Min rekommendation

Gud vilket hjärnsläpp jag fick när jag skulle skriva rubriken, stavas det verkligen så där? Jag har skrivit för mycket skolsaker så jag blir helt virrig i huvudet å kan inte stava längre.

I alla fall, jag tänkte bara komma med ett litet förslag till er som känner er stressade i allmänhet eller till er som lider av stress, gå på pilates! Jag va på mitt andra pilatespass igår å jag älskar det! Jag får ro i hela kroppen å kan verkligen slappna av. Dessutom så känner jag i hela kroppen idag, sjukt att man kan få så mycket träningsvärk av en så lugn träningsform. Så de e verkligen ett hett tips!

Nu ska jag kila iväg till skolan för att träffa min grupp å jobba med vår examinationsuppgift å sen ska vi på seminarie. Låååång dag blir det idag!
Ha de så bra så länge så hörs vi snart!



Pluggdagen med stort P

God morgon! Hur har er helg varit? Jag har haft en jättebra helg. Jag tror tentan gick bra, å sen vare ju kalas hemma hos Carro och John, mycket trevligt! I söndags var jag å mannen på Ikea å köpte en ny bäddmadrass till vår säng. Äntligen fick vi ändan ur vagnen å gjorde det, efter ett  år med en hopsjunken madrass kan jag säga att jag sover som ett litet barn i vår nya sköna. Sån jäkla tur hade vi också, det var 1000 spän i rabatt på den madrassen just den dagen, ibland ska man ha flyt helt enkelt.



Hela gänget





Alla fina tjejor va där, till å med Frida som var hemma från Skåneland!
(Bilderna har jag snott från John!)



Nu är det tillbaka till verkligheten efter spanien å all ledighet. Igår körde jag spinning å core med Bettan å hennes syster, å jäklar va slut jag var sen, kan ju säga att en vecka av vindrickande å god matätande e inte konditionen på topp. Men nu e de bara å fortsätta köra. Ikväll tror jag det blir yoga eller kanske zumba, har inte bestämt än!

Idag har jag parkerat mig framför datorn för att skriva didaktikrapport om mina praktikveckor. Själva texten är väl inte så himlans jobbig att skriva, det jobbiga kommer ju när man ska koppla till all jäkla teori. Jag måste bara komma igång för när jag väl gjort det brukar det inte vara några problem, men det tar ju alltid emot i början. Men nu har jag tagit en rejäl sovmorgon, laddat med en rejäl frukost, å så står en rykande varm kopp kaffe å väntar på mig. Köket är städat å allt annat plock är fixat, så nu finns det inga mer ursäkter. Lite Bruno Mars på spotify så blire perfekt.



Pluggcentralen





Kalas

Nu är jag redo för att gå på kalas. Carro och John har inflyttningsfest ikväll. Ikväll ska det firas att jag har gjort tenta, att carro har fått jobb å att hon å hennes man har flyttat ihop + att carro fyller år nästa vecka, så de e mycket att fira. Jag tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll, med risk för att jag mår jävligt pissigt imorrn men de e de fan värt!
Så här ser jag ut ikväll rå, visst e jag duktig som till å med har tagit kort!



Jag fattar fan inte varför dom inte går å ställa upp, men ni får vrida på datorn eller nåt...



Vårkänslor

Nu är jag hemma igen efter några mysiga dagar i spanien. Inte mycket sol blev det men mina tre fräknar på näsan har i alla fall tittat fram å jag har inte en grisrosa ton på huden längre utan en lite mer brun nyans:) Jag hinner egentligen inte skriva så mycket här för jag ska strax iväg för att vara barnvakt åt lille Noa som inte ens är ett år gammal, det kommer bli spännande att se hur det går. Tänkte bara visa hur fint jag gjort idag när jag tog in våren in i
vår lägenhet.




Fint va? Nu måste jag springa! Hoppas att ni får en trevlig fredagskväll!




Off to Spain

Nu sticker jag till Spanien å förhoppningsvis solen. Hoppas ni får det bra hemma i snöiga Sverige så ses vi igen om en vecka!

