Funny man

Jag skrev ju tidigare att jag var på apoteket å att det skulle ta lång tid. Måste bara berätta om gubben som satt brevid mig för han var ju bara så söt. Han såg när jag höll på å bloggade på telefonen så frågade han va det var jag höll på med så jag berättade att jag bloggade från telefonen. Då skrattade han gott å undrade va sjutton det var för något. Jag berättade å han tyckte det verkade väldigt roligt, undrade om han skulle kunna göra de också :). Sen sa han att det alltid tog så lång tid på det här apoteket å "man hinner ju för fasiken dö innan man får hjälp" å så skrattade han som en galning å sa "ja, jag såklart, inte du unga dam" å så blinkade han åt mig. Så himla gullig gubbe med glimten i ögat! Han gjorde min dag. Nu står jag på jobbet å ska jobba till 19, sen ska jag hem, laga middag åt mig själv å läsa miljoner sidor om moderninsmen som vi ska ha redovisning om imorrn. Tur att Tobbe e i Lund så jag inte har någon att umgås med istället för att plugga. Det får bli jag å katterna i soffan med block å överstrykningspenna.

Ärenden

Börjar klockan 12 idag så jag passar på att göra lite ärenden så här på förmiddagen. Ska köpa busskort, posta brev å hämta ut medicin på Apoteket. Just nu är det nummer 33 å jag har 43, suck. Lär ju få sitta här ett tag.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2400071/images/2012/pic_187082337.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2400071/images/2012/pic_187082337.jpg" class="image">


Kunde ju börjat bättre

Idag är jag tillbaka i butiken för första gången på en månad. Jag tyckte det skulle bli kul att komma tillbaka å jobba med alla glada (och bittra) tanter. Men jag hinner inte mer än att komma innanför dörren så kommer chefen instormandes och skriker som vanligt. Han kommenterar vad jag har på mig å hoppas verkligen att det kommer härifrån, jag säger nej det gör de inte å då får jag en utskällning. Dessutom får jag skit för att jag har birkenstock tofflor på mig. JÄVLA IDIOTJÄVEL. För det första, jag har snart jobbat är i tre år och har alltid jobbat i tofflor, varför skulle det helt pötlsigt bli ett problem nu? Har man problem med trasigt knä är det ganska viktigt att jobba med bra skor. Vill han att jag ska ha något annat så får han fan betala det till mig. Sen för det andra. Ska jag alltid ha kläder härifrån på mig när jag jobbar då ska jag fan ta mig få kläder också. Jag ska inte behöva köpa kläder härifrån som jag egentligen inte vill ha för dyra pengar bara för att chefen ska vara nöjd. Förr i tiden fick jag kläder men nu är alla sådana bonusar indragna. Åååh jag blir så jävla förbannad, de e inte okej att behandla sin personal så illa som han gör. Händer detta en gång till då går jag på fläcken så får han känna på hur bra det går att ha en butik och ingen personal.
SKITJOBB!

Kvällen kommer i alla fall bli mycket bättre än dagen, vi ska nämligen ut och äta med tobbes föräldrar och lillebror. Jag e lite bortskämd den här helgen, igår bjöd Tobbe mig på restaurang å vi åt skitgod mat, och idag får jag gå på restaurang igen. Mums!

Hoppas att ni får en trevlig lördagskväll.



Sjukstuga

Nu är jag trött på det här. Jag har legat hemma sjuk sen i tisdags å nu vill jag inte mer. Ska bli frisk idag har jag bestämt för Tobbe å jag har nämligen bokat bord för att gå ut å äta ikväll, de vägrar jag boka av.
Jag har sovit 10 timmar inatt och ska snart ta en dusch så får vi se hur det känns efter det. Ingen feber idag i alla fall!

De e väl de enda jag har att berätta om min vecka.
Jag å katterna i sängen, det är så det har varit.


Störning på kanal 5

Vafan, jag ligger å har de mysigt i soffan å kollar på F-Word finalen å precis när dom ska säga vem som vinner så försvinner bilden å nu vet jag inte vem som vann. Vilka problem jag har va?
Tänkte i alla fall informera er om att det är störningar på kanal 5 på det analoga nätet i hela landet om det är någon som undrat. Fick prata med en trevlig kille på com hem å han sa att dom jobbar på problemet :)
Nu vet ni!


Spinna

Nu har jag å Tobbe varit på spinning, det känns jäkligt skönt att vara igång igen, man känner sig så skön i kroppen efter lite träning! Så nu ska det lommas igång igen! Jag måste investera i lite nya träningskläder så jag känner mig snygg på gymmet, det gör mycket :)

Nu ska jag kolla på så ska det låta å chilla i soffan (älskar att det går på söndagar nu). Imorrn är det tillbaka till verkligheten på riktigt. Plugg plugg plugg. Hjälp!


Smart drag

Ibland tar jag bra beslut. Jag har beslutat mig för att behålla alla böcker som jag köper under utbildningen för att man kanske kan behöva dom igen å nu har det visat sig att jag har tagit rätt beslut. Den här kursen kommer jag använda tre böcker som jag redan har, så nu slipper jag betala för de den här gången, tjohooo!

