Måndag

Måndag igen då. Jag kan nog inte beskriva hur mycket jag ogillar måndagar. Jag är alltid svintrött och seg, dessutom har jag den första lektionen på måndagsmorgonen klockan 8.10. Inte jättekul då eleverna inte är så där jättepigga å glada. Idag fick jag bokstavligen talat dra ur dem svar på frågorna å jag kände liksom att jag inte fick något gensvar alls. Jag ville bara sjunka genom jorden å försvinna. Men lektionen efter blev mycket bättre, fast den var precis tvärtom, där fick jag höja rösten å bli arg för att de inte ville vara tysta. De e inte lätt de där med att vara lärare!

I eftermiddag blir vi förhoppningsvis klara med målandet i sovrummet så imorrn kanske vi kan flytta in i vårt sovrum igen, åh vad jag längtar! De e jobbigt att bara ha ett rum när man är van vid flera.

Nu ska jag planera lektion å sen vara med på samhällskunskap 3 ggr. Ha en bra måndag!


Vi har alla våra svaga punkter

Jaha, då var det dags för en vecka av motgång. Jag har gått upp 0,4 kg, det känns ju surt, fast jag vet också att den här veckan har varit slarvig. Jag har inte tränat nån gång på grund av tidsbrist, å jag har ätit mindre bra, dessutom har det blivit en del vin i helgen. Men de e ju bara att acceptera att man måste ha sådana veckor också. Det viktiga nu är att ta nya tag den här veckan å inte falla in i dåliga mönster igen. Kämpa på.

Helgen har i varje fall varit skön. I fredags fick jag ett ryck å gick å klippte mig. Lite snelugg å uppklippning. Nu känns det som att håret faller lite snyggare. Efter det var det myskväll med flickorna. Igår målade vi å tittade på ett utebord vi ska köpa å sen var det middag hos tobbes syster, väldans trevligt. Idag blir det målning igen å kanske en sväng till gymmet!

Det var skönt med helg men fan va fort den e över. Skönt att nästa helg är långhelg!


Välbehövlig paus

Idag efter praktiken åkte jag in till stan för att träffa Anna å fika lite. Väldans skönt att bara få prata av sig å få någon annans perspektiv på praktiken, de e så mycket nu så man blir helt snurrig i skallen men de går väl de med till slut. Jag klarade i alla fall litteratur tentan, det var ju en jävla tur!

Imorrn ska jag hålla lektion igen å sen e de massa möten å sen e de helg, fy fan va skönt det ska bli! Jag ska inte tänka på grammatik eller lektionsplanering förrän på söndag kväll!

På väg hem från stan tog jag en sväng in på hm för att se om dom hade något av allt det blåa men de hade tydligen inte kommit in än. Men de blev två toppar å massa fint från hm home. En sängkappa, två kuddar, ljus å en förvaringskorg. Måste ju ha lite fint piff för snart ska ju vår fina lägenhet ut på hemnet. Vi hoppas på att bli klara med målningen nästa vecka!

Nu måste jag tvätta å hitta på några bra extrauppgifter till alla dom små barnen som jobbar så jävla fort!


Blue summer

I sommar vill jag vara blå. Blå i alla nyanser, jag bara älskar allt det blåa som finns ute i butik just nu, såväl på inredning som på kläder. I love it!
Igår köpte jag lakan som är blå och turkosa, åhléns har fått in ett sortiment av mix n match lakan/påslakan och örngott, där man får plocka ihop ett set hur man vill och till ett riktigt bra pris också, det gillas skarpt.

De här härliga inspirationsbilderna har jag snott från http://hm.com">hm.com å jag vill ha allt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2400071/images/2012/pic_199078661.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2400071/images/2012/pic_199078675.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2400071/images/2012/pic_199078676.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2400071/images/2012/pic_199078679.jpg" class="image">


Söndagsångest

Söndag idag å imorrn börjar praktiken igen. Jag vill inte!!! E nervös för att hålla lektion de första jag gör imorgon bitti, jag blir så trött på mig själv å att jag blir så jäkla nervös.