Newbie

Well helluuu. How's it hangin?
Själv sitter jag på praktiken i min ensamhet å försöker planera en lektion. Jag ska om 45 minuter hålla i en dubbel lektion i religion. Shit pommes frites, jag kan absolut ingen om religion, jag e absolut inte troende å nu ska jag hålla lektion i religion, vafan har jag gett mig in på? Jag e ju inte ens konfirmerad.  Dom håller på med kristendomen å har precis pratat om jesu liv så nu har jag bestämt att vi ska prata om högtider och ceremonier, för att göra det lite lättare för mig eftersom jag vet vad julen å påsken handlar om! Likaså dop, konfirmation å giftermål... dom har jag lite koll på så så får de bli! Wish me luck!

Sen efter den lektionen så e jag klar med praktiken för denna gång! De e faktiskt ganska skönt att bli klar, framförallt för att jag snart åker iväg, tjohoo! Sen när jag kommer tillbaka e det ny kurs å då läser vi pedagogik, det ska bli jättespännande tycker jag, har alltid velat läsa det eftersom man har så stor nytta av det annars också å inte bara i skolan!

Jaja, nu sitter jag bara här å babblar på för att jag inte har någonting annat för mig, kanske ska gå å plugga på lite mer om kristendomen då! Tjipp




Drömmer om sommar, men snart så!



Fuck it!

Jag å Tobbe håller på å gå varandra på nerverna. Två människor som inte klarar av att vara hungriga som försöker köra GI, verkligen en bra kombo...not. BLÄ! Jag vill inte vara irriterad men jag blir de när jag e hungrig!




Nästa punkt på listan

Jaha, då tar vi e checkar av nästa punkt på listan över 2011 års sjukdomar. Urinvägsinfektion, check! Nu börjar det ju bli skrattretande. Jag e så jävla trött på skiten! Jag som ska åka till Espana på lördag, men förhoppningsvis hinner penicillinet verka tills då så jag inte har ont längre i alla fall! Suck suck SUCK!

Dag 2 på vårat nya liv i alla fall å jag e så hungrig så jag håller på å avlida, men de e bara att suffer through för snart har man väl krympt magsäcken lite. Nämen så farligt e de absolut inte, men jag måste hitta på några bra mellanmål som inte involverar massa lyxigheter som färska bär för de har jag fasen inte råd med! Jag gillar ju inte yoghurt å sånt, men nåt ska man väl kunna komma på. Några tips kanske?

Om en timme ska jag iväg på Zumba, ska köra järnet för nu har jag inte tränat på två veckor å sen kommer jag ju antagligen inte träna i Spanien heller. Så nu blir det träning tisdag, onsdag torsdag! Pilates imorgon å afro på torsdag!

Jag ska väl ta å byta om till träningskläder då. Hare så bra!




Let's get serious

God söndag på  er allesammans. Vad hittar ni på idag då? Jag har precis fått ett nytt batteri i min laptop som har legat undanstoppad i garderoben i säkert ett år, tjohoooo! Så nu har jag en dator som e min alldeles egen, som jag kan lägga in vad jag vill på, till å med lägga saker på skrivbordet utan att Tobbe skriker i högan sky ;)

Snart ska vi åka å storhandla mat för imorgon ska jag å mannen påbörja projekt beach -2011 (eller vi ska kanske snarare säga beach 2012, hehe) vi ska köra GI å har en veckomeny som vi ska följa nu. Så blir det träning 2-3 ggr i veckan för min del. Zumba och Afro e min grej så det fortsätter jag på och så ska jag väl enligt farbror doktorns order ge mig på att prova yoga och pilates för att lugna mina stressade nerver. Men det känns bra, jag e på G. Dock blir det kanske lite undantag från dieten när jag åker till Spanien på lördag. Lär ju bli god mat och ett och annat glas vin! Men man måste ju leva också!

Vad tyckte ni förresten om melodifestivalen igår då? Vann rätt låt? Jag tyckte att det stod mellan Danny å Saade men jag hejade faktiskt på Danny, jag vet inte riktigt varför men jag gillar den låten!

Nu ska jag iväg, hoppas att ni får en bra söndag!







