Silver

Idag är det sista dagen på det här året och det ska firas med riktigt god mat och massor med skumpa! Jag kommer ha min nya klänning från London och silvriga naglar, vad ska du ha på dig?


Tillbaka

Idag jobbar jag i butiken igen. I jämförelse med jobbet på pensionatet så är det nästan som att vara ledig. Innan jag började klockan 14 så tog jag en ordentlig sovmorgon och sen var jag och Tobbe iväg och fixade maten inför nyår. Det nya året kommer firas in med en jäkligt god tre rätters middag, gott vin och såklart skumpa! Och icke att förglömma fina vänner såklart! Hur firar du? Ikväll kommer syster hem till oss å ska äta middag å gosa med katterna, hon har varit borta i Malaysia i två veckor den jäveln så de kommer bli skojj att se henne igen! Nu ska jag återgå till jobbet här. Kram på er

Trött som ett as

Har jobbat min andra dag på pensionatet och JAG ÄR HELT JÄVLA SLUT!!! Jäklar vad jag får slita, men jag kan säga att det är fan så mycket roligare än att stå i en butik där det inte händer något!
Idag har jag haft två tjejer med mig som har hjälpt mig hela dagen, 9 och 12 var dom, helt underbart! Dom kanske skulle komma imorgon också!
Nu är klockan typ åtta och jag ska sova, hehe. God natt!


Skitår

Nu är det officiellt. 2011 är det sämsta året någonsin. Om jag får så mycket som en gnutta dåliga nyheter nu innan nyår så ger jag upp, bryter ihop och skiter i allt!

På lördag ska jag fira att det här äckliga året är slut och skåla in det nya fina med en jävla massa skumpa!


Bortskämd

Just nu ligger jag i sängen å kollar på extreme home makeover å älskling kom med frukost på sängen. Somliga har det bra!

Idag ska vi åka till tobbes favoritbutik å kolla in rean å sen måste vi åka å storhandla för vi har inte en matbutik hemma. Sen imorrn börjar jag på mitt nya jobb så det kommer bli spännande!


Bubbel

Efter en mysig julafton och juldag är jag och älsklingen äntligen hemma hos oss igen. Vi spenderar juldagskvällen i soffan med lite bubbel!


Julafton igen

Nu är vi hemma hos mina föräldrar och firar jul igen! Alla måste ju hinnas med, när syster kommer hem från Malaysia den 29 får vi ha ytterligare ett julfirande!
Vi har fikat och öppnat julklappar å snart ska vi äta middag!
Vi har fått så mycket fina saker, trodde inte man fick det när man är så gamla som oss! Vi har fått glas å två (!) stekpannor, kökshanddukar, salt och pepparkvarnar, mixerset, å Matteus skål! Dessutom fick jag ett charmbracelet från Tomas Sabo som jag önskat mig så länge! Herregud vad bortskämd jag är! Av tobbes mamma fick jag en inspirations bok för lantlig inredning, helt perfekt inför vår flytt nästa år! Det kommer bli så otroligt fint hemma i vår lägenhet!


God jul!

God jul till er alla! Hoppas ni fått fina klappar av tomten å att ni haft en riktigt mysig dag!
Här har det varit full rulle kan man lugnt säga! Med hela familjen Glavare på plats så blir vi ett gäng! Så mycket julklappar som låg under granen här har jag aldrig sett förut!


Addiction

Min klasskompis Anna tipsade mig om ett spel till ifånen. Templerun heter det å jag hatar henne lite för att hon tipsade mig om det för nu är jag helt beroende! Jag ligger å tittar på film men jag kan inte sluta spela! De e ju något fel på mig!!


Nu är det jul här i vårt hus

Utanför fönstret öser regnet ner och det är svårt att tro att det är julafton imorgon. Men här hemma hos oss har vi det julmysigt så det förslår! Just nu sitter jag å njuter av en kopp kaffe med tända ljus och laddar upp för paketinslagning. Jag låter nämligen ingen slå in mina paket i butiken, dels för att jag hatar när man direkt ser var det kommer ifrån å dels för att jag älskar att sitta dagen innan dopparedagen å slå in, göra fina paket och lacka. Det är min alldeles egna lilla tradition!

Det blir ingen gran här hemma i år eftersom milo ensam lyckades välta den förra året å nu har vi två monster. Det går bli en lite mer kattsäker!


Mer fina vänner

Nu blir det mysfika med bästis Bettan! Å dessutom har vi fått goda nyheter idag, bra dag!!


