Nästa år...

Nästa år ska jag fira nyår på en paradisstrand. Barfota i sanden med ett glas skumpa. Ja, så ska de bli! Tobbe å jag har redan bestämt så nu lägger vi undan pengar för att kunna åka. Jag är så trött på nyårshetsen å stressen. Allt som ska fixas å donas å vilka kommer å vilka kommer inte. Nope nästa år ska jag äta mat som nån annan lagat, utan stress å klädångest. Det kommer bli underbart.


Panik!

Åååå, jag blir galen. Jag vet inte vad jag ska ha på mig på nyår!!!!!! Jag vill ha en blus som jag har i mitt huvud men de går ju inte för den e ju omöjlig att hitta. Jag hatar när man har en bild av hur man vill se ut. Suck!

Just nu står jag på jobbet men ikväll efter stängning ska jag hem till lillasyster på kusinmiddag med alla kusiner från mammas sida. Det ska bli riktigt mysigt eftersom vi inte firade jul tillsammans. Ska försöka få med mig pojkvännen också som ligger hemma å e "megasjuk". Du vet hur det är när män e sjuka, då håller världen på att gå under! (Puss älskling)

Ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ville skriva mer här så nu ger jag upp. Hej!


Filmtips

Jag såg en riktigt rolig film häromdagen som jag tänkte tipsa om. Dispicable me. Riktigt rolig tecknad film!


Skona mig

Jaha, då var julen över för den här gången. Är det bara jag som alltid får en känsla av tomhet när julen är över? Julklappshetsen är borta å julhandeln är över... Ja då känns det lite tomt.

Min jul har varit alldeles perfekt. Julafton hemma hos mamma å pappa med farmor och kusiner. Mitt hembakta vörtbröd och Tobbes revbensspjäll blev en stor hit! Jag fick mitt överkast, så nu e sängen hemma bäddad så fint så fint! Nu måste jag bara hitta fina kuddar som passar till!
Å ni som var nyfikna, Tobbe fick en weekendresa till Dublin av mig! Den 20 januari sticker vi iväg. Då ska jag visa honom mitt Dublin som jag saknat så mycket, det var hela fem år sen jag var där och pluggade, det är helt galet! Är jag inte en bra flickvän så säg!
Juldagen/Annandagen spenderade vi ute på Tobbes land med hela hans gigantiska familj. Fina klappar fick vi där också, ett superfint nyckelskåp, Iittalaglas å lite stålar. För dom kommer vi köpa vårt soffbord som vi velat ha i typ ett halvår! Vi åt supergod kalkonmiddag å gjorde släktträd!
Jag hoppas att ni har haft en lika härlig jul som jag haft!

Nu hoppas vi att vi inte åker på magsjuka som många i Tobbes familj har fått. Tobbe mår redan lite dåligt. Herregud, låt mig slippa, det absolut värsta som finns är magsjuka! Skona mig!

Jaja, nu ska jag återgå till jobbet!
TJipp!Julen är här

GOD JUL till er alla. Hoppas att ni får en fantastisk dag och att ni får en massa fina klappar från tomten. Snart ska jag stänga igen här på jobbet och åka hem till min familj och äta god julmat, titta på Kalle och öppna julklappar. Jag hoppas på att jag får överkastet jag önskar mig, vad vill ni ha?

Jag kommer antagligen inte kunna blogga mer i helgen för jag kommer vara utan dator. Så God jul på er så hörs vi i mellandagarna!


Som ett litet barn...

Idag är det dan före dopparedan. Kommer ni ihåg när man var liten och längtade så otrooooligt mycket efter julafton och började räkna ner typ redan i september. Så känner jag i år. Jag längtar som en galning till julen. Det ska bli så mysigt att vara hemma i huset med alla jag tycker om och äta god mat och dricka gott öl. Men mest av allt längtar jag efter att få ge min julklapp till Tobbe, jag har lyckats hålla käften så jäkla länge nu och snart går det inte längre. Vad det är får ni inte veta förrän i övermorgon, han läser ju säkert (fast de flesta som känner mig vet nog redan, jag var ju tvungen att berätta för någon).På egna ben

Hej och välkommen. Jag har bestämt mig för att flytta tillbaka hit till blogg.se för jag känner att jag kan klara av den här bloggen själv, min älskade Tobias är jätteduktig och har varit jättesnäll som hjälpt mig med min andra blogg, men nu vill jag klara mig själv. Jag hoppas och tror att jag kommer skriva lite mer här, jag har fått ett sug igen och mina vänner begär att jag ska börja skriva igen. Så, ge mig nåt att skriva om!Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0