Mysmiddag framför Tv:n igår

Efterlängtade fredag

Åh, äntligen fredag! Efter en lång vecka med praktik å en jädra massa nya intryck så e jag fan värd en ledig helg. Ikväll blir det kanske bio med min kära pojkvän om vi orkar, vi brukar skoltid vara så trötta på fredagskvällar så vi får väl se vad det blir. Imorgon blir det shopping! Tobbe behöver skjortor å jag behöver hitta byxor. Jag hatar att köpa brallor de e fan det absolut värsta som finns att prova, men nu har mitt sista hela par jeans också gått sönder så nu måste jag fan få ändan ur vagnen å bara göra det. Jag skulle verkligen behöva klippa mig också... Får se om de kan hinnas med! Vad ska ni göra i helgen då? Nu ska jag på lärarkonferens, men vi kanske hörs senare!!!

Mitt 2011

Nu tycker jag att det får vara nog med elände för det här året. Det började med ångest å depression å sen har det varit förkylningar, magproblem å andra dumheter som stått i vägen för att allt ska få vara bra. Nu e Tobbe sjuk igen å jag e deppig. Vafan, nu får det vara nog! Ge mig vår, solsken å glatt humör! Något som gör mig väldans glad är att ni e så många som tittar in här hela tiden! Det motiverar mig till att fortsätta berätta om vad jag har för mig i mitt lilla liv! Jag ska försöka få in lite bilder på vår lägenhet till dig carroliten:) haja nu blire lite tv å lite lektionsplanering! Gokväll!

Lång måndag

Så var första praktikdagen avklarad å jävlar i mig vad trött jag är. Jag kan säga att det var en total chock att komma ut på praktik i en sjua efter att ha varit med förskoleklass och trea när jag pluggade i Malmö. Tjejer i sjuan är inte att leka med ska jag tala om för er kära läsare. Jag har känt mig osynlig, obetydelsefull och de ena med det andra. Försökte få kontakt med några tjejer i klassen men dom totalignorerade mig. Det var som att jag inte ens var där, du vet en sån där tom blick som man kan få av människor som inte bryr sig det minsta om vad man säger. Killarna däremot fick jag bättre kontakt med. Dom ville ha hjälp av mig å verkade tycka att det var ganska kul att jag var där. Men men, det kanske blir bättre hoppas jag. Jag får väl förtjäna deras respekt på något sätt. Efter praktiken åkte jag in till stan för att plocka upp älskling som också började sin praktik idag och för att köpa Foo Fighters biljetter. Yes, den 22/6 ska vi på Foo Fighters!!!!! Jag kan inte vänta så länge, jag vill se dom NUUUUUU!!!!! Jag har velat se dom så jäkla länge å nu får jag! Nu ska jag bänka mig framför teven och villa mitt väldigt trötta huvud. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Hell yeah!

Jag fick A på tentan idag! In your face gruppen! Jag var den enda som fick A å de känns så jäkla bra eftersom jag var den enda som verkligen hade pluggat. Så nu har jag en hel helg ledig utan några måsten å den spenderar jag ute på tobbes land med mys å väldigt god mat för de e jag verkligen värd! Vad hittar ni på? Nu ska jag lägga mig å läsa lite innan jag somnar av mitt lilla vinrus! Stor puss på er alla! Förresten, kan inte ni som läser min blogg ge en liten kommentar, de skulle vara kul att veta vilka ni e för ni har blivit ganska många:)

Purple it is

Goddag.
Idag har varit en konstig dag med mycket blandade känslor. Den började inte så där jättesuper. Skulle träffa min grupp i skolan för att gå igenom allting inför den muntiliga tentan imorgon. Jag vet inte riktigt om jag har berättat för er hur illa jag tycker om  min grupp men för att förklara det kort så hatar jag dom för dom är alla en bunt idioter som inte anstränger sig ett skit! Tycker du att jag är hård nu? Nej, de är jag verkligen inte, de där var att uttrycka det snällt. Föstår du då hur illa det är? I alla fall... vi hade bestämt att träffas klockan 10.00 utanför skolans bibliotek. Jag står där och väntar å väntar å ingen dyker upp. Till slut kommer en av dom men ingen annan. Efter 55 (!) minuter dyker dom upp å ber inte ens om ursäkt, inte ett endaste litet ursäkta eller en liten förklaring, INGENTING! (Till saken hör också att vi skulle träffats i tisdags men då behagade ingen att komma.) Sen när vi ska gå igenom allting så visar det sig att det bara är jag å en person till som överhuvudtaget läst det vi ska läsa till tentan. Jävla satans skit idioter! Jag var tvungen att ringa till Tobbe och gråta litegrann. Om de inte vore för att de e en diskussionstenta hade jag för längesedan sagt till någon av lärarna.

