Tonåring

God dag alla ni som hittar in här ibland.
Hur mås det idag? Jag e trött å seg, sitter på jobbet och äter en chokladboll som tröst efter att ha blivit utskälld av chefen som en liten tonårstjej som gjort nåt dumt å pappa blir galen. Fy fan va han skällde ut mig, å jag blev så JÄVLA förbannad å började skälla ut chefen. Ooops. Han stormade iväg för att han blev så sur... men sen kom han tillbaka å bad om ursäkt, tur var väl de annars hade jag väl sagt upp mig på fläcken i ren ilska. Finns det något som är värre än att bli utskälld för något som man inte ens är skyldig till? Vidrigt.
Igår var jag ju på hemlisar som jag nämnde förut. Det var möhippa för tobbes brors blivande fru Sandra. Vi var på Yasuragi på Hasseludden å hade det skönt hela dagen, satt i solen, badade, åt god mat å bara njöt av livet helt enkelt. Nästa helg är det dags för den stora dagen, så det var bra uppladdning för bruden!!
Och i fredags var det ju födelsedagskalas för lille Bettson, vi fick mycket god middag å sen gjorde jag tårta till efterrätt som var skitgod om jag får säga det själv. Marängbottnar med massa grädde å sen slänger man bara över alla färska bär man tycker om. Jag valde jordgubbar, blåbär och hallon. Kaostårtan kallar jag den!!! sen satt vi uppe till sent på natten å skrattade å drack en massa vin! Badade i poolen gjorde vi också!
Det har varit en fullspäckad helg med andra ord. Ikväll blir det filmmys med min pojke å så ska jag sova länge länge imorrn om han låter mig :)
Nu måste jag jobba lite. Hoppas ni har en mysig söndag!

De e ingen vanlig dag...

... för idag ska vi fira Bettans födelsedag!!! Den va egentligen igår men idag ska hon bli firad! Det ska bli väldans trevligt med middag, rosévin å lite tårta :) å framförallt sällskap av alla fina vänner.
Den här veckan har bestått av jobb, så sjukt tråkigt att vara tillbaka på jobbet när det inte är någon inne å handlar, INGEN. Jag bara försöker få tiden att gå på något sätt, så om någon har några bra tips på saker man kan göra när man har riktigt tråkigt på jobbet så är det välkommet.
Annars har jag varit på loppistur i och utanför Norrtälje med Anders å Bettan, det blev inga loppisfynd men en riktigt härlig dag.
Imorgon ska jag iväg på hemlisar också, men de tänker jag inte berätta om nu, de får ni veta sen. Vad hittar ni på i helgen då?
Stor puss på er.

Back to reality

Hej på er. Nu är jag tillbaka i verkligheten med jobb å hemmafixande efter 4,5 veckas välbehövlig semester. Å så skönt vi har haft det, varit massa på gotland å solat å badat, en sväng till Skåne för att hälsa på Alexia å alla djuren å Jessie i hennes fina lägenhet. Mysig middag på Tobbes land med fina vänner... ja mycket har vi hunnit med. Det känns lite segt att vara tillbaka i verkligheten när så många fortfarande har semester men de e lite skönt att vara tillbaka till vardagsrutiner igen. Men imorgon e jag ledig igen å då blir det en liten loppisrunda med Betsson å våra pojkar!
Jag tänkte i alla fall försöka få igång bloggen lite igen, vi får väl se hur det går :)
Puss på er så länge!

Out living my life, enjoying summer

Jag e ledsen för att jag inte uppdaterat någonting överhuvudtaget men jag har semester å orkar inte ens fundera på att sitta vid datorn. Ni får ha tålamod å när jag kommer tillbaka till obbet i slutet av juli lovar jag att gottgöra er. Hoppas ni alla har en fantastisk sommar!




RSS 2.0