Födelsedagshelg

Ojojoj vilken helg vi har haft. Vi har firat vår nyblivna två-åring i tre dagar. 
Igår var det dags för Pippikalas med frejas kompisar och vilken eftermiddag vi hade. Vi hade gjort fint hemma med Pippivimplar, ballonger i taket och serpentiner. Vi bjöd på fika och fiskdamm och Freja hade så roligt så när kompisarna gick hem kunde hon knappt stå på benen för hon var så trött. När tre små pippiklädda tjejer på två år stänger in sig i vårt sovrum för att hoppa i sängen förstår man hur kul de hade. Det är så fantastiskt att dessa små tjejer funnit varandra och leker så fint ihop. Det är inte så vanligt när det är så små. Presenter i mängder fick vår lilla tjej och vi är så oerhört tacksamma att ni ville vara med och fira vår lilla pippitok. 

Idag dukade vi upp fika en gång till och firade med hela stora familjen Glavare-Montelius. Massor med presenter och en oerhört nöjd liten tös som fick busa med sina kusiner och alla andra favoriter, morföräldrar, farmor, fastrar, farbröder, moster och morbror. 

Nu pustar vi ut och laddar om för julen. Det ska bli så mysigt att fira jul med hela min lilla familj. Selmas första <3




Som vanligt fruktansvärt dålig på att fota men vi fotade lite med vår systemkamera. Ska försöka lägga in de bilderna på datorn imorgon!



Kommentarer
Postat av: Jessie

Finaste tre tjejerna!! Låter som en riktig toppenhelg! Massa försenade grattiskramar till min lilla favorit <3

2015-12-07 @ 21:17:13
URL: http://jessiies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0