Frejas första äventyr

Eftersom Tobbe jobbade hur många timmar som helst förra fredagen har han fått ledigt idag och på måndag så vi har långhelg! Den började på allra bästa sätt med en utflykt till hagaparken och fjärilshuset. Det var strålande solsken här i Stockholm idag så vi åt lunch på uteserveringen i värmen medan F sov i vagnen och sen gick vi in och kollade på fjärilarna och hajarna. Freja var helt fascinerad och tittade med stora ögon på allt. Med oss hade vi moster Mis, frejas farmor och farfar och faster Mia. Efter turen inne i regnskogen åkte Rune, Kerstin och Mia hem men vi andra stannade och tog en fika i solen. Freja var på så jäkla gott humör och satt i mosters kön och bubblade. Helt enkelt en fantastisk dag och frejas allra första äventyr var en succé! 

Från hagaparken åkte vi sedan ut till Värmdö för att åka och kolla på en grej till Freja som Tobbe hittat på blocket. Freja sov i bilen tills vi kom fram å Tobbe gick in för att köpa och vi stannade i bilen, Freja la av en dunderskit så det var bara att ställa sig där på parkeringen och byta bajsblöja, nu känner jag mig verkligen som en småbarnsmorsa :). Tobbe kom med sitt fynd och vi tog Färjevägen tillbaka hemåt, Freja åt en flarra mat på färjan och somnade gott i sin stol, underbara unge, det är så lätt att göra saker med henne för hon är så otroligt snäll. 

Väl hemma var det dags att testköra tobbes present till Freja, en jumparoo rainforest som är helt galen och hon fullkomligt älskade den och tjöt av skratt, jag ska försöka få upp en film imorgon. Behöver jag säga att det var en trött bebis som somnade i soffan vid 19.30? Nu ligger hon i sin säng å drömmer om dagens eskapader och jag ska göra detsamma!














Kommentarer
Postat av: Jessie

Hahaha, i mosters kön? :D
Annars lät det som en helt fantastisk dag, hoppas resten av helgen blir lika härlig. Puss <3

2014-03-28 @ 23:27:47
URL: http://jessiies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0