Imorrn börjar allvaret

Ja, imorrn är det dags för skola igen. Det har varit ett väldigt långt break från det, nästan 3 månader tror jag så de känns bra att komma igång igen. Det är skönt att slippa ha ångest för att man måste plugga hela tiden men de känns också kul att få sätta igång igen å komma ett steg närmre mitt mål att bli lärare.
Det blir en tuff start med diagnostiskt prov direkt på fredagen för att se på vilken nivå man ligger i engelskan, det känns lite nervöst eftersom jag inte har pluggat eller skrivit engelska på nästan 6 (!) år!. Men de e väl som å cykla, det kommer tillbaka till en när man börjar. Kan man ju hoppas i alla fall.
Idag började Tobbe på sitt nya jobb som systemspecialist också, han verkar glad, trött å överfull av nya intryck så jag vet någon som kommer sova som ett litet barn inatt.
Lillasyster och jag har även kommit igång med träningen ordentligt och har tränat nu måndag, tisdag onsdag så jag har rejäl träningsvärk i kroppen men fasen va skönt det känns att vara igång. Nu har vi utmanat oss själva. Om vi tränar 2ggr/veckan i 12 veckor så får vi en present av gymmet, så nu kör vi! E ni med?
Nästa vecka ska vi prova på SATS nya klass SH'BAM, dans till listettor å gamla klassiker det kan bli skojj :)
Jaja nu ska jag sluta babbla å gå tillbaka till jobbet. Hare så bra så ses vi snart!
En bild på min efterrätt som jag gjorde när vi hade fina vänner på middag i lördags. Tobbe bjöd på en fantastisk middag å jag fick stå för efterrätten :) å kaffe å Bailey's till såklart!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0