Helgen har varit bra, firandet i fredags var jättetrevligt å de va mysigt att se alla igen! Igår var det riktigt jävla siktväder här i Stockholm det snöade å senare på dagen övergick det i regn som sen på kvällen övergick i sol... Weird. Men jag spenderade dagen framför tvn, jätteskönt att bara ta det lugnt. På kvällen var Tobbe på ufc, så jag unnade mig lite god mat å faktiskt lite godis, för de tyckte jag att jag var värd.

Trots godiset igår går viktkurvan neråt, den här veckan tappade jag 0,8 kg. Jag fortsätter kämpa.


Låg

Känner mig riktigt låg idag. Vill typ ligga i sängen å gråta, ibland måste jag bara låta mig själv få ha såna dagar. De e okej. Försöker vila lite nu innan jag ska iväg. Det kommer bli en bra uppmuntran att träffa allahopa!


Grattis Påskmusk

Grattis på din dag sötnos. De ska bli så skojj att ses ikväll :)

Död

Jag å Carro körde skiten ur oss själva på gymmet idag. Så här trötta har vi inte varit på länge. Salming var där idag med, vi har tydligen samma träningsschema :)

Imorrn e de fredag, fredag på riktigt för mig för jag är ledig i helgen! Men imorrn är ingen vanlig fredag för de e Annas födelsedag å den ska firas med middag på restaurang med fina vänner. Det var över ett år sen jag träffade Anna så det ska bli jääättemysigt!!

Nu får det bli sängen för min del, jag är helt färdig! Natt natt!


Jag blir galen

Jag blir galen på mig själv och alla tankar som snurrar runt i huvudet. Jag blir galen över att jag inte kan bestämma mig, hålla fast vid något, sluta hoppa runt å bara ta ett beslut. Nu velar jag igen. Gör jag rätt? Vill jag bli lärare? Vad fan vill jag göra? Jag önskar så att jag hade en dröm, något jag velat bli så länge jag kan minnas, något att sträva efter. Just nu känner jag att jag vill jobba å inte plugga, men med vaddå? Jag har ingen aning. Det enda jag vet är att jag blir tokig av att vara kvar i skolan när folk runt omkring mig börjar få sina drömjobb. Jag blir galen av att ha så mycket tid när ingen annan har å alltid jobbar när andra är lediga. Jag blir galen helt enkelt. FAN!

Trött, tröttare, mickis

Jag ligger i sängen å jag kan bara inte ta mig upp, jag e så jäääävla trött. Min kropp värker från träningen igår å jag vill verkligen bara ligga kvar i sängen. Men de jag ska gå upp till är ju inte så jobbigt så nu får jag skärpa mig!


Jag, Carro å Börje Salming

Idag var jag å Carro på gymmet å tränade med Börje Salming. Hehe eller ja han var på samma gym som oss samtidigt :) det var den andra kändisen jag sett där. Han å Kristian Luuk.
Vi var i varje fall sjukt grymma på gymmet idag. Jag var skitstark på rygg å Carro på mage. Grymt pass!

Jag å Tobbe har flyttat in vårt sovrum i vardagsrummet för vi ska måla om i sovrummet. Nu får vi se hur det går att bo i en "etta".

Nu ska jag ta en dusch å sen blir det sängen. Imorrn ska jag ha en jagdag, färga bryn å fransar å gå till kiropraktorn. Gonatt.


Jag som är så snäll #2

När vi ändå håller på med önskningar så kan jag ju önska mig den hör också. Snälla?!?


Måndag fast det är tisdag

God morgon så här på måndagsmorgonen, eller jag menar tisdagsmorgonen. Fan jag är helt förvirrad när veckorna inte ser ut som dom ska. Nu kommer jag ligga en dag fel hela veckan. Hehe.

Just nu har jag påsklov, man skulle ju kunna tro att man får vara lite ledig då, men icke sa nicke, inte jag inte. Jobb mån,tis,tors å fre, men det är pengar så får vi se på det! Fan va skönt det skulle vara att jobba som normalt folk å få vara ledig när man ska vara ledig. Typ ha semester å så. Men det kommer väl de med.
Nu ska jag jobba lite här men ha en bra dag hörrni!

Jag som är så snäll

Om det är någon som känner för att ge mig en liten present bara för att jag är så gullig och underbar så önskar jag mig typ allt från Leilas generalstore, jag dööööör allt är så fint. Det blir ju så mycket roligare att laga mat och baka om man får göra det i fina skålar å med fina mått!