Jaja, sen blev dagen i alla fall bättre. Jag å Tobbe åkte till Täby centrum för att köpa alla födelsedagspresenter vi måste ha med oss när vi ska på kalas på lördag, det är nämligen 4 personer i samma familj som har fyllt/fyller snart år så det blev till att storhandla födelsedagspresenter! Å när vi ändå va där hittade jag litegrann till mig själv också. En tröja en blus å ett fint lila skal till min lilla iphone så nu e den så tjusig å mickisig såååå, jag älskar lila!!!





Gör mig redo för våren

Idag när min väckarklocka ringde så ville jag inget hellre än att bara dra täcket över huvudet å somna om, men så sipprade en lliten solstråle in genom glipan i persiennen som hjälpte mig att vakna. Det har nämligen varit helt fantastiskt vårväder här i Stockholm idag, eller ja vårväder kanske är att överdriva för de var -6 grader imorse men solen VÄRMDE, jag var till och med tvungen att knäppa upp dunjackan för jag blev lite varm när jag var på väg till skolan.
Jag kände mig inspirerad och på väg till jobbet gick jag in på H&M och köpte mig en fin vårjacka och en tunika. Jag kom ju faktiskt på att det bara är drygt 2 veckor kvar tills jag åker iväg till spanien med Alexia å hennes mamma så då kommer jag ju behöva lite mindre duniga saker å lite mer tunna :) jag måste nog försöka mig på att ta mig in i källarförrådet för att rota fram mina vita tygskor också! Men innan Spanien blir det två veckors praktik. Jag ska vara i en sjua å hålla lektion om London så nu får mina fina lärarvänner nere i Skåneland ge mig fina tips på vad jag ska göra tack!

Om en timme stänger jag ner butiken å går hem till en tom lägenhet. Tobbe e på konsert, så vad ska jag hitte på då? Kanske bara ligga i soffan å kolla på One tree hill och Glee, de låter som en alldeles utmärkt idé! Mitt självförtroende inför tentan har inte blivit sämre än i alla fall, försökte plugga lite nu men jag känner mig verkligen klar, tjohooo!

Näe, nu ska jag jobba lite!




Jackan



Fucking tired

Fan va trött jag är. Hade så himla svårt att komma upp ur sängen imorse, hade planerat att gå upp klockan 7 för att vara klar och börja plugga klockan 8, men det gick ju åt helvete! Jag tror jag kom upp ur sängen vid 9-9.30 nån gång å började väl plugga vid 10. Men sen kände jag mig helt plötsligt klar med tentapluggandet. Helt sjukt men det kändes helt plötsligt som att jag kan allt, jag tittade på frågorna som vi ska svara på och kände bara "Fan, de sitter ju, jag kan de här" det har ALDRIG hänt mig förut å det känns helt jävla underbart! Så nu ska jag bara använda de sista dagarna till att gå igenom mina anteckningar å göra en begreppslista till alla frågor för de får vi ha med oss under tentan. De känns bra just nu i allafall, på torsdag eftermiddag får vi se om jag känner likadant eller har dödspanik!

Nu står jag på jobbet å har precis skickat in reflektioner om det vi ska ha läst till seminariet imorgon, jag är absolut helt slut i hela kroppen å huvudet ska vi inte ens tala om. Men vet du vad som är alldeles underbart? Jo, att jag har gjort ALLT på min att göra lista för dagen så när jag kommer hem så är jag ledig i ordets fulla bemärkelse. Ledig utan dåligt samvete, utan att behöva läsa en endaste liten mening i en skolbok. Jag ska kolla på Gossip Girl å bara stänga av min hjärna för några timmar för imorgon blir en lååång dag. Seminarie från 09.00 till 12.00 å sen direkt till jobbet å jobba 13.00 till 19.00. Ge mig styrka!

(Ush va jag svär idag!)

Jaja nu ska jag koncentrera mig lite på jobbandet den sista halvtimmen, hoppas ni får en trevlig kväll!

Åhh, jag vill vara blond igen... 


RSS 2.0