Annars sitter jag just nu å kollar på flygbiljetter. Vi håller på å planerar sommaren här hemma hos familjen Glavare/Montelius. Det kanske låter tidigt men jag håller på å pratar om sommarjobb på pensionatet å Tobbe måste snart önska semester så det gäller att ha koll på läget tidigt om man vill komma iväg någonstans. Jag jobbar ju dessutom två jobb nu så det gäller att allt ska gå ihop. De e inte lätt. Vi vill ju spara så mycket pengar det bara går till lägenheten eftersom vi flyttar i september, men något kul ska man väl få ha ändå så vi kommer antagligen åka ner till Tobbers föräldrars hus i Frankrike i augusti. Därför sitter jag å kollar på flygbiljetter till NIce just nu :)

Har ni några planer för sommaren än?






Nu ska jag å Tobbe baka scones för Bettan kommer på fika å sen blir det träning. Hoppas ni har en mysig söndag.



Dags igen då

Nu har jag suttit och bokat in mig på massa pass på sats för nu ska det lommas igång igen. Har blivit förslappad på sistone och nu måste det seriöst göras något åt det. Tyvärr är det sjukt långa köer till alla pass just nu eftersom alla ska vara duktiga med sina nyårslöften, men förhoppningsvis mattas det av snart, det brukar det göra. Jag och Tobbe har bokat in oss på spinning imorrn, hoppas vi kommer med, annars får vi gymma istället!


Lördag

Första lugna helgen på länge.
Idag tog vi en lång sovmorgon, sen åt vi lunch med Hampus och sen åkte vi hem för att påbörja vårt helgprojekt, att gå igenom och sortera alla papper i lägenheten. Nu är projektet slutfört och lägenheten är städad. Resten av kvällen spenderar jag i soffan med en Marabou chokladkaka!

Vad gör ni ikväll?


Hängig

Idag är sista dagen på mitt jobb här ute på pensionatet för imorrn börjar nämligen skolan igen, det vill säga om jag får börja nästa kurs eftersom stockholms äckliga universitet inte kan ge elever rätt information eller registrera oss elever på rätt sätt. Det känns bra att man är trött på skolan redan innan man har börjat.

Nu sitter jag här i dagishuset bland dagishundarna å skriver, jag har nämligen blivit personlig assistent för en dag. Det är en ny liten hund som heter mimmi som ska skolas in här på dagis och hon är lite rädd så nu håller jag på och försöker få in den lille plutten i gänget. Ingen målning idag alltså, phew.

För att komma in på något helt annat så känner jag mig riktigt risig idag, jag har ont i halsen, ont i huvudet å det susar i öronen, perfekt att jag ska bli sjuk nu när jag äntligen ska vara lite ledig i några dagar, men men så är det.

Nu ska jag försöka smyga runt hörnan å kolla på hundarna om dom sköter sig.


Herregud

Jag har ju för fan börjat missbruka utropstecken, Gud va äckligt. Det måste sluta nu.


Ush

Ush vilket hemskt inlägg jag la in här i lördags, bara massa utropstecken överallt. Vad har hänt egentligen? Antagligen är det för att jag nästan enbart skriver på mobilen å då blir det slarvigt. Men så får det inte bli igen, Ush!

Helgen då, hur har den varit? Jo jättebra men fullspäckad. Igår fyllde Tobbe år och det var kalas för hela slanten. Spenderade hela förmiddagen med att baka kakor och tårtor och sen kom hela tobbes stora familj på födelsedagsfika. När dom gått hem hade vi paus en timma å sen kom min familj på middag. Helt galen dag, men jäkligt trevlig!

Idag var det jobb igen, bara två dagar kvar nu å sen börjar skolan igen, det ska faktiskt bli ganska skönt... Fast jag vill vara ledig några dagar också, de e jag värd!

Nej nu ska jag kolla på TV, ha en bra kväll.


Libanesiskt

Ikväll ska jag å Tobbe in till stan å äta middag på Beirut café, en jättemysig libanesisk restaurang! Vi har fått dille på libanesisk mat, de e så sjukt gott! Tobbe fyller år imorgon så det här blir hans födelsedagsmiddag!
Nu måste jag göra iordning mig!
Hoppas ni får en mysig lördagskväll!


Nothing but work

Jag har ingenting roligt att skriva här, jag jobbar ju bara hela tiden!
Idag har jag promenerat hundar hela förmiddagen i ösregn. Om de e nånting som är hemskt med det här jobbet så är det när man vaknar å hör ösregnet smattra mot rutan å inser att jajjemen idag ska jag promenera hundar å kommer bli dyngsur!
Men men, räddningen kom när jag kom in i huset för att äta lunch, då hade zaida som jobbar där lagat pakistansk kycklinggryta, så jävla gott å precis vad jag behövde för att bli varm igen!
Sen spenderade jag resten av dagen med att måla kattpensionatet å när jag kom hem insåg jag att jag var vitprickig i hela ansiktet efter att ha målat taket, de e sånt som händer när man är en kladdmaja :)

Just ja, idag har lilla Elmo kastrerats också, nu är han också av med sin manlighet!

