Nu sätter jag ned foten

Det finns en sak som jag hatar så fruktansvärt mycket. Jag kan inte ens beskriva hur vidrigt jag tycker att det är. Folk som tuggar tuggummi med öppen mun så att det smaskar å låter så där sjukt jäkla vidrigt. Fok som smaskar överhuvudtaget, vad är problemet? STÄNG MUNNEN FÖR FAN. Tugga inte tuggummi om du inte kan klara av att hålla käften stängd. Jag får rysningar bara jag tänka på det. Uäkh!





Dejtonsdag

Hallo å god middag på er.
Vad hittas på idag då?
Själv sitter jag å väntar på att Alexia ska komma hit så ska vi äta lunch, hon e försenad å jag e supermegahungrig, gaaaah!!! Men jag får väl försöka överleva en stund till!

I eftermiddag ska jag ta hand om Axelinas söta lilla hundvalp ett tag å sen ska jag sticka in till stan för att möta upp min pojke. Vi ska nämligen ha onsdagsdejt. Först ska vi å shoppa lite kläder till honom, de behöver han verkligen. Sen ska vi äta middag på nåt mysigt ställe å sen ska vi gå på bio å se Pirates of the carribean 4, e de den i ordningen? Riktigt mysigt! De e 3D film också, första gången för mig, så de ska bli kul!
Eftersom jag jobbade hela helgen å jobbar en som kommer nu också så får vi ta å göra mysgrejjer mitt i veckan istället men de e ju inte helt fel de!

Nu ringde Alexia å sa att hon e på väg så jag ska väl gå å duka fram maten då. Hoppas ni har en bra onsdag! Puss



Min fina pojke med en grekisk kisse!



The time of your life

I lördags när vi satt å drack vin å pratade om allt mellan himmel och jord så pratade vi om hur glada vi är för allt galet vi gjort i våra dagar. Alla galna fester, alla tårar vi gråtit över förlorade kärlekar, alla timmar vi har ältat å analyserat varför han inte ringer, kvällar vi inte kommer ihåg för de blev liiiite för mycket att dricka, resorna vi gjort. Fy fasen va kul man har haft.

Å de e så härligt att ha allt det där i bagaget när man går in i en ny era av livet. Den när man flyttar ihop med pojkvännen å ska leva samboliv, ta hand om allt vardagligt tillsammans med någon är inte det lättaste men ack, så spännande. Vi har lika roligt idag men livet ser så himla annorlunda ut, å de e underbart! Jessie kommenterade just det här på mitt förra inlägg å jag kan inte annnat än att hålla med om att vår galna Lundperiod är en stor del av dom vi är idag, vi har varit unga, festat som galningar, dansat, rest. Man skulle inte vilja gå tillbaka till att leva det livet nu, men jävlar va glad jag är att jag gjort det!!!



Puss!


In the rear-view mirror

Hej på er alla söndagströtta.
Idag står jag på jobbet galet uttråkad å lite småbakis efter tjejkvällen igår. Vi lyckades hälla i oss tre flaskor vin på tre personer... hehe, jag kanske kan förstå varför jag e lite småbakis idag ändå...
Vi hade så himla mysigt å satt å snackade om gamla minnen å allt vi varit med tillsammans, tänk att vi känt varandra i så många år nu. Carro har jag känt i 10 år (!) å Bettan i 7 eller 8, hur är det möjligt?

Efter en sådan kväll börjar man ju kolla bakåt i fotoalbumen å kommer ihåg ännu mer fina stunder man haft under sitt inte överdrivet långa liv. Så nu tänkte jag bjuda på en liten tripp down memorylane, del 1.

Den här tillbakablicken får handla om min fina fina tid i Skåneland å alla fantastiskt fina människor som jag lärde känna där nere å som jag saknar så himlans mycket. Tänk vilka sjuka fester vi hade på Tullis, mysiga dagar i skolan, en härlig utflykt... ja det finns så många fina minnen som jag e så otroligt glad att jag har.


Min favoritbild på oss tre, från vår mysiga utflykt en solig dag på sensommaren om jag inte minns fel.


Jag gamle mannen o Carroliten


Galna fyllor på Tullis å nationshäng...


Två mongomuppar


Kö till nation för Timbuktu skulle spela tror jag...






Kräftskiva hemma hos Malin!


Å Dennis fick hår...




Bowling å middag med fina flickorna


Vi drog till Kreta



Fina tider med fina människor!!!



Lördag igen

Hej å goddag.
Fasen, nu har jag blivit så där dålig på att skriva här igen. Men i mitt försvar så har min vecka varit totalt fullspäckad av plugg, skola, jobb å praktik. Nu står jag på jobbet å skriver för jag jobbar i helgen också minsann! Igår drack jag något glas vin, kollade på tv med min fina å sen deckade jag som en sten vid 23. Jag var totalt jäkla slut.

Imorse fick jag reda på mitt resultat på tentan från förra kursen, pedagogik, å jag fick fasen B, de e helt galet, jag satt å hade sån ångest för den tentan å trodde att det skulle gå åt skogen. Jag hade i princip läst 2 av de 5 böcker man skulle läst å jag började med tentan två dagar innan den skulle vara inne, vi fick den typ en månad innan den skulle lämnas in, hehe. Så fy fan va bra jag är om jag får säga det själv, hehe.

