungsan


Måndag, eller?

Hej och hå nu har jag inte skrivit något här på hur länge som helst. Förra veckan var helt galen. Praktiken tog mycket tid och målandet här hemma den som blev kvar. Men nu är vi färdiga. I helgen gjorde vi ett jätteryck å målade färdigt alla lister å allt annat småpill å körde bort en massa flyttkartonger å städade undan massa skit. På lördag kommer det städare, nästa vecka fotograf å sen blir det visning. Det ska bli så skönt att få klart allt med den här lägenheten så vi kan njuta av sommaren och sen få flytta in i vår nya.

Eftersom vi var så duktiga med städandes så hade vi tid med att fira Valborg. Det blev en härlig dag i solen med fina vänner, grillning, majbrasa å en jäkla massa rosevin. Herregud va Bakis jag var igår de va helt galet!

Idag var det tillbaka till praktiken, men det känns inte så jobbigt, de e ju faktiskt onsdag redan!

Bjuder på ett litet bildregn från helgen

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2400071/images/2012/pic_200891728.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2400071/images/2012/pic_200891739.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2400071/images/2012/pic_200891746.jpg" class="image">


RSS 2.0