Fina vänner

Igår hade jag fina vänner på besök! Det är så mysigt att träffas, vi träffas så sällan så när vi väl gör det måste vi verkligen catch up. Berätta allt som hänt unde det senaste året! Kicki bor I Göteborg med sin pojkvän och jobbar som ambulanssjukvårdare, det tycker jag är riktigt coolt eftersom det är någonting hon drömt om så länge jag har känt henne. Hon e så tuff den lilla blonda tösen!
Det blev god mat, massa vin, choklad och mycket skrattande. Det bästa receptet för en lyckad kväll alltså. Men fasen, det känns som jag druckit alldeles för mycket vin de senaste dagarna å det lär ju inte bli bättre nu över jul å nyår... får bli en vit period i början på det nya året!
När vi satt där å pratade så kom vi fram till att 2011 har varit ett riktigt jävla skitår! Det är inte bara jag och Tobbe som tycker det. Det verkar som att alla har haft det lite tufft under vissa perioder det här året. Vad beror det på egentligen? Hur har ditt år varit? Har du också haft det tufft? Nu satsar vi i varje fall på 2012. Det kommer bli ett sju helsikes år, det har jag bestämt! Det kommer hända massa bra saker, det känner jag!
Påminn mig förresten om att jag ska göra en liten återblick över 2011 innan nyår, det är så roligt att läsa nästa nyår!
Nu ska jag väl jobba tror jag!
Tjipp!

Trötter

Hej och goddag!
Jag har precis lagt mig i soffan för att ta det lugnt en stund innan fina tjejor kommer hit på middag! Finbesök från Götlaborg blire söddu! Mycket trevligt! Jag är dock helt jäkla slut efter gårdagens julfest men jag får ta en kaffe å rycka upp mig :)
Tänkte bjuda på lite libanes inspirerad mat, hoppas det uppskattas! Det blir tabboule (hmm, tror de stavas så) en yoghurtsås med chili å honung å kyckling!

Nu ska jag typ sova en stund om jag ska orka!


Snart jul

Just nu sitter jag på mitt nya jobb å myser med två hundar å tittar på Dirty Dancing. Visst låter det jobbigt? Jag ska nämligen jobba på ett hund och katt pensionat nu över julen! Det ska bli så himla mysigt! Jag behöver verkligen lite omväxling. Jag är så jäkla trött på att stå i en butik där det inte händer ett endaste dugg. Jag vill ha någonting att göra, det värsta jag vet är att bara stå å stirra!
Efter jul börjar jag!

Appropå det så är det ju snart jul! Vad ska ni göra? Jag firar med pojkens familj ute på deras land, hela tjocka släkten, typ 20 pers eller något! När de r julfirande hemma hos mig så e vi bara min lilla familj på 5 pers å kanske mormor å morfar å farmor. Stillsamt, men väldigt mysigt!

Nu ska jag återgå till mitt hundmys!


Vad önskar du dig?

Jag sitter på jobbet och har så sjuuuuukt jävla tråkigt. Nu har vi snart haft öppet i två timmar och det har varit två personer inne i butiken. Jag älskar att Mörby Centrum har förlängt julöppet just nu, men det jag älskar ännu mer är att INGEN vet om att vi har det. Nu på förmiddagen har det varit helt tomt i centrum. JAG BLIR GALEN! Det värsta jag vet är att jobba och inte ha någonting att göra. Hellre har jag så stressigt att jag håller på å gå sönder än att bara stå å stirra som en zombie.
Nu har jag fått massa förfrågningar av mina nära å kära vad jag önskar mig i julklapp men jag kommer inte på något. Bara att jag verkligen verkligen skulle vilja ha en ny fin Mac Book Air. Snälla tomten?
Vad önskar ni er i julklapp?
Egentligen skulle jag vilja önska mig massa saker till nya lägenheten, men vi flyttar ju inte förrän i september å de e lite svårt att veta vad det är vi vill ha och behöver. Det får bli nästa jul istället. Då får vi önska oss en fet grill å utemöbler till vår uteplats :)
Jag har egentligen absolut ingenting vettigt att skriva så nu är det lika bra att jag slutar. Hej!