Ikväll ska jag träffa Bettson å förhoppningsvis Carro för picnic om vädret tillåter å ett glas viiin, de e jag värd! Myspys!
Vad hittar ni på då?

Nu ska jag väl jobba dårå. Trevlig helg på er.



Grattis pappsen

Hej å hå, nu var de ett tag sen jag skrev något här. Men som sagt, e de varmt å somrigt ute så spenderar jag inte gärna mina timmar framför datorn.
Den här veckan har varit en väldigt väldigt lugn vecka. Jag har knappt haft någon skola alls å jobbar gör jag bara idag. Det är skönt, de har varit så mycket den senaste tiden å nästa vecka blir fullspäckad från måndag till söndag med jobb, skola å praktik. Lugnet före stormen så att säga.

Tänkte bara ta tillfället i akt å säga grattis till min pappa som tydligen gjorde hole in one på golfbanan idag. Herregud som han har längtat å nu kan han äntligen sälla sig till skaran som haft turen att få göra en. Skumpan står alltid på kylning ifall de skulle hända så ikväll får han dricka den! Han e inte golftokig alls min far, jag lovar.

Jahaja. Då ska väl jag ta å återgå till arbetet. Hej så länge!

 

En helt ny värld

Imorse var jag hos kiropraktorn för första gången. Å du, det rekommenderar jag starkt. Känner du dig stel? Ont i ryggen, nacken eller nån annanstans? Gå å bli knakad, fasen va skönt de e. Det känns som att jag e en helt ny människa. Jag har trott att det inte var meningen att man inte skulle kunna vrida nacken så himlans mycket men nu när jag e knakad å lasrad så kan jag vända mig om och se en helt ny värld. helt underbart. Om du har spänningshuvudvärk funkar det också, det var därför jag gick dit från första början!
Ikväll e jag ensam för Tobben min e på kickoff med praktiken, den lille jäveln har fått köra folkrace å en massa annat kul med motor, e riktigt jäkla avis. Men jag ska väl hem å äta en macka eftersom vi inte har något annat i kylen å sen ska jag kolla på min senaste hangup, japp jag har fastnat i 90210, ni vet remaken av Beverly Hills. Jag vet jag e en tönt så du behöver inte berätta det för mig :p
Kanske borde plugga lite också eftersom vi har redvisning imorrn...
Ha en trevlig kväll!

Onsdag... tror jag

Jag e helt förvirrad när det gäller dagar just nu, jag har ingen aning om varför men så är det i alla fall. Trodde det var tisdag men tydligen e det onsdag, fattar ingenting. Tiden går så fort så man knappt inte hänger med. Snart e de sommarlov vilket känns helt jäkla bisarrt! Undrar vad jag ska göra på sommarlovet... tänkte kanske åka ner å hälsa på några av mina skåningar/inflyttade skåningar eftersom dom vägrar komma till storstaden å hälsa på (MORR!) vad sägs om det? Men mycket mer än så vet jag inte, det blir ju såklart gotland, men vi vet ju inte om mannen har jobb eller inte så de e svårt att planera. Vad ska ni göra?
Just nu står jag på jobbet å e arg för att de en retur när jag jobbat så hårt för att komma upp i lite försäljnings siffror (Morr igen!) Annars e de mest plugg som gäller just nu, började läsa didaktik i måndags, så otroligt mycket mer intressant än den jäkla pedagogiken. Men de e så galet mycket att läsa, igår beställde jag böcker för 1700:-, de e ju helt jävla sjukt. Inte konstigt att man e fattig när man e student eftersom de inte tillåter oss att ha mycket tid över till att jobba heller...
Nu ska jag sluta babbla... ha en bra kväll!


1:a maj

God morgon! Har ni haft en trevlig valborg? Jag körde järnet på jobbet igår å sålde valborgskläder till alla damer i Danderyd. Trodde aldrig att jag skulle ha så mycket att göra på Valborg, var helt slut när jag stängde igen för dagen. Men de e alltid kul å jobba när det är så mycket att göra!
Efter jobbet blev jag upplockad av Tobbes syster med familj för att åka ut till Åkersberga å fira valborg! Det blev supergod trerätters middag med egenodlad sparris till förrätt, lamm å potatisgratäng till varmrätt å tårta med hemmaodlade rabarber till efterrätt, hur gott som helst! Såklart blev de även en valborgsbrasa, det var längesen jag hade en sån! Så himlans mysigt att bara ta de lugnt å busa lite med Isabelle och Elliot, Tobbes systerbarn.
Lille Elliot frågade mig om inte jag hade en bebis i magen. Vet inte riktigt om jag ska ta det som att de såg ut som jag har det eller om han bara vill att jag ska ha det :p Ledsen Elliot, inget sånt på ett tag!
Nu blir det fyra timmars jobb innan jag går hem å vilar framför tv:n, det har varit en stressig vecka med en jäkla massa jobb, skola å plugg så ikväll ska jag bara dega å Tobbe ska laga lasagne. Imorrn börjar en ny kurs så då e de bara å ta nya tag!
Så här fint var det i kungsträdgården i tisdags, nu bara exploderar det av allt som slår ut. Så himla fint!




RSS 2.0