Nej nu ska jag sluta babbla å kolla på tv istället!


Halvdag

Idag när jag kom till jobbet så fanns det absolut ingenting att göra. Jag städade på valpis, busade lite med dagisvovvarna å hjälpte till med lunchutsläppet å sen fick jag ledigt! Då blev det fika med bettson å sen storstädning av lägenheten. Har städat bort julen å verkligen städat ordentligt, köpte cillit bangs skum som man sprayar på kaklet å så liksom "drar" de ut smutsen ur fogar å sånt å jag måste säga att det funkade riktigt bra! Nu är både köket å badrummet superfräscht!

När jag städade vardagsrummet märkte jag att en viss liten katt kissat på golvet så imorrn blir det ett samtal till veterinären för att ta bort hans manlighet. Den lilla plutten jag blivit stor!
Nu ligger han å jag å myser å tittar på tv å snart är det dags att sova, imorrn blir det jobb igen!
God natt!


Wtf

Jävla autocorrect, syskonagg?!? Syskonbarn ska det såklart vara i inlägget nedan! Herregud!


Fredag

Har ätit middag med Tobbe å Hampus på Texas longhorn å nu ligger jag i soffan å käkar godis. Är äntligen ledig efter 5 dagars jobbande med många prommisar å mycket slit! När jag slutade idag å skulle åka hem så startade inte biljäveln, som tur var kunde jag få skjuts av en kollegas flickvän men det får bli till att åka dit imorrn å kolla om vi kan få igång skiten. Gaaaaah, klart att sånt ska hända när man bara vill hem!

Nu ska jag gå å lägga mig å imorrn ska jag ha sovmorgon å sen blir det husdjursmässan med syster, Tobbe å hans syskonagg, mys!

Gonatt på er!


Ingen rast, ingen ro

Jobb idag igen. Höll på att börja gråta idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret, ösregn och storm, precis vad man vill ha när man ska promenera med 35 hundar, INTE! Men jag överlevde dagen, lite blöt och frusen men annars har det varit en riktigt bra dag. Har äntligen fått förtroende att gå ut med alla hundar (utom 2 som e skitläskiga, hehe) och de e jättekul! Det finns så himlans många gullungar på pensionatet, kommer bli jätteledsen när dom ska åka hem! Det finns två hundar som är så jäkla söta en stor flatcoat som heter Bobby och en pytteliten kanintax som heter pärlan, dom har blivit bästa bästa kompisar. Pärlan ligger mellan bobbys tassar å sover, dom busar som galningar och gör allt tillsammans. Idag var dom uppe i huset för dom ska egentligen bo där (lyxinkvartering, höhö) men dom ville vara hos alla andra hundar nere i pensionatet så då rymde dom tillsammans å satt utanför dörren å väntade tillsammans, pärlan under bobbys trygga famn såklart! Så jäkla sött å man kan ju inte annat än att smälta lite!

Det var min dag det:)


Jobba

Sitter på jobbet å äter lunch i min ensamhet, killarna har åkt iväg! Faktiskt jäkligt skönt att sitta ensam å bara få ta det lugnt en stund. Det blir inte så mycket av den varan här ute kan jag säga.

Vad hittar ni på en dag som denna? Är ni lediga?

(skulle lägga upp en bild här men det går ju såklart inte, jävla skit app!)


Pain

Har jobbat idag på pensionatet, badat hundar, fönat hundar, gått på promenader, tagit hand om katter å slitit som ett djur. Mot slutet av dagen när jag skulle städa hos katterna sa de knak i min rygg å nu kan jag typ inte stå upp flr att jag har så ont. Fan då! Jag har tagit en varm dusch å smort in mig med tigerbalsam, förhoppningsvis tar jag mig upp ur sängen imorrn. Suck.


To sum up

2011 var året...

... Som började med panikångest. I flera månader mådde jag bara dåligt å ville inte göra något över huvudtaget, tack Gud för min underbara pojkvän, min familj och mina vänner, utan er hade jag inte klarat det.

... Mitt i ångesten började jag på universitetet igen efter två års uppehåll. Första kursen var en utmaning men sen har det bara rullat på. Jag har fått några nya fantastiska vänner och det är jag glad för! Jag har även fått åka till Brighton och praktiserat vilket var en upplevelse!

... Som fina Bettan äntligen fick opereras för sin rygg och allt gick tack och lov fantastiskt bra.

... Som semestern spenderades i Sverige. Gotland, en tripp till Skåne och härliga kvällar med fina vänner.

... Som Andreas och Sandra gifte sig och senare fick dom underbara lilla Alva.

... Som vi hämtade hem vår underbara älskade lilla Elmo och milo fick sin efterlängtade lillebror!

... Som Tobbe och jag köpte en lägenhet som vi får flytta in i under hösten 2012!

... Som tyvärr avslutades med en rad dåliga nyheter om cancer, skilsmässa, förlorade jobb och breakups.

Nu gör vi 2012 till det bästa året! Gott nytt år på er allesammans!


RSS 2.0