Ingenting är perfekt

idag på förmiddagen trotsade jag och Tobbe ösregnet/snöandet och begav oss till Täby Centrum för att köpa julklappar. Vi var duktiga och var där nästan när de öppnade. Det var redan asmycket folk men trots det lyckades vi inhandla nästan alla julklappar utan några större problem. Så med massa kassar begav vi oss till bilen för att åka hem till Tobbes syster å äta lunch. Då börjar vi tokbråka, alltså jag menar verkligen tokbråka, typ skrika som två jävla idioter till varandra i bilen på parkeringen. Jag har egentligen ingen aning vad det är vi bråkar om, bara att jag blir så sjukt jävla rädd för Tobbe e verkligen SKITARG. Det slutar med att jag stormar ur bilen å säger att jag ska gå hem å Tobbe kastar en falukorv på mig. Sen öppnar han fönstret å skriker över hela parkeringen å jag tycker de e skitpinsamt å sätter mig i biljäveln igen. Sen börjar jag ju såklart gråta eftersom de e de jag gör när jag e arg. Har alltid gjort, fråga min mamma. Jag skriker att jag inte vill åka hem till hans jävla syster så då kör han hem mig å åker ensam till sin syster. Så va de med det, det sjukaste bråket jag någonsin varit med om. Är de det som kallas julstress eller vaddå? Jag å Tobbe bråkar alltid om så konstiga saker. Vårt allra största bråk var när vi spelade alfapet å vi började bråka om ett ord. Ingenting är perfekt, men fan så skönt att det är sånt vi bråkar om och inga allvarliga grejjer.
Vad bråkar ni om? Lika löjliga saker som vi?
Nu ska jag återgå till arbetet, puss på er.

Helvetesveckan

Hej!
Nu var det längesedan jag skrev något här. Jag har varit alldeles för upptagen med skola. Den här veckan har jag lämnat in uppsats på måndagen, haft redovisning på tisdagen, lämnat in uppsats och haft redovisning på onsdagen, haft tenta på torsdagen och lämnat in fyra arbeten idag. Dessutom har det hänt mycket annat i livet som inte har varit så där jättepositivt. Men nu är den i alla fall över, helvetesveckan.
Jag som trodde att året 2011 skulle sluta bättre än det började... tyvärr verkar det inte riktigt som det är så det blir. Därför måste 2012 bli ett förbannat bra år. Det förtjänar vi!
Livet är så fruktansvärt jävla orättvist och det har vi fått känna på den här veckan. Varför ska dåliga saker hända så otroligt bra människor? Det är så jävla orättvist. Men nu kämpar vi på och vi är starka. Vi klarar oss igenom vad som helst, visst gör vi? Vi har varandra, det är det viktigaste. Vi tar hand om varandra!
Julen hamnar lite i skymundan i år men det gör inget. Jag börjar tappa min tro på julen. Två år i rad nu har det hänt tråkiga saker kring julen. Förra året började hela min onda spiral med ångest runt julen. Man skulle kunna säga att vi två inte är bästa kompisar just nu. Vi har någonting otalt med varandra men vi kommer nog att hitta tillbaka till vår trevliga relation så småningom.
Nu måste jag återgå till arbetet. Ingen rast, ingen ro.
Hoppas att ni får en trevlig helg.

Jag gör det igen

Jag vet att jag har länkat till Underbara Clara förut i min blogg och nu tänker jag göra det igen. Den tjejen är så bra på att uttrycka sådant som jag inte kunnat sätta ord på. Den här gången handlar det om att göra klart. Våga göra klart.
Hon skriver att det är så många som hindrar sig själva när dom ska göra någonting för att dom är rädda för att resultatet inte ska bli perfekt. Gud vad jag känner igen mig. Det finns så många gånger i mitt liv som jag struntat i att göra någonting för att jag är rädd för hur folk kommer se på det och framförallt hur jag själv kommer se på det. Om det inte blir ett absolut perfekt resultat så skiter jag hellre i att göra det. Det kan handla om en uppsats, en redovisning eller till och med något jag gör enbart för min egen skull. Ni som känner mig väl vet hur många gånger jag skippade att gå till skolan bara för att jag skulle redovisa den dagen, bara för att jag var rädd för att det inte skulle bli perfekt å att jag skulle bli dömd av alla andra. Men vem bryr sig? Det är väl ingen som kommer komma ihåg det om några år? Misslyckas man kan det bli ett jävligt roligt minne som man berättar för sinakompisar på en middag flera år senare...
Jag jobbar på det, jag har blivit bättre men jag är fan inte där än. Nästa vecka ska jag ha en redovisning ensam inför klassen. Jag är livrädd. Jag vill inte gå dit, helst av allt vill jag bara skita i det och stanna hemma i sängen hela dagen, allt för att slippa göra klart och riskera att det blir fel. Men jag har bestämt mig. Jag ska klara av det. Stockar sig rösten får den väl göra det, blir jag röd i ansiktet och glömmer att andas får jag väl ta det. jag kan inte rymma från det bara för att jag tycker att det är läskigt. Fatta va voolt det kommer att kännas när jag är klar. Som att jag har klarat av ett delmål i mitt liv. Jag är vuxen nu, jag måste kasta mig ut i det okända. Så är det bara.
Så tack Underbara Clara för dina visa ord.

