Trött på att bråka

När vi bestämde oss för att flytta från vår förra lägenhet och köpte denna tyckte vi att det skulle bli så skönt att få bo i något nytt. Att få välja kakel i badrum och vilket kök vi ville ha var verkligen helt underbart! Det skulle också bli skönt att veta att om något är fel går allt på garantier och man behöver inte fixa allt själv men vi trodde ju att det bara skulle vara lite småfel som att färgen spricker eller någon skruv som lossnar eller sådana saker. Nu har vi haft så många fel att jag inte ens kommer ihåg alla och visst allt blir så småningom åtgärdat men det är inte förrän nu, nästan 1,5 år efter inflytt som saker händer och då för att Tobbe bråkat som faaan för att något ska hända. Det börjar bli lite tröttsamt att behöva slåss för att någon ska komma hit och hjälpa oss. 
Vi har haft så extremt kallt inne, både förra vintern och nu. Idag kom äntligen en kille och kollade på det och det visade sig att ALLA element i hela lägenheten var felinställda och varit det sedan montering, konstigt att det varit kallt inne. Jag blir så trött! Men nu ska det förhoppningsvis bli varmt och skönt hemma. 





Kommentarer
Postat av: Carroliten

Nej va jobbigt! Det är faktiskt samma sak hos oss. Eller hos våra grannar. Av någon anledning fungerar elementen i vår lägenhet men inte hos alla dem som bor ovanför oss. Och då är våra lägenheter byggda 07. Hoppas de snart blir värmare hos er :)

Och så kul att se Freja och läsa om er vardag! Verksar urmysigt att vara mamma ! :D

Puss Carroliten

2014-01-26 @ 12:45:23
URL: http://lillaniniis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0