Mindre duktig

Igår hade vi ju en massa fina vänner på middag hemma hos oss å jag måste väl erkänna att igår var jag minsann inte alls duktig med maten. Det blev varmrätt å efterrätt å en massa öl å vin. Men vafan de e första gången på två månader, då måste man få ha lite roligt också. Men nu blir det träning å sallad resten av veckan :p
Vi hade i alla fall väldans trevligt!
Idag är det jobb för min del å sen hem till min lilla familj för myskväll framför tv:n. Tobbe har fått en knäpp å har sagt att jag får välja vilken film jag vill så de ska jag passa på att utnyttja. Funderar på å välja crossroads med britney spears bara för att retas, hehehehe.
Ja de var väl de jag ville säga, tjipp så länge!

Imponerad

Jag vet att jag tjatar om det men om ni inte vill läsa om det så kan ni bara hoppa över de här inlägget :)

Vägning idag igen. -1,3 kg denna veckan. Totalt -10,8. Fattar ni att jag gått ner nästan 11 kg på 7 veckor. Jag är så sjukt imponerad av mig själv. Träning 2 ggr denna vecka å massa promenader när jag jobbade på hundpensionatet och kontrollerad kost, till och med lite påskgodis och påskmiddag. Still going strong.

Ikväll kommer alla kompisar hit på middag å då har vi massor att fira. Carro har fyllt år, Bettan har fått jobb å jag e duktig! Det ska bli trevligt!


Påskfirande

Vi har haft ett mysigt påskfirande med tobbes familj. Många galna ungar å mycket god mat...


Hiss eller diss?

Jag står på jobbet nu å har det väldans lugnt så jag har stått å pillat med en ny design i några timmar. Det går så himlans långsamt när jag ska göra det för jag gör det så sällan å hinner glömma hur man gör. Det krävs många försök för att komma dit jag vill men nu tycker jag den blev väldans fin faktiskt!
Vad tycker ni hiss eller diss?
Glad påsk på er allesamman. Efter jobbet klockan 16 kommer älskling å plockar upp mig för att åka ut till landet å fira påsk med hela hans familj. God mat å trevligt sällskap de blir trevlans! Imorgon kommer alla fina vänner hem till oss på lite påskmys så det kommer vara en trevlig helg för min del. Hur firar ni påsken?
Stor kram på er å ät nu inte föööör mycket godis :)

I did it

Jag kom iväg till gymmet igår tro det eller ej. Jag var så trött så jag knappt kunde stå upp men när jag väl satte igång gick det faktiskt jättebra, jag var stark :)
Känner verkligen att det börjar hända saker nu. Börjar känna skillnad i kroppen å de känns jätteskönt. Det är motiverande när man märker skillnad det är så sant som det är sagt. 9,5 kg ner på vågen, det känns som jag har kommit en bra bit på vägen, men det är en lång bit kvar också. Sommaren kommer bli tuff, det finns så mycket mer frestelser då. Ett glas vin i solen, efterrätter å god mat, men jag kommer klara de med, de e bara att kämpa. Jag ska i alla fall äta svenska jordgubbar till frukost varje dag :)

Nej men om man skulle ta sig upp ur sängen å starta den här dagen då! Puss på er


Bra dag

Bra dag idag med lektioner som gått jättebra. Önskar bara att jag hade en handledare som var lite mer mångordig. Jag får inte direkt någon handledning.

Nu sitter jag i soffan å försöker hitta energin att ta mig till gymmet. Har sovit jättedåligt de senaste dagarna så jag e skittrött men jag måste verkligen ta mig iväg. Men först lite dålig tv :)


Gråter

Jag tittar på reprisen av sofias änglar å gråter. De e så hemskt att en liten tjej på bara några år ska vara sjuk. De e inte okej, hon har ju hela livet framför sig. Vidriga, smutsiga, elaka cancer. Jag hoppas och tror att forskningen går framåt å att denna vidriga sjukdom kan besegras. Det kroppen måste stå ut med under behandlingen ska ingen behöva genomlida. Jag har sett hur H mår och så önskar jag att ingen någonsin skulle behöva må. Skänk pengar till forskningen. Även det lilla bidraget kan göra stor skillnad.


RSS 2.0