Vår dag

Trots en mamma med sprängande huvudvärk och ont i hela kroppen tog vi oss ut i snuskvädret, (idag regnade det så att all snö som kom igår var en äcklig slasksörja istället), mötte upp Valla och hennes lilla Malin för lunch på fiket här i Enebyberg och sedan en promenad bort till Öppna förskolan i Skarpäng där vi även mötte upp Karin från mammagruppen. Där hängde vi med några andra mammor och barn, pratade strunt, bebisarna kollade in varandra och sedan hade vi sångstund och vi mammor fick en kopp kaffe och en kaka. När det var dags att gå hem somnade Freja innan jag ens hunnit lägga ned henne i vagnen.
När vi kom hem hade jag så ont i huvudet så jag knapt visste var jag skulle ta vägen så jag bokade en akuttid hos min kiropraktor imorgon och tvingade Tobbe att knäcka min bröstrygg lite när han kom hem och nu känns det mycket bättre, det är sjukt att det alltid beror på ryggen när jag får ont i huvudet. Imorgon får kiropraktor-Katarina lösa situationen :)

Imorgon kväll kommer Johanna och barnen över på middag och hon ska hjälpa oss att klura ut hur vi ska inreda Frejskis rum, vi har fått nytt golv nu efter vattenläckan och i och med det tagit ut alla möbler och ska nu göra oss av med extrasängen och göra plats för hennes grejjer, men det är så svårmöblerat med två stora fönster, en garderobsvägg och såklart dörren så vi behöver lite hjälp och Johanna är så himla duktig på sådant. Ska bli kul att få göra iordning där inne så att hon sedan kan leka och ha alla sina saker där inne, just nu har hennes rum mest använts för avdumpning av saker vi inte veta var vi ska göra av.

Nej, nu ska jag nog också ta och lägga mig i sängen och vila min extremt trötta kropp. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0