En dålig egenskap

Just nu står jag på jobbet för första gången på flera veckor. Det känns lite konstigt men de e skönt att tjäna lite pengar!

Jag står här och kollar i min kalender hur tiden innan jul ser ut. Det här är det jag hatar mest med mig själv och det som gör att jag inte fattar hur jag kunde få den där stressångesten i vintras. När jag har mycket att göra stänger jag bara av och gör ingenting, och sen när det bara är en dag eller två så kommer jag på att jag måste göra allt och så sitter jag uppe hela dygnet för att få det klart. Men vänta nu, när jag skrev det där så inser jag ju att det är det tänket som gjorde att jag fick panikångesten för då måste jag ju stressa som ett djur i några dagar istället för att planera arbetet på ett bra sätt. Höhö, märks det att jag har lite att jobba med när det gäller stress eller?
Jaja, den här veckan har jag gett mig själv ledigt från pluggandet för att jag kände att det är ju ingen panik men nu har jag just insett HUR MYCKET DET ÄR ATT GÖRA! Jag har två uppsatser, en redovsning, ett arbete och två tentor. Och detta innan jul, vad fan tänkte jag med??? Nästa vecka blir det bara work, no play!
Ikväll kommer några av mina klassisar från i våras hem till mig, vi ska äta tacos och spela spel, det ska bli väldans trevligt! Länge sedan jag såg dem nu.
Det var allt för nu.
Tjipp!


Myskväll

Jag sitter i soffan med tända ljus och myser av att bara vara hemma. Milo ligger å sover som en stock brevid mig, det är så man ska ha det :) Idag har jag städat hela lägenheten, dammtorkat och dammsugit och skurat. Så himlans skönt att ha en ren lägenhet, Sen kom Bettson över med lunch å så drack vi kaffe å pratade en massa strunt. Sen på eftermiddagen åkte jag och älsklingen iväg och kikade lite på kök och badrumsinredning. Nu har vi bestämt oss för vad vi ska ha i vår nya fina lägenhet. Så himla spännande, jag vill bara flytta in NU, men det kommer gå fort. Det här året har bara försvunnit.

Tänlte jag skulle berätta lite om vår helg i London. Vi shoppade å shoppade. Fikade på Starbucks, hamnade på en grym restaurang med mexikansk streetfood å turistat. Vi gick så fötterna värkte och spenderade inte många minuter på hotellrummet. Vi såg medvetslösa och blodiga människor efter en hård utekväll och vaknade mitt i natten av en galning som stog å skrek utanför vårt fönster. Vi slogs med FOLKMASSORNA inne på Primark och stod i kö för att få komma in på Abercrombie & Fitch. Vi gick på julmarknad i Hyde Park eller förlåt, jag menar nöjesfält som vi trodde skulle vara julmarknad och fotade vid Big Ben och Buckingham Palace. Vi gick på London Aquarium och slogs på shoppinggatorna med alla tusentals människor som befann sig i London samtidigt som vi. Det var en kort men ändå ganska detaljerad sammanfattning av vår helg i London :)







Ny människa

Igår fick jag ett infall och färgade håret mörkt. Idag var jag på ansiktsbehandling och färgade bryn å fransar. Jag känner inte riktigt igen mig själv men de blev riktigt fint! Fasen va skönt det var med ansiktsbehandling, det ska jag unna mig själv fler gånger. Denna fick jag i födelsedsgspresent av Alexia å hennes fina mamma! Tack tack.

Sen blev det lite libanes inspirerad middag hemma hos mamma å pappa med småsyskonen, mysigt att träffa alla efter jag varit borta. Imorrn är jag ledig å ska unna mig en vara hemma och fixa dag... Det blir mysigt!

Näe, nu ska jag sova! Gonatt på er!


RSS 2.0