Hej bloggen

Fy bubblan vad dåligt det uppdateras här! Jag ska verkligen försöka bättra mig. 

De senaste dagarna har varit fruktansvärda. Igår kväll satt två hålögda föräldrar i soffan med en skrikande bebis och en skrikande 1,5-åring och undrade hur fan vi hamnat här. 

Natten till igår sov Freja ingenting för hon hade feber och så himla ont. Allt började i lördags med utslag på rumpan och hög feber. På söndagen spred utslagen sig till benen, fotsulorna, handflatorna och sedan även in i munnen. Hon varken drack eller åt på två dagar. Man såg att hon hade så himla ont och det var fruktansvärt att inte kunna göra något. På måndagen gick vi till vårdcentralen och fick diagnos svinkoppor. Antibiotika och smärtstillande gällde. Det blev inte bättre och hon var vaken precis hela natten. Igår morse åkte T till barnakuten med henne och de konstaterade att hon inte har svinkoppor utan en virusinfektion och det enda man kan göra är att vänta ut det och lindra med smärtstillande. Igår sov hon lite grann på dagen och sen åt hon. På kvällen mådde hon bra och busade och lekte men sen kom läggdags... Fy fan säger jag bara. Efter att ha varit uppe med sin pappa i två nätter har hon insett hur "kul" det är och vägrade sova. Hon gallskrek, slogs, sparkades och var så jävla förbannad. Det gick så långt att vi stängde in henne på sitt rum och lät henne skrika sig utmattad för det var ju det hon var totalt utmattad. Vi kände oss som toppenföräldrar, verkligen. Till slut slocknade hon och sov i tolv timmar och vaknade upp som en ny tjej idag. Äntligen! 

Inskolningen på dagis skulle börjat idag men det får vänta tills på tisdag så vi får några dagar till hemma med varandra så nu ska vi göra mysiga saker och ta hand om varandra!

När man provat allt så gör man precis som hon vill. Kolka på tv liggandes i vagnen, ja okej gör det då!

Bädda på tv-bänken för vila, ja det går det med....

Så här vet man att Freja är dålig, hon ligger vaken och lugn i vagnen, det händer ALDRIG när hon är frisk!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0