Bästis

Jag kom hem från jobbet vid16 och var tvungen att vila en stund, men sen ringde Carro och frågade om jag ville äta middag å då fick jag massa energi. Vi åt middag på grekiska kolgrillsbaren och pratade massa strunt, så himla mysigt! Det är så skönt för det känns verkligen som jag fått tillbaka lite energi, jag känner mig piggare. Helt underbart.

Imorgon blir det kort jobbdag för mig för sedan blir det studentmottagning. Ska bli kul att träffa studenten som jag inte träffat på flera år.


Intensiv helg

Herregud, klockan är snart 22 på söndag kväll och jag tyckte helgen precis började. Det har varit en intensiv helg och vi har inte hunnit med något av de vi planerade att göra. På fredagskvällen blev vi oväntat med nattgäster då tobbes syskonbarn behövde bli vaktade och sedan hela dagen igår. Det blev gofrukost i solen, tv-spelande, storhandlande och balkongstäd med isa 9 år som initiativtagare:) behöver jag säga att jag var trött på kvällen? Sov som en bebis och vaknade utvilad 06.30.
Idag tog vi en tur till tobbes föräldrar ute i skärgårdsstad för att fira hans mamma på mors dag. Där ute blev det fika i solen och när det började ösregna flyttade vi in. Jag spelade spel med kidsen å grabbarna kollade formel 1. Sedan satt vi i kö därifrån för att precis hinna i tid till middag på Golfklubben med min familj. Mumsig middag och god efterrätt gjorde dagen perfekt!

Nu har jag bäddat med rena lakan å ska stupa i säng. Imorgon är det ny vecka å nya tag!


Reklamation

Hej, jag skulle vilka reklamera min nacke, rygg och mitt huvud tack!

Tredje dagen med fruktansvärd migrän och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Inte får jag ta mina tabletter å barnmorskan går inte att få tag i så jag kan få några jag får äta. Var hos kiropraktor/akupunktör igår å de hjälpte lite men min nacke är så inflammerad att han var tvungen att vänta tills svullnaden gått ner för att knäcka. Ska tillbaka på fredag å då hoppas jag det går att göra något. Jag vet på riktigt inte vad jag ska ta mig till just nu!!!


I'm no expert

Ibland verkar det som att förstagångsgravida helt plötsligt tror att de kan allt. De slänger sig med termer och pratar om förlossningssmärtor som om de vore experter. Ursäkta mig men vad vet ni som inte jag vet? Jag förstår inte alla termer och förkortningar som barnmorskan använder, inte heller har jag en aning om hur det kommer vara att föda för jag har aldrig gjort det förut. Jag känner mig dum en stund när jag läser alla dessa bloggar där tjejerna låter som experter men sen inser jag att vafan ska jag känna mig dum för? Jag har en bra barnmorska som antagligen kommer hjälpa mig med allt jag undrar över, jag behöver inte vara någon expert!


Irritation

En gravid flickvän och en pojkvän som gett upp kolhydrater, ingen bra kombo kan jag lova. Humöret är inte på topp i Glavare Montelius residenset ikväll kan jag säga. Vi hoppas på att vakna till en bättre dag imorgon!

Jag är lika trött som Arthur här nedanför så nu ska jag sova.


Bittertant

Idag ligger jag hemma i soffan å är bitter. Första gången jag blivit tvungen att lyssna på kroppen å bara stanna hemma. Jag mår så illa och är så yr att jag inte ens kan stå upp. Blä, ibland känns det som att energin aldrig kommer komma tillbaka! Jag läste någonstans att det var någon som hade tänkt att det var hopplöst och att hon aldrig skulle orka när bebisen väl kom, men det gjorde hon. Känns skönt att veta att man inte är ensam :)

Sen att det är typ årets finaste dag idag gör det ju inte direkt lättare att ligga inne och sova!
Nu ska jag fortsätta vara bitter i min ensamhet.


1+1 kan bli tre <3

Efter att ha varit så trött så jag trott att jag ska dö och några månader av illamående börjar jag nu må lite bättre, men det är okej för i november ska vi få en bebis! Jag är i vecka 13 och nu känns det som att jag bara inte kan vara tyst längre. Vi var på ultraljud i vecka 7 för att jag skulle bli lugn och då kunde vi se hjärtslagen! Helt otroligt hur fort det går. Nu i veckan har jag börjat få en liten liten kula på magen :)

Det känns så himla spännande, läskigt och alldeles underbart!


Härlig dag

När resten av världen hade vaknat igår så bestämde vi oss för att åka ut till Nykvarn å hälsa på Fredrik och Sussi. Vi tänkte inte på att det var början på en långhelg utan åkte iväg i godan ro. Fy fan alltså, en tripp på ca 40 minuter tog istället nästan två timmar, suck! Men ut kom vi i alla fall och vi hade som vanligt hur mysigt som helst. Vi åt å fikade, drack hemgjord lemonad och åt å fikade igen. Hela dagen ute i solen innan det började regna och åska vid femsnåret. Vid halv elva kom vi hem å då stupade jag i säng, en underbar dag helt enkelt!!

Tyvärr har jag blivit dålig på att komma ihåg att fota, den enda bilden jag lyckades knäppa var denna på Sussi och deras lilla isbjörn Ludde och så en på mitt och Milos morgonmys :)




05:46

Har varit vaken i 47 minuter och klockan är inte ens sex. Jag blir tokig. Jag längtar efter sovmorgon och sen när jag har det då vaknar jag klockan 5, typiskt mig!

Nu ligger jag här å läser bloggar å spelar spel på mobilen å väntar på att resten av världen ska vakna!

Igår var jag barnvakt till min galna lilla guddotter som snart har blivit 9 månader. Hon var lite arg men de gick bra ändå :) när mamma kom tillbaka var hon glad som en lärka å jagade våra katter tills de fick nog och gick och gömde sig!


Länge sedan

Gud jag har verkligen glömt bort bloggen. Sist jag skrev hade jag precis sagt upp mig och nu är det så att jag blir kvar. Sjukt! Det blev kaos när jag sa upp mig och helt plötsligt skulle alla sluta för att jag gick. Det slutade med bättre villkor för mig och ett erbjudande jag helt enkelt inte kunde stå emot. Så nu är jag verkligen platschef med fullt ansvar så som det skulle vara och just nu trivs jag väldigt bra!

Annars händer det en del spännande saker i livet som jag får berätta om en annan gång :)
Ska verkligen försöka bli bättre på att titta in här ibland och skriva lite till er som fortfarande hittar hit.

Kram på er


RSS 2.0