Åtta veckor idag

Idag är det åtta veckor sedan Freja kom till världen, det känns som att det är jättelängesen vi var ensamma med katterna, men ändå har tiden gått så himla fort, konstigt det där. 
Hon är verkligen som jag sagt så många gånger tidigare en fantastisk bebis. Hur galet det än låter (jag vet att jag inte hade trott på det för några veckor sedan ) så har vi i princip en rutin redan. Hon sover jättebra på nätterna, vaknar en gång och äter, fast nu har hon faktiskt kört tre nätter under den gångna veckan där Hon sovit från 00-07.30. Mellan 00 och 12-13 äter hon tre gånger sedan går vi ut på promenad eller hittar på något och då sover hon en långsovning på 3-4 timmar i vagnen, vaknar vid 16-17 och äter, hänger med mamma och pappa, äter tre gånger till och sedan vid ca 23-23.30 lägger vi oss för natten. När jag  pratade med mammorna i mammagruppen igår sa alla att de längtade efter att kunna planera sina dagar, hitta någon typ av rutin och jag  vågade inte riktigt säga hur bra vi faktiskt har det med Freja. 
För övrigt så var mammorna i gruppen supertrevliga och det var jättekul att se hur fascinerad Freja var av de andra bebbarna, hon låg på en madrass på mage och flirtade med en av killarna, i vanliga fall hatar hon att ligga på mage. Det ska bli spännande att lära känna dem lite bättre! Nästa gång blir det babymassage, det ska bli spännande. 

Idag har vi varit hos kiropraktorn och hon sov så gott i vagnen hela tiden. För min del såg allt jättebra ut, för första gången på ett år behöver jag inte gå dit varje vecka utan nu har vi bokat tid om en månad. I nästa vecka ska jag på återbesök till barnmorskan på MVC och hoppas på att få klartecken att börja träna igen, jag är så galet peppad nu och vill verkligen tillbaka till gymet. 

Nej nu ska jag ge mig själv lite egentid framför tvn innan lillfisen vaknar och vill ha mat. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0