Gudmor

Igår fick jag äntligen träffa min lilla guddotter Olivia. Gud så söt hon var lilltjejen. På lördag ska vi på namngivning för henne så då måste hon få något fint i present.
Man kan ju inte annat än att bli lite avis, jag vill också ha en liten.


Så fruktansvärt jävla trött

Jag är så urbota trött på debatten om könsroller, så fruktansvärt jävla trött. Jag orkar inte läsa om det längre för jag tycker att det är så fruktansvärt patetiskt. Att det blir "folkstorm" över en reklam där en mamma ropar på någon som man tror är ett barn men är en man, att man inte får skriva om mode utan att förstöra tjejer, att man inte får ha rosa när man är tjej och blått när man är kille för att det är stereotypt. Jag orkar inte höra mer. Om jag får en dotter ska jag måla rummet rosa å låta henne ha långt hår i fina frisyrer å låta henne bära prinsessklänning varje dag. Om jag får en kille ska det vara blått och bilar för hela slanten, men vill han ha klänning å hon ha bilar så e de okej med :)

Så det så!


Birthday weekend

Jaha, då var den här helgen på väg mot sitt slut. Fick precis reda på att jag ska jobba imorgon, 06.30-19.00 så helt plötsligt fick även jag söndag. Men det kommer bli en bra dag, jag jobbar med Frida och vår nya tjej Taina som verkar jättehärlig.

Idag har vi haft kalas här hemma. Hela tobbes familj å nästan hela min. Massa gott fika å jättefina presenter. Jag fick en kaffebryggare och en vattenkokare, gissa om jag blev glad, det var verkligen något vi behövde. Sen fick jag jättefina glas å presentkort. Tack alla för så fin uppvaktning!


Damn you autocorrect

Såg nu att Tobbe blivit ribba i förra inlägget, hahaha.

Idag är dagen efter dagen före å det känns må jag säga. Jag har spenderat hela dagen i soffan! Men det var riktigt trevligt igår, massa fina vänner kom hit och firade med mig å jag fick helt fantastiska presenter. Tack tack å tack <3

Imorgon blir det kalas med min familj och tobbes familj, myspys! Nu ska jag bädda ner mig i sängen å sova gott å länge :)


Min dag idag

Idag fyller jag 27. Herregud, 27. Hur är det möjligt? Nyss gick jag i gymnasiet å längtade efter att få fylla arton och nu börjar jag närma mig 30. Men jag gillar att bli äldre också, det är rätt skönt faktiskt :)

Imorse väckte ribba mig klockan 05.00 med tårta och presenter. Han e så fin min man, jag fick 6 st Mateus tallrikar och 2 småskålar som jag önskat mig. Han är galen!

Ikväll blir det kalas, ska bli så himla kul att alla kommer hit.


Ont ont ont

Igår började jag få ont i ryggen och nacken vilket resulterade i migrän och idag är det ännu värre. Det liksom strålar upp i ryggen för varje steg jag tar. Idag var jag i Täby c för att kolla lite på saker jag önskar mig men jag fick så ont så jag var tvungen att åka hem och lägga mig. Tack gode Gud att migräntabletterrna hjälper även mot ryggvärken (muskelavslappnande), tyvärr kommer ju ryggvärken tillbaka när tabletten slutar verka, suck. Jag ska försöka få en akuttid hos kiropraktorn imorgon, hon brukar göra underverk.

Förlåt för ett klagoinlägg, men ibland blir det så :)


Inget att komma med

Jag är så dålig på att skriva här men jag gör inte så mycket, kanske det är därför.

I förra veckan bestämde jag mig för att hoppa av skolan, jag hade redan bestämt mig för länge sedan men hade tänkt gå klart den här kursen. Jag kände bara att det helt enkelt inte fanns någon motivation kvar alls å hoppade mitt i istället. Det är svårt att få ihop en tenta när man inte är intresserad. Så nu är jag ledig tills jag börjar jobba den 5/11, skönt kanske någon tycker men jag har ju i princip varit ledig hela hösten (har gått i skolan en dag i veckan) så jag börjar tröttna rätt rejält på att inte göra något. Ska bli skönt att komma igång och jobba.

Nu ska jag starta den här dagen, jag är hungrig som en varg.


Jag och mina pälsklingar

Jag ligger i sängen och drar mig, det är så svårt att ta sig upp ur sängen just nu. Inte blir det bättre av att mina små pälsklingar har kommit och lagt sig hos mig. Milo har gosat in sig i min armhåla och sover som en stock, hur kan man gå upp då? Det spelar ingen roll, jag har ändå ingenting vettigt för mig idag. Mellan 15-21 kommer våra nya soffor så då måste jag vara hemma men annars har jag inget planerat.
Imorrn åker jag till Gotland med hela tjocka släkten för att fira min fina farmor som fyller 90 på söndag. Hon vet ingenting och det ska bli så kul att ta henne till Gotland, hon har inte kunnat åka dit på många år och hon verkligen älskar den ön. Hoppas bara att allt går bra!

Nej nu är det nog dags att försöka ta sig upp ur sängen.


Nyinflyttad

Sist jag skrev här var innan vi hade flyttat, va dålig jag är. Nu har vi bott i nya lägenheten i lite mer än en vecka och vi trivs hur bra som helst, den är underbar. Våra små monster tycker om den hur mycket som helst och just nu hör jag hur dom kör ett av sina busrace runt hela lägenheten. Det finns ju lite mer yta att röra sig på här än vad det fanns i gamla lägenheten.
Än så länge känns det lite tomt, vi väntar på att våra nya fina soffor ska komma på torsdag, just nu har vi bara två fåtöljer i vårt stora vardagsrum så det ser lite roligt ut. Sen är det så mycket vi skulle vilja ha men det får komma lite vartefter, vi har bestämt att inte bara köpa för vi behöver utan vänta tills vi hittar saker vi verkligen tycker om.
Igår var vi och letade efter ett matbord och stolar. Det är så sjukt svårt och dyyyyrt. Vi hittade ett sjukt fint bord igår, bara 20 000:- utan stolar, verkligen som hittat...

Jaja, nu ska jag gå upp å äta frukost å göra något av den här söndagen. Vi hörs snart.